Kiemelt
Tessza(38)
Budapest IX.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-29 17:59:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36303883483 119419 szexpartner

peter445 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
Egyeztetés
Mivel sokszor nem tudok diszkréten elvonulva telefonálni,így Larát sms-ben kerestem.Szerdán írtam neki egy Pénteki talival kapcsolatban amit Csütörtök délben fixáltunk.A válasz idő egészen jó volt
Megközelítés
Nem ez volt az első alkalom,hogy próbálkoztam volna bejutni hozzá,korábbról már megvolt a cím így odamentem.A környéken épp elég komoly munkálatok zajlanak,így érdemesebb tömegközlekedéssel érkezni.De aki mindenképp autóval akar érkezni az se szomorkodjon mivel megközelíhető így is a helyszín csak kicsit időigényesebb.A ház előtt ha szerencsetek van még parkolóhelyet is találtok.
Leírás
Lara hirdetése nagyon felkeltette a figyelmemet hiszen ennyi elégedett vendég nem lehet a véletlen műve.A mai nap folyamán elindultam a cél felé mikor Lara egy bő órával a randi előtt írt egy Sms-t,hogy az előzetesen beszélt 13:30 as időpontot tegyük át 14:10re mivel kicsit megcsúszott.Írtam is neki gyorsan kb 5 perc múlva hogy rendben van.Közeledett a 14:10 elindultam újra.Okulva az előző "egyeztetési problémás" beszikbol,küldtem Larának egy sms-t 14:04kor,hogy megjöttem jelezzen ha jöhetek.Várok várok 14:16-kor "agresszivitástól mentesen" megcsöriztem (3-4 csörgés) semmi válasz.Még mindig várok mondom jó akkor próbáljunk rá mégegyszer ekkor volt 14:23 ismét nem vette fel.Ekkor már kezdtem elkönyvelni,hogy ismét nem jön össze a randi mivel ahogy már említettem nyáron már egyszer probalkoztam de akkor teljesen korrekten majd egy órával előtte lemondta a randit.14:31kor küldtem neki egy smst amiben mondtam hogy nem gaz ha nem lesz ma semmi csak jelezzen mert akkor nem varok itt feleslegesen.Ismetelten semmi válasz majd 14:40kor megirtam az utolsó smst amiben jeleztem hogy "sajnálom hogy nem jött össze,eljöttem".Hozzáteszem az összes sms-t normális stílusban írtam,egyszer sem siettettem vagy vontam kerdőre.Bő felora varakozas után egy szép napottal zártam az írásom.

Ezek a tények most jöjjön a szubjektív véleményem Lararol.Ha megnezzuk nem egyedi eset hogy a hirdető nem válaszol a smsre,nem veszi fel a telefont mikor papíron már megy a randi de semmilyen infot nem ad mennyibe fog még neki kerülni az előkészület.Ha megnézzük a legtöbb vendége visszajárós vagy már legalabb volt nála egyszer is így őket ismeri,és Lara ha nem muszáj nem ismerkedik új emberekkel legalábbis akik valami miatt nem szimpik neki.Személy szerint erre 2 opciót állítottam fel a fejembe miért történik meg ez viszonylag gyakran.

1.Lara valahonnan csekkolja a vendégeit így akiről tudja hogy új azt ablakból csekkolja és amennyiben nem tetszik neki akkor ily módon üzeni nem kívánatos vendég
2.A visszajárósai előnyt élveznek az ujakkal szemben,így ha egy visszajáros bejelentkezik arra az időintervallumra amikorra az új vendég hoppon marad.

Nyilvan ezek csak talalgatasok de kíváncsian várom Lara magyarázatát a maiakra.Amennyiben ezt rendesen eltudja magyarázni akkor elnézést kérek és törlöm a beszit.Végső soron azt lehet levonni ha először szeretnél menni,nem árt felkeszulni rá hogy ez lesz a vége.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2023-10-11 21:27:29
Tanulságos leírás. Okulhat belőle mindenki.

2023-10-08 06:24:54
Többször hívta és sms-ben is jelezte érkezési szándékát. Kritika nem bunkó építőjellegű

2023-10-02 20:20:04
Azért egy VIP Sztár hirdetőhöz ez a sok EP beszi méltatlan.

2023-10-02 10:01:04
úgyanígy jártam az említett hölggyel kb 1,5 évvel ezelött, most már értem miért, köszi hogy megosztottad

2023-10-01 21:49:03
A beszámolód kulturált, korrekt és dühtől mentes!
Elismerésem! Valóságtartalmát nem kétségbevonva, illő lenne egy vádaskodásmentes, bocsánatkérő reagálás.
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-01-07) : Fordulàs vissza...megint Ö franciázik...még minsig veszett jó! Kell az a gumi...legyen misszi...kicsit megcifrázta...a làbait felemelte függölegesen...igy forrt egymàsba a testünk. Közben folyamatosan kaptam a motivációt.

(2023-06-03) : Finom franciája van felturbózza az embert rendesen. Nem volt annyira mélytorkos a franciája, de hogy jó volt az biztos. Nem egyszer megkérdezte, hogy szeretném, mert Laránál mindig a vendég az első, hogy neki legyen jó.

(2023-02-23) : Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is.

felejthetetlen: 25db
(2023-10-20) : Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.

(2023-10-12) : Az ágyon elhelyezkedve kis ideig még folytatódott a finom nyálas szopás néhány glu-glu hang kíséretében mikor mélyebbre engedte majd gumi húzás után szépen lassan beleült az általa imádottnak mondott keménységembe, lassú mozgással egyből tövig engedve kezdve lovaglását.

(2023-06-04) : So to reward my effort Lara went down on me and showed me what an amazing blowjob is. No part was left out, also my balls got their fair share of oral attention. As I wanted to feel Laras fantastic erotic in all regards she sat on me and massaged

nagyon jó: 28db
(2023-11-13) : Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 56db
(2024-05-18) : Nagyon kitartó volt, és változatosan franciázott elég sokáig, apróbb pihenőkkel. Így első alkalommal nem bonyolítottam túl, csak ezt kértem. A szájában ért véget a program.

(2024-05-02) : Dugtam elölről, hátulról, oldalról, kipróbáluk, milyen zsoké... A végén azt kértem, vegyük le a gumit és a szájával tegye rá az I-re a pontot. Igy is lett, szépen kidekoráltam Lara fizimiskáját, vigyázva, hogy a szeme kimaradjon.

(2024-03-13) : Egy kis előjáték a melleivel csók és aztán olyan franciát nyújt neked hogy azért imátkozól hogy ne duranj el a szájába!

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 12db
(2024-06-05) : Itt kellett volna azonnal elhagynom a környéket is. De én sajnos kitartó voltam. Vártam még fél órát. Újból próbáltam hívni. Szerintem tudjátok.... Semmi Soha nem találkoztunk korábban, tisztelet tudóan beszéltem.

(2024-01-18) : Aggódásomat azzal hesegettek el,hogy egy óra sem telt el a telefonos beszélgetésünk óta, ennyi idő alatt csak nem felejtheti el,hogy mit ígért nekem .Továbbá,az időzítést ő választotta ki.

(2023-11-21) : Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat