Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LOTTI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-06-02 06:24:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LOTTI +36707096567 110113 erotikus masszázs

Viktoriusz a 2021-05 hónapi randiján történteket írta meg LOTTI hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem szeretek össze-vissza járni. Sajnos viszont aznap nem találkozhattam a kedvencemmel viszont szükségem volt a kikapcsolódásra így került Lottika a képbe. Pár perc alatt megbeszéltük a dolgokat és fél óra múlva már ott is voltam. Van egy kis bőr problémám. Tisztáztuk,hogy ez akadály-e? Szerencsére nem.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
A villamos szinte az ajtónál tesz le. Nem mai az épület,de rendben van tartva. Könnyű megtalálni. Telefonáltam a kapukód miatt. Pikk-pakk bejutottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Több szobás lakás. Nincs egyedül,de ez számomra nem volt akadály. A pici zuhany ( nagy termetű vagyok,de sajnos ott nem) szépen felszerelt. Van választék bővel. Szájvíz is adott. Szép,kultúrált hely.
LOTTI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű a kisasszony. Nekem egy kicsit túlzónak hatnak a képei,de aki nála jár a külsővel (is) elégedett lesz.Sokkal szebb mint a képeken. Sajnos előre sejtettem,hogy vele sem leszek hosszú életű,mikor a levezetésre kerül sor. Nekem tökéletes az alakja. Finom tapintású bőre mint a legpuhább selyem. Domborulatain még a fény is élvezettel játszik. Szerintem minden pasi ilyen lányról álmodik. Olyan utópisztikus ez az egész. Kivételezettnek éreztem magam,hogy meztelenül láthatom.
1. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 110113 erotikus masszázs
3. LOTTI +36707096567 beszámoló Budapest 110113 erotikus masszázs4. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-06-02 06:24:20 erotikus masszázs 1101135. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-06-02 06:24:20 erotikus masszázs 1101136. LOTTI +36707096567 beszámoló 2021-06-02 06:24:20 erotikus masszázs 110113
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Váll masszázsra mentem. Megbeszéltük,hogy átmasszíroz mindenhol,de a vállakra különösen figyel majd. Hasra feküdtem és a lábaimtól kezdve szépen átmasszírozott mindenhol. Közben csevegtünk mindenről. Szívesen beszél magáról is,de divatról és velem kapcsolatban is témáztunk. Nagyszerű partner. Közben kezei néha be-be tévelyednek a lábam közé. Nagyon kellemes. A tükrökből közben lehetett a szemet is jól lehet lakatni. Istenem,de gyönyörű. A popsija szinte kiált a simogatásért. A szemeiben pedig el lehet veszni mint Faun labirintusában.Mázlista az a pasi aki a szívét is megkapja.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
4
Fordulás után kaptam egy kellemes élmény az olajos keblek érintéséből. Amikor bekente őket olajjal,hát srácok...... az egy olyan látvány ,hogy leírni szavakkal nem lehet. Amikor tinik vagyunk ilyen nőről álmodozunk. Akinek hajlataiban ott a megunhatatlan kalandvágy. A feszes bimbók szinte körversenyt írtam le rajtam. És mikor lent kezdtek a lágyékomnál kőrözni megálljt kellett kérnem,mert a látvány és az érzés frenetikus volt. Kértem had kényeztessem én is. Kedves mosolyal helyet cserélt velem. Csodás látvány volt ahogy lábai szétnyiltak és borotvált puncija elém tárult. Finoman kezdtem. Az ujjaimat eszembe sem jutott használni. Ti se tegyétek.Szentségtörés lett volna. A helyhe íze mámorító volt. Felnéztem. Szeme csukva volt. Átadta magát az élvezetnek. Gyönyörű keblei fel s le mozogtak egyre hosszabban ahogy a lélegzetvételei elnyúltak. A leggyönyörűbb nő akivel valaha találkoztam. A kis gombja megkeményedve követelte nyelvem játékát. Kezünk egymásba kulcsolódott. Szépen irányította csipőjével a testét a gyönyör beteljesülése felé. Aztán jött a pillanat és finom hangon jelezte,hogy tettem elérte célját és a gyönyör rátalált. Helyet cseréltünk és gyengéd simogatások sora következett majd péniszem eltünk a barna hajzuhatag alatt. Kérdeztem ,hogy az ajkaiban vagyok -e már? Beleegyező hang volt a válasz. Édes ajka ,finom kezei és tökéletes teste látványa egyszerre abszolváltak egyetlen kitörésben. Finoman hagyta ,hogy lenyugodjak. Kaptam egy pici törlőt a helybeni tisztításra,majd irány a zuhany. Puszival váltunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nekem már az is extra,hogy Vele lehettem. Egy figyelmes,inteligens,gyönyörű nővel lehettem. Köszönöm innen is még egyszer.
Rózsacsokor
Viktoriusz nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kielégülten és boldogan távoztam. Még egyszer szeretnék eljutni hozzá. Remélem sikerül. Ha nem akkor is elmondhatom,hogy ez az élmény elkísér életem hátra lévő részében.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról


2021-06-07 11:07:25
Nagyon adom, amit s ahogy Lottiról írtál. Ettől a mondatodtól 'Domborulatain még a fény is élvezettel játszik.' meg egy jól hallható sóhaj röppent el ajkaimról.

2021-06-02 15:59:09
Szépen és igényesen írtad meg a kalandod! Köszi!

2021-06-02 11:06:04
Nagyon lelkes hangvételű beszámolót írtál a bájos Lottiról. Élmény volt olvasni. Vele tényleg maximális a barátnős érzés.
a remek randihoz, egészségetekre!
Mutasd mindet

FunkciókLOTTI legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2022-08-07) : A lényeg, gyorsan zajlik. Erről senki nem tehet! Masszázs, légyatoppon, óóócsakteddmárbe! :) itt már csak az érzés számít... talán egyszer fordulót kérsz.. Lotti szépem csendben átveszi az uralmat! Nem számít hogy mit szeretnél, mert nem ezen múlik majd. Csak élvezd!

(2021-12-22) : megbeszéltük, hogy mi lesz a program, én egyszerű pasi vagyok, csak egy francia-doggy-francia kombót kértem, amit úgy teljesített, mintha be akarna vágódni nálam. sikerült is. a vsz-t finoman, csúszósan csinálta, eszméletlen volt! Inkább barátnős élmény. utána még egy szaloncukrot is kaptam,

(2021-04-25) : Lotti szépen lábaimhoz telepedett és finoman jelezte, hogy műsor közben ér ám a tükörben mozizni. Kérésemre illatmentes krémmel végezte a kezelést ,bokáimtól kezdve felfelé alaposan átgyúrta végtagjaimat , és ahol valamilyen problémás helyet észlelt,ott kicsit keményebben nyomkodta át letapadt izmaimat. Lotti közepes erősséggel masszírozott, én pedig teljes erősséggel lestem a tükörben ringó, formás kebleit.Időnként elcsíptem egy-egy kacér mosolyát,amivel nyugtázta , ahogy falánk pillantásokat vetek gömbölyű ikreire.

felejthetetlen: 5db
(2022-04-24) : Először természetesen megálltam,hogy üdvözöljem ruganyos kebleit. Alaposan végigcsókoltam, simogattam az elém tárt selymes bőrfelület minden pontját, majd elakadtam Kedvesem immár harciasan előremeredő bimbóiban,melyek olyanok voltak, mint két málna szem a kis cukorgallérral. Lelkesen pörgettem nyelvemet a két kőkemény csúcson,majd lassan elköszöntem játszótársaimtól és továbbhaladtam eredeti célomhoz. Lassan meg is érkeztem a csodás völgybe,ahol az előzmények hatására Lotti nedvesen csillogó ,frissen borotvált illatos kelyhével találtam szembe magam.

(2022-01-19) : A lift jó, a ház nagyon rendezett. A lakás szépen berendezett, szerintem még valaki dolgozik ott, erről nem beszéltünk, csak egy pár csizmával több volt, amikor távoztam. Nagyon adnak a higiéniára, rendre, ez látszik. Ennyire szakszerűen fertőtlenített törölközőt még nem kaptam sehol.

(2021-08-07) : Erős keze van, amit én kifejezetten szeretek, sőt igénylem is, így nagyon jól esett a masszázs. Ami még jobb, hogy közben beszélgettünk is rengeteg mindenről, főként a tükörben tartva szemkontaktust. Kaptam egy újabb megerősítést arról, mennyire kedves, vagány lány Lotti. Cserfes, érdeklődő, őszinte, beszólós, vicces - élveztem a beszélgetést legalább annyira, mint a masszázst.

nagyon jó: 13db
(2024-04-24) : Ezt Lotti nagyon változatosan tudja csinálni: hol az arcomba tolta a melleit, hol csókolóztunk közben, hol csak a csípőjét mozgatta rajtam, hol fel-le ugrált. El tudtam volna még viselni egy darabig, de nem akartam kihagyni a kutyapózt sem.

(2022-05-02) : A tatamin fekve gumis franciával indítottunk, aztán szemből támadtam.Húzott magába, kellemes együttlét volt, csókolózás szimpátia függően szerencsémre működött. Az első menet ebben a pózban ért véget barátnősen. Szünnetben beszélgettünk kicsit, aztán sikerült újra hadrendbe állnom, ismét tökéletes gumis franciát kaptam, majd beleült.

(2022-03-13) : Hanyatt feküdtem, és elkezdte a mágiát. Először kézzel, aztán szájjal kezdte el ápolni legnemesebb testrészemet. Közben simogatott, és nem hagyta ki a csatolt részeket sem. Nekem is jutott a jóból, úgy helyezkedett, hogy könnyedén elérjem, így amíg ő a kishaverral játszott, én combját, fenekét, hátán és később mellét simogatva élveztem a helyzetet.

: 15db
(2022-07-08) : Ezt követően Lovaglásra váltottunk ,ebben is nagyon ügyes ,egy párszor rám is szorított azzal is majdnem kivégzett .Ez után kértem ,hogy feküdjön hasra és hátulról támadtam be :D. Így folytattuk még percekig és utána így is lett végem. Hagyott egy kicsit lenyugodni utána kaptam törlőkendőt és letisztogattam magam .

(2022-07-01) : This lasted for several minutes but I wanted more. She turned into 69 position and I could admire her beautiful pussy and ass (check again the picture 2). First, I tasted the fruit then I licked intensively and pushed my tongue in to squeeze out all the nectar into my mouth.

(2022-06-21) : Óvatos egybeolvadás majd Lassan kezdett meglovagolni közben fogtam azt a csodálatos, kerek popsiját. Ciciket is óvatosan megmarkoltam, lehetetlen ellenállni ennek a két testrésznek. Hirtelen gondolattól vezérelve rám dől és rendesen elkezdi rázni, brutális lovaglás. Ezen a résznél ember legyen aki bírja sokáig. Ezzel be is vallottam, hogy itt lett végem, teljesen kivégzett. Azt hittem érzi ő is, szégyelltem szólni neki, hogy itt a vége.