Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-06-03 18:33:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36303883483 118244 szexpartner

Johnny_Z a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
nagyon kezdeményező
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, mivel már találkoztunk korábban is, nem tartott tovább 20 másodpercnél. Az oldalon kiírta, hogy mikor lesz telefonnál, akkor az első csörgésre felvette és megbeszéltük az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű és mivel Bel-Budán van ennek megfelelően lehet megközelíteni. Az autós megközelítésről is van némi elképzelésem, viszont én BKV-val érkeztem ezért arról nyilatkozom: kis sétával busz, metró villamos könnyen elérhető
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép lakás, egy új építésű társasházban. A helyszínen új kényelmes franciaágy várja a kedves vendégeket. A fürdő tiszta, tusi, türcsi van bőven.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Aki a képeket megnézi, nem fog meglepődni, a képeken tényleg Lara van :-) Eszméletlen test, formás fenék, gyönyörű cicik. A külső mellett az belső is mély benyomást tesz a kedves vendégre. Lara folyamatosan kérdez, beszél hozzád, lesi, hogy mit szeretnél, alkalmazkodik, húz magával a csúcs felé.
1. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 118244 erotikus masszázs
3. Lara +36303883483 beszámoló Budapest 118244 erotikus masszázs4. Lara +36303883483 beszámoló 2023-06-05 09:29:15 erotikus masszázs 1182445. Lara +36303883483 beszámoló 2023-06-05 09:29:15 erotikus masszázs 1182446. Lara +36303883483 beszámoló 2023-06-05 09:29:15 erotikus masszázs 118244
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Egy fekete szettben fogadott, mint régi kedves ismerőst üdvözölt. Kedvesen elbeszélgettünk az időjárásról és más egyéb dolgokról. Útközben a fürdő felé megkérdezte, hogy jó ez a szett? Ha már megkérdezte, gondoltam élek a felkínált lehetőséggel. Kértem vegyen fel valami őrjítő szettet. Amíg én a tusi alatt álltam odakint a gardróbból előkerült "A Szett". Férfi vagyok, tehát a színét nem biztos, hogy eltalálom (bocs, Lara :-)), de a vöröshöz közelített az árnyalat, gyönyörűen lekövette elképesztő alakját. Már itt éreztem, hogy jó lesz ez, de akkor hátat fordított nekem és kedvesen elkezdett tolatni felém....

Markoltam és csókoltam gyönyörű testét, ahol csak értem. Ekkor ismét megfordult, mélyen a szemembe nézett, megcsókolt és letérdelt elém. Aztán valahogy eljutottunk az ágyra, ott folytatódott a francia szakkör, de sajnos semmire nem emlékszem, Lara elvette az eszem. Majd mellém feküdt és őrült csókolózásba kezdtünk. Azok a csókok, nem holmi szájra puszi, vagy "esetleg, de tényleg csak esetleg még a nyelvemet is használom" típusú csókok. Azok bizony igazi csókok, amik neked szólnak.

Igyekeztem meghálálni azt, amit eddig kaptam, ezért nekiindultam gyönyörű testét felfedezni és eljutottam délre. Elkezdtem a szép punciját izgatni először csak kézzel, majd nyelvvel és végül ujjal is. Közben simogattam, markoltam, szorítottam a másik kezemmel, ahol csak tudtam. Közben Lara folyamatosan beszél hozzád, bíztat, húz magával, mentek egyre előbbre. Aztán egyszer csak megváltozik minden és Lara már csak azt mondogatja, hogy igen, ne nagyd abba, még, nagyon jó és aztán megremeg az egész teste és sóhajok közepette felér a csúcsra.

Ismét fordultunk, még egy kicsit hergeltük egymást, majd valahogy előkerült a gumi. Kértem, hogy lovagoljon meg, de - és itt egy emberi pillanat következett- mondta, hogy még az előző csúcs hatása alatt van, nem fog menni. Majd kedvesen beinvitált a fürdőbe. Egy ilyen meghívásnak nem lehet ellenállni, ott folytattuk a menetet. Először hátulról, majd szemből érkeztem, de utóbbinál kiderült magas a pult így ezt nem erőltettük. De ha már így alakult akkor kerestünk egy másik különleges helyszínt, visszamentünk a szobába és a kisasztalon folytattuk a dolgot. Először hátulról, majd szemből.

Utána valahogy átmentünk az ágyra, ahol rengeteg pózt kipróbáltunk. Lara végig beszélt és bíztatott, és végig arról filozofált, hogy hol szeretne velem szexelni (kocsiban, liftben, erdőben és még ki tudja hol), de ez a Lara már nem az a Lara volt, aki az ajtóban fogadott. Itt már eléggé párás volt a tekintet, rólam és róla is folyt a víz. Aztán a beszéd elhalkult és erőteljes női sikolyok vették át a szerepet. Kicsit közelebb hajoltam, hogy jobban halljam, a fülembe lihegett, nyögött, és közben szorított. Hát így ért fel a csúcsra immáron másodszor.

Kicsit én is kezdtem fáradni, és hát az óra is ketyegett ezért jött a kiváló ötlet Larától, natúr francia. Mivel nem megy fejből mi fér bele, ezért rákérdeztem, szóljak, ha jön a vég, félreugrik? Nem, jött a válasz. Csodás franciát kaptam, de még mindig nem lett végem, ezért újabb gumis próbálkozás következett, de itt már éreztük mind a ketten, hogy ennek nem így lesz vége. Ezért úgy fejeztük be, ahogy elkezdtük, Lara letérdelt elém. Így ért a végzet, és Lara tényleg nem ugrott félre. Kedvesen felállt, rám nézett és elballagott. Én úgy álltam a szoba közepén félig összeroskadva, mint a western hős, akit éppen most lőttek lábon, a szoba másik felében Lara némán kapaszkodott a konyhapultba.

Mielőtt elballagtam a tusiba kaptam még pár dicsérő szót, hogy mannyire jó vagyok és mennyire jó volt. Hát kell ennél több? Nem
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pont annyi, ami itt a honlapon is látható. Elején rendeztem, de annyira magával ragadtak az események, hogy a végén majdnem megint kerestem a csokrot :-) Extrák? Ugyan már.....
Rózsacsokor
Johnny_Z nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szerintem, aki idáig eljutott annak lehet némi elképzelése arról, hogy milyen érzésekkel távoztam :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2023-07-06 16:29:29
Volt itt minden: szex az asztalon, a pulton. Egy biztos: a változatos helyszínek izgalmassá tették nemcsak a randit, hanem a beszámolót is.

2023-06-05 19:33:30
Ez a hét Lara val kezdődik.Sok megemlékezés íródott róla egyik jobban tetszik mint a másik

2023-06-05 14:36:47
Nem szaporítom a szót! Bravó!

2023-06-05 14:00:31
Hibátlan bemutató. Profizmus felső fokon, stabil felhozatal, garantált hapy end..... Köszi a beszámolót, ismét egy kedvcsináló írás Laráról.
Mutasd mindet

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-01-07) : Fordulàs vissza...megint Ö franciázik...még minsig veszett jó! Kell az a gumi...legyen misszi...kicsit megcifrázta...a làbait felemelte függölegesen...igy forrt egymàsba a testünk. Közben folyamatosan kaptam a motivációt.

(2023-06-03) : Finom franciája van felturbózza az embert rendesen. Nem volt annyira mélytorkos a franciája, de hogy jó volt az biztos. Nem egyszer megkérdezte, hogy szeretném, mert Laránál mindig a vendég az első, hogy neki legyen jó.

(2023-02-23) : Visszaadtam testemet neki csináljon vele, amit akar. Lara a pajtimra bukott meg is dicsérte, hogy milyen kemény egy percre se lankad. Míg ő franciázott addig én a cicijeit és a popsiját simogattam, mert úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek én is.

felejthetetlen: 25db
(2023-10-20) : Jó ötlet, de én először maradnék ülve és úgy kapjon be. Lara rugalmas, a következő pillanatban már szopizza is a farkam, úgy ahogy szeretem. Nagyon bejön nekem ahogy csinálja, vérbőségem egyre nagyobb.

(2023-10-12) : Az ágyon elhelyezkedve kis ideig még folytatódott a finom nyálas szopás néhány glu-glu hang kíséretében mikor mélyebbre engedte majd gumi húzás után szépen lassan beleült az általa imádottnak mondott keménységembe, lassú mozgással egyből tövig engedve kezdve lovaglását.

(2023-06-04) : So to reward my effort Lara went down on me and showed me what an amazing blowjob is. No part was left out, also my balls got their fair share of oral attention. As I wanted to feel Laras fantastic erotic in all regards she sat on me and massaged

nagyon jó: 27db
(2023-11-13) : Az ágyra feküdtem, Lara meglovagolt, én szorítását élveztem és igyekeztem még nem elsülni. Én kerekedtem felülre, lábait a magasba tartva folytatódott a műsor. Lara biztatott, kért és követelt, én meg szót fogadtam, és alaposan megdugtam.

(2023-08-09) : Majd kérdés és ösztökélés nélkül teljes beleéléssel elkezdi szopni az akkor azért még lustácska farkamat. Lara a szájával viszont varázslatra képes és pillanatokon belül kőkeményre szokta szopni. Nem történt ez most sem másként... Én meg toltam neki keményen és közben simogattam a haját, markoltam a nagy formás cicijét és szopattam.

(2023-07-16) : Nem igazán az érzéki simogatós-bújós szeretkezés jut Laráról az ember eszébe, hanem az "ami a csövön kifér". Legalábbis rám ilyen hatással van, így egyből a mellei közé vetettem magam, majd volt mindenféle francia (Ő, én, együtt), aztán amikor eljött az ideje, jött a lovaglóóra. Hát ezt is nagyon jól csinálja!

: 54db
(2024-03-13) : Egy kis előjáték a melleivel csók és aztán olyan franciát nyújt neked hogy azért imátkozól hogy ne duranj el a szájába!

(2024-01-25) : Finom csókolózás közben megszabaditottam a ruhájától (a combfix és a magassarkú szigorúan maradt :)) és a melleit kezdtem simogatni, de hamar megtalálta a már éledező férfiasságomat. Az ágyon helyeztük magunkat kényelemben és érzéki natúr franciával folytatta én pedig simogatta, ahol értem. Kértem, hogy legyen ez a kényeztetés kölcsönös, így fölé térdelt és így folytattuk 69-ben.

(2023-12-23) : Végre bejutottunk a kádba itt kezdődött a fergeteges francia, kicsit megmosta épp, hogy leoblitette és máris bekapta elképesztő szopás indult, nem bírtam magammal csak üvöltöttem, hogy még még, ő csak szopott és szopott, később monda is,

lehetne jobb: 1db
(2023-06-18) : gazából egy hosszú francia volt, amit lelkesen csinált, néha próbálta mélyen bevenni, de általában kérnem kellett. Popsira rákérdeztem de a válasz az volt, h túl nagy vagyok.

egyeztetési probléma: 12db
(2024-01-18) : Aggódásomat azzal hesegettek el,hogy egy óra sem telt el a telefonos beszélgetésünk óta, ennyi idő alatt csak nem felejtheti el,hogy mit ígért nekem .Továbbá,az időzítést ő választotta ki.

(2023-11-21) : Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel.

(2023-10-27) : 9.18kor hívtam, nem volt válasz, majd negyed órával később küldtem egy üzenetet neki, hogy esetleg elfelejtette a talinkat vagy dugóban van e? Várjak e még rá?