Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-19 09:34:35

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm kedves írásod :) Nagyon kellemesen éreztem magam én is ..finom kényeztetésed most is érzem :) csokok mindenedre ..

Beszámoló Lara +36303883483 118731 szexpartner

MickeyNotMouse a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon kerestem, elsőre nem értem el, de kb. fél órán belül diszkréten visszacsörgött, és utána telefonálva már beszélhettünk is. Már a telefonban is elbűvölt kedvességével és vidám-, valamint vendégközpontú hozzáállásával, természetesen én is hoztam az elvártakat, udvariasan és tisztelettel közeledtem. Gyorsan megtaláltuk a megfelelő időpontot - az még átjött, hogy nem szereti, ha előtte hívogatják vagy nagyon türelmetlenek az emberek, így erre különösen figyeltem, hogy ne essek ebbe a hibába.
Megközelítés
Mivel a helyszín a "BelBuda háromszögben" van, nem is próbálkoztam autóval, nekem a metró +10 perc NAGYON lassú séta jött be a legjobban. Ha nincs ennyi időd randi előtt, akkor ugyanez a táv kb. 5-6p is lehet, ha kilépsz, még kevesebb. De van villamos meg busz is a közelben, valamint ahogy láttam (valószínű) fizetős, cserébe a korai órán (délelőtt) majdnem töküres parkoló is közvetlenül a tetthely mellett.
Helyszín
Gyönyörű újépítésű társasház gyönyörű, igényes és bőven kellően tágas lakása. Mivel szinte sosem kések sehonnan és az év egy igen meleg napjára esett a randink, nagyon lassú sétával közelítettem és kezdet után fél perccel csörögtem beléptetésért. Itt volt kisebb kavarodás, mert azt mondta, hogy elküldi a kódot, amit én nem kaptam meg (gondolom a technika ördöge vagy fene tudja), így pár perc múlva ismét megcsörögtem, így elmondta a telefonban, és már be is hussantam. Lifttel fel (ez a hely adottságai miatt lényeges, említi is az egyeztetés során) és irány a lakás.
A tetthely nagyon szép, kellően tágas, minden igényes, tiszta és rendezett. Klíma van, ez a tomboló nyár kellős közepén igen fontos szempont volt nálam. A hely olyan, hogy azonnal jól érzed magad, nem "lóg ki a lóláb" sehol, minden kellően tágas, barátságos, igényes, tiszta. Tusfürdő volt jópár, szájvíz, kispohár, tiszta, finom törülköző, minden egyértelmű, semmit nem kell keresni, vagy külön kérni. Az ágy szuper, nem nyikorog, ágynemű illatos és tiszta, a néhány párna pedig nem csak design miatt jött jól, de erről majd később...
Lara külseje
Nem lesz meglepetés: a képeken ő van, élőben is igazi bombázó MILF, amiről először csak azért nem tudtam meggyőződni, mert iszonyú világosból mentem egy nagyon kellemesen lesötétített lakásba... De később természetesen már mindent kapott a szem is. Egy nagyon szexi zöld ruhácskában fogadott, ami engedte látni a szuper dekoltázsát és a lábait, popsiját is úgy, hogy sejted, de nem vagy biztos benne, hogy nincs rajta bugyi... Bevallom, iszonyúan felpörget az ilyen "sejtetős" látvány, szóval ez a része már nyerő volt a dolognak nálam. Lara élőben is szuperkedvesen fogadott, innivalóval, kávéval kínált, amik közül a brutálnyár miatt az előbbit hálásan el is fogadtam, viszont némileg szabadkozva azonnal a fürdő felé vettem az irányt, mert ilyenkor sok a víz be és sok a víz ki is, ugye... nomeg minél előbb le akartam dobni a textilt is magamról, hogy ne abba izzadjak.
1. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 118731 erotikus masszázs
3. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 118731 erotikus masszázs4. Lara +36303883483 beszámoló 2023-07-19 18:42:26 erotikus masszázs 1187315. Lara +36303883483 beszámoló 2023-07-19 18:42:26 erotikus masszázs 1187316. Lara +36303883483 beszámoló 2023-07-19 18:42:26 erotikus masszázs 118731
Action
Említettem már, hogy Lara nagyon kedves, nagyon rugalmas és rendkívül vendégcentrikusnak tűnt már a kezdeti lépések (egyeztetés, bejutás, első találkozás) alatt is. Amit nem említettem, viszont igen fontos a beszámoló szempontjából, hogy én viszont nem voltam csúcsformában: meglehetősen sok kihagyás után, igen feszült élethelyzetben, izgulósan közeledtem, és pont azért is választottam őt, és a másfél órás időtartamot, mert arra volt szükségem, hogy egy nagyon profi, nagyon kedves, nagyon barátnős hölggyel aránylag "ráérős" együttlét sülhessen ki a dologból, ami kevésbé "tervezett", inkább spontán, "ahogy és ami jólesik"-jellegű. No, ebben sem kellett csalódnom, pont így lett: A tisztasági kör után, kezdeti zavarom és külső-belső feszkóim okán azt kértem, hogy masszázzsal kezdjünk, ami az adott helyzetben igen jó döntésnek bizonyult. Közben végig beszélgettünk, és mivel introvertált vagyok, de ennek ellenére szeretek beszélgetni, gyorsan túljutottunk az időjáráson, és nagyon hamar az élet komolyabb dolgainál kötöttünk ki, ami segítette a lelki oldalról is a kapcsolódást, valamint a feszültségoldást. Közben a kezei a fizikai oldalról gondoskodtak ugyanerről, remek volt, pont passzolt a hangulatomhoz, nem túl erős, nem túl simogatós.

Fordulás után aztán belefogtunk a komolyabb dolgokba, és itt is elmondható, hogy Lara igazán elemében volt, nagyon készségesen, nagyon odafigyelve arra, hogy mit szeretnék, ha már úgy alakult a masszás után, megközelítettük egymást az ágyon térdelve, és némi ölelkezős csókolózás után, ami bevallom, nagyon jól esett, odaadott mindent: előkerültek a cicik (ó, azok a cicik!), és hirtelen azt sem tudtam, hogy velük játsszak, a popót simogassam, vagy mindkettőt egyszerre... Végül talán az utóbbinál maradtam, elvégre két kézzel áldottak meg, és mivel Lara is elindult felfedezni, hamar rátalált a már ágaskodni kezdő szerszámomra, ami ennek hatására kezdett igazán belejönni a helyzetbe. Nem is kellett sok, hogy előbb úgy az ágyon térdelve, majd inkább kényelmesen hátrafekve megkezdődjön a francialecke, amit nagyon finoman, de kellő határozottsággal csinált - amikor már feküdtem, félig oldalról, így látni és tapintani is tudtam én is: gyönyörködtem a cicikben, simogattam a popóját (iszonyú klassz, feszes popsija van), néha el-elkalandoztam a puncija felé, és ha macska lennék, itt már bizony hangosan doromboltam volna... Apropó, dorombolás, miközben szájjal kényeztetett, Lara is kéjes hangokat hallatott, néha pár dicsérő-buzdító megjegyzést tett, és ez a kombináció így együtt elképesztően beindító volt számomra! Aztán úgy voltam vele, hogy szívesen megismerkednék a puncikájával, de nem akartam, hogy ez a csoda véget érjen, így kértem, hogy ezt folytatva váltsunk 69-be. Csodás, illatos finom punci tárult elém, fantasztikus popsival nagyon finom volt, csak én nem voltam annyira a topon, mint szerettem volna, így ebben a pózban már nem időztünk túl sokat/eleget ahhoz, hogy Lara is komolyabban jól érezhesse magát, amit így utólag kicsit bánok. Ez nem az ő hibája, itt én voltam picit ügyetlenebb, viszont eddigre már nagyon megjött a kedvem a folytatáshoz, így bundát kértem a husira, és a többek által lesajnált missziben folytattuk.
Itt, még mielőtt én feldobhattam volna, már elő is került a már említett párna, a csípője alá helyezte, amit én is nagyon szeretek, mert lehetővé teszi, hogy többféle szögben és mélységben lehessen folytatni - és folytattuk is: vigyázva közelítettem, de szerencsére nagyon befogadó környezet várt, szóval előbb lassabban, aztán gyorsítva, néha közel feküdve, néha kinyújtott kézzel eljutottunk addig, amire már akár a "döngetés" szó is ráillik - kezdeti feszkóm, némi izgatottságom itt már a múlté volt, és, ami a legjobb, hogy Lara, miközben odaadta magát, végig buzdított és dicsért, olyan módon, hogy az totál beindított pszichésen is. Itt nincs "fadarabként hagyom, hogy végezzél már"-dolog, meg unatkozó óranézegetés - Lara ott van, érted van ott, és minden, de tényleg mindent megtesz, hogy te akkor és ott úgy érezd, hogy a topon vagy. Ott is voltam, de vágytam más pózban is játszani, így - valamikor már korábban szóba került köztünk - kiskifli-nagykifliben folytattuk, amit szintén nagyon szeretek, mert úgy lehet jó, hogy viszonylag pihen az ember közben, és nagyon klassz, ahogy közben hátrapucsít a tökéletes popójával, én meg a csodás kebleket markolászhatom ((remélem) nem durván, de azért itt már elég határozottan). Itt is gyorsítottam egy komolyabbat, de még mindig nem akartam, hogy vége legyen, így amikorra már elfáradtam, váltottunk lovaglóba.
Ez kevésbé volt jó ötlet tőlem, mert mint kiderült az előző két pózban mutatott lelkesedésem és az iram miatt picit elfáradtam, viszont a vér az izmaimba áramlott, ami így háton fekve még extrán rátett, hogy az amúgy férfiasan büszke szerszámom is lankadni kezdjen. Így aztán Lara is érezvén, hogy ez most nem annyira működik, gyorsan "közmegegyeztünk", hogy le a gumival, és vissza az alapokhoz: a háton fekvős franciához. Némi tisztogatást követően az itt már sajnos csak félkemény (ami tulképp puha, nem?) játékszerem nagyon hamar ismét jól és harcra készen érezte magát, amint Lara kezelésbe vette - nagyon finoman, barátnősen kezdte, aztán, ahogy érezte, hogy ismét megkeményedek, ő is finoman nyögdécselni kezdett, ez megint totál beindított, és hamarosan egyre gyorsulni kezdtek az események: egy szuper, bőnyálas, néha odaköpködős, mélyrevevős játék lett belőle, aminél éreztem, hogy eljött az én időm, és mondtam, hogy szeretném, ha így mehetnék el - válaszul bíztató/helyeslő nyögés, és finoman fokozódó iram és erősség érkezett, így hamarosan megfeszülő testtel - érzésre - a Holdig repítettem volna az utódokat... Lara nagyon finoman, hosszan és odafigyelve hagyta, hogy megnyugodjanak a kedélyek (az egyik kedvenc részem az orgazmus utáni megnyugvás szakasza, ha az finom, lágy, nedves és befogadó, ilyen szempontból nagyon szeretem ha szájban lehet végem) - Lara itt is a tökéletességre törekedett és nyújtotta is. Bevallom, nem tudom, mi lett a kispajtások sorsa, különösebben nem is számít itt már ugye, én simán csak élveztem, hogy a hetedik mennyországban lebegek.
Lara ismét megkérdezte, hogy kérek-e inni valamit, itt már elfogadtam a kávét és kértem vizet is, mert sikerült jól befűtenem az amúgy nagyon klasszul klimatizált szobát.. Gyors tisztálkodás, öltözés, kis beszélgetés/kávé után érzésre kb. fél-egy perccel a találkozó vége után léptem ki az ajtón, hálásan, elégeddetten, lelazulva, mosolyogva.
Elszámolás
Minden számomra lényeges dolog alapban van, és az adatlapon minden megtalálható, telefonon is megerősítette. Érkezéskor (vagy legkésőbb tusi után, erre bevallom nem emlékszem) borítékban letettem az asztalra, szóba többet nem került.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Említettem, hogy nem voltam éppen top formában lelkileg, így sajnos nem tudtam annyit adni, mint szerettem volna, vagy mint előzetesen terveztem, mert az itt tapasztaltak alapján egész biztos fantasztikus lehet Lara ahogy elélvez, ami most sajnos kimaradt, és ezt sajnálom. Szerencsémre ő viszont top formában volt: elképesztő odafigyeléssel leste és teljesítette minden kívánságom és törekedett arra, hogy ez egy csodálatos élmény legyen számomra, amiért nem győzök elég hálás lenni. Urak, ha az élet minden területén ennyi bátorítást, dicséretet és jó szót kapnánk (és adnánk!), mint amennyit én kaptam Larától ebben a másfél órácskában, már rég meg lenne mentve a világ... :) De komolyan: nem lehet hatost adni, mert ötös a skála, de azt adnék erre: ő nagyon odafigyel, nagyon készséges volt és hozta a "gyengéd barátnő, aki kényeztet, majd hatalmasat szexeltek"-érzést: a kezdeti feszültségoldás után, úgy "belevitt" az intenzív, határozott dugásba, hogy csak pislogtam.. És azt éreztem, hogy ő is úgy volt vele, hogy "na, végre". Folyamatosan adja a visszajelzéseket, nekem most ugye leginkább bátorításra volt szükségem, így azt kaptam, ha "túl bátor" lennél esetleg túl hamar, gondolom akkor is hasonlóan szólna.
A saját teljesítményemmel elégedetlen vagyok, normál esetben én ennél sokkal többet és jobbat tudok, viszont Lara mindent, de tényleg mindent kihozott a helyzetből, és remélem, hogy ha visszagondol rá, azért nem voltam számára rossz élmény, még ha nyilvánvalóan én itt most egy low performer voltam.
Ha azt várod a partneredtől, hogy csendben végezze a dolgát, aztán viszlát, akkor valószínűleg nem Lara az embered, meg nyilván, ha 25 év a felső korhatárod, akkor sem. Egyébként viszont... Legyél kedves, nyitott és udvarias, tartsd be az alap szabályokat, és mindent megkapsz tőle, amire csak vágysz. Lesi minden kívánságod, és mindenben, de tényleg mindenben segíti, hogy a legtöbbet ki tudjátok hozni az együtt töltött időből. Ez itt meg is történt, köszönöm, kedves Lara!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2023-07-23 16:47:11
Jól megírtad szerintem, kicsit hosszú, de olvasmányos sztori. Az eddigiek alapján Lara partner abban, hogy legközelebb bizonyíts, ha szeretnél.

2023-07-23 06:19:24
Lara sok beszit kapott, ez most a maga nemében egy másik oldalát mutatta be, jó hogy megírtad. Sok új infót is kaptunk róla, köszi.

2023-07-20 22:09:30
Ahhoz képest, hogy introvertráltnak mondod magad, igen részletes beszámolót írtál.

2023-07-19 19:53:46
Tökéletes, jól megírt beszámoló! Pontosan és alaposan megítt részletek. Fontos, hogy sokakkal ellentétben nem csupán a saját teljesítményedről írtál, hanem leírtad Lara kiváló tulajdonságait is!
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-01-07) : Fordulàs vissza...megint Ö franciázik...még minsig veszett jó! Kell az a gumi...legyen misszi...kicsit megcifrázta...a làbait felemelte függölegesen...igy forrt egymàsba a testünk. Közben folyamatosan kaptam a motivációt.

(2023-06-03) : Finom franciája van felturbózza az embert rendesen. Nem volt annyira mélytorkos a franciája, de hogy jó volt az biztos. Nem egyszer megkérdezte, hogy szeretném, mert Laránál mindig a vendég az első, hogy neki legyen jó.

(2023-02-23) : Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is.

felejthetetlen: 25db
(2023-10-20) : Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.

(2023-10-12) : Az ágyon elhelyezkedve kis ideig még folytatódott a finom nyálas szopás néhány glu-glu hang kíséretében mikor mélyebbre engedte majd gumi húzás után szépen lassan beleült az általa imádottnak mondott keménységembe, lassú mozgással egyből tövig engedve kezdve lovaglását.

(2023-06-04) : So to reward my effort Lara went down on me and showed me what an amazing blowjob is. No part was left out, also my balls got their fair share of oral attention. As I wanted to feel Laras fantastic erotic in all regards she sat on me and massaged

nagyon jó: 28db
(2023-11-13) : Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 53db
(2024-03-13) : Egy kis előjáték a melleivel csók és aztán olyan franciát nyújt neked hogy azért imátkozól hogy ne duranj el a szájába!

(2024-01-25) : Finom csókolózás közben megszabaditottam a ruhájától (a combfix és a magassarkú szigorúan maradt :)) és a melleit kezdtem simogatni, de hamar megtalálta a már éledező férfiasságomat. Az ágyon helyeztük magunkat kényelemben és érzéki natúr franciával folytatta én pedig simogatta, ahol értem. Kértem, hogy legyen ez a kényeztetés kölcsönös, így fölé térdelt és így folytattuk 69-ben.

(2023-12-23) : Végre bejutottunk a kádba itt kezdődött a fergeteges francia, kicsit megmosta épp, hogy leoblitette és máris bekapta elképesztő szopás indult, nem bírtam magammal csak üvöltöttem, hogy még még, ő csak szopott és szopott, később monda is,

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 12db
(2024-01-18) : Aggódásomat azzal hesegettek el,hogy egy óra sem telt el a telefonos beszélgetésünk óta, ennyi idő alatt csak nem felejtheti el,hogy mit ígért nekem .Továbbá,az időzítést ő választotta ki.

(2023-11-21) : Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel.

(2023-10-27) : 9.18kor hívtam, nem volt válasz, majd negyed órával később küldtem egy üzenetet neki, hogy esetleg elfelejtette a talinkat vagy dugóban van e? Várjak e még rá?