Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LOTTI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-23 23:44:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LOTTI +36308780713 121597 erotikus masszázs

TiraMisi a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LOTTI hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Délelőtt hívtam, esti időpontot kértem. Épp akkorra szerettem volna menni, ameddig ő dolgozott. Mivel jártam már nála, rugalmas volt és simán bevállalta a túlórát. Ez már alapból a jónál jobbá tette a megítélését.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem. A parkolás horror, de van egy sorompós fizetős parkoló 1-2 perces laza sétára (Jellemzően itt mindig találok üres helyet 1000-ért kb. másfélórára.) a Mechwart ligeti park mellett az “intézmény” hátsó bejáratához.
Elől; Margit körút. Villamos, (Nem használom, de a 4-es, 6-os, tuti) busz. Megálló 30 méterre a kaputól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ikonikus helye a budapesti masszázséletnek. 3 szoba. Kisebb, közepes, strapabíró masszázspaddal, bőrfotelekkel. Nagyobb szoba, itt plusz a matrac. Mi most a közepest kaptuk meg.
Fürdő tiszta. Falra szerelt tusfürdő adagoló, száraz kilépő és puha törölköző az elején és a végén. Szájvizek, dezodorok. Nem kell több.
LOTTI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon helyes lány. Műszempilla befigyel, de ez nem zavaró. Ezt kivéve 100% természetesség. Ha egy házban laknánk, mindig megvárnám a lifttel, vagy a kapuban, csak hogy kicsit sasoljam. Magassarkú cipő, fekete miniruha volt a fogadó szett. Alatta body, ami pikk-pakk lekerült. Szerintem nincs húsz éves, ami számomra rettenetesen fiatal, de egy rutinosabb kollegina javaslatára mégis felkerestem, mert egy korábbi itteni kedvencem befejezte áldásos tevékenységét. Adtam egy esélyt, Jól tettem. Most, másodszor, de nem utoljára voltam a vendége.
1. LOTTI +36308780713 beszámoló Budapest 121597 erotikus masszázs
3. LOTTI +36308780713 beszámoló Budapest 121597 erotikus masszázs4. LOTTI +36308780713 beszámoló 2024-05-24 11:12:40 erotikus masszázs 1215975. LOTTI +36308780713 beszámoló 2024-05-24 11:12:40 erotikus masszázs 1215976. LOTTI +36308780713 beszámoló 2024-05-24 11:12:40 erotikus masszázs 121597
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Először volt masszázs. Nem mondom, hogy izomlazító, vagy az ujjászületős változat, de a kellemes érintésétől bepunnyadtam. Kb az idő 2/3-a telt el. Bepunnyadás előtt beszélgettünk.
Múltról. 20 év alatti “kislány”, vajon milyen múltja lehet? Leckeírás, napközi? Útkeresés, stb.. A jelenről. Ami látok, érzek és személy szerint, örülök neki. A jövőről. Ami homályos. De vannak gondolatai és ez jó.
Fordulás előtt megkérdeztem, szereti e ő is a masszázst.
Nem szokták masszírozni, válaszolta.
Bomba fenék, tenyerébe illő, érintésre jól reagáló cicik, minden feszes.
Ki ne akarná megérinteni?
Gondolom az én masszázsom a kutyát nem érdekli, ezért csak érintőlegesen teszek erről említést, a kényeztetés részen.
Mert a kezem és a szemem is kényeztette, mikor hozzáérhettem és láthattam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Először én őt. A masszázzsal. Lágyan érintettem, amit ő nagyraértékelt. Láb, popsi, lapocka, vállak és vissza. Fenék, combok volt a fővonal. Egy darabig. Egyre bátrabban közelítettem a punci felé, jól vette a finom közeledést, óvatosan terpeszbe tette a lábát, hogy jobban “hozzáférjek”. Nedves volt, kifejezetten élvezte.
Kérés nélkül megfordult és kívánta, hogy a nyelvemmel is tegyek a kedvére. Nem kellett kétszer mondani. Valójában egyszer sem.
Apró csókok a combokra, majd beljebb és beljebb. Nagyon sokat nem kellett fáradoznom,( nem esett volna nehezemre ) hamar sikerült is elreppenteni a kishölgyet.
Nem teketoriázott sokat. Most te jössz! Adta ki a vezényszót, de olyan módon és hangon, hogyha csak ezt mondta volna, már akkor a felejthetetlen jelzővel íródna ez a beszámoló.
Elém térdelt és többször a szemembe felnézve kezdte a kivégzésemet. Tette ezt olyan szenvedéllyel és milfeket megszégyenítő technikával, néha minimális kéz segítségével, de inkább anélkül, mélyen leengedve, lassú, de semmiképp sem unalmas, művi módon, hogy percek alatt kegyelemért könyörögtem.
Meg is kegyelmezett. Nem kapkodta el a végét , hosszan elnyújtva bent tartott, míg teljesen visszanyertem az eszméletemet.
Itt lépett nálam feljebb, az istennőség felé.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek az adatlapon feltüntetve.
Szerintem a méz száma sem.
* felkerekítve adtam át az elején, egy doboz bonbon és egy csokor virág kíséretében.
Alap, hogy hölgyekhez, üres kézzel nem megyünk.
Gondolom, sokminden szimpátia függő, noha a helyen, a határokat maximálisan betartva, eléggé “bevállalósak” a hölgyek. Ő is hozta ezt a rendkívül magas színvonalat.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sosem írtam eddig beszámolót, mert számomra az intimitás az, amit jelent. Most azért tettem kivételt, mert egy dehonesztáló véleménnyel találtam magam szembe, egy olyan hirdetőről, aki számomra az ellenkezőjét bizonyította, éppen ma, második alkalommal. Meggyőződésem, hogy az emberek egymással való első kapcsolata, a kémia. Nem csak szexuális értelemben. Sosem elvárásokkal látogatok meg egy hirdető hölgyet. Másfèlóra énídőnek, ami alatt szeretném a lehető legjobban érezni magam. És szeretném, ha a partnerem is így érezné.
Elfogadom, hogy nem csak én választok, dacára annak, én hagyom ott a mézet. Hiába, ha nincs kémia.
Itt volt. Maximálisan. Mivel rangom nincs, ezért jóra szelídült az én istennős beszámolóm.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LOTTI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-30 05:46:58
Körültekintően megírt beszámoló. LOTTI és ténykedése jól be van mutatva, de a szerző dilemmáiról is kapunk benyomást. Köszönet a megosztásért!

2024-05-25 13:54:09
Jó és hasznos beszámoló volt. Köszi, hogy megírtad. Yoss korábbi kommentjével tudok leginkább azonosulni, ami egyébként a többségi vélemény. Hasznunkra válna, ha gyakrabban írnál. Ez egy "közösség", ahol nemcsak kapunk értékes infókat, hanem adunk is. És ez a cserebere teszi az oldalt annyira hasznossá. Végezetül: az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2024-05-25 11:28:58
Köszzönöm Tisztelt Perfekt!
A hit szubjektív. Valaki a nagykabátban, van aki a levetett textiliában hisz, 🥴 de a tényeket itt, mindig az adott két ember ismeri.
Mindenesetre, köszönöm a bíztatást!
Megfontolom.
Üdvözlet!

2024-05-25 09:03:49
Nagyszerű írás a tetszetős fotók mellé, nekem mindenképpen kedvcsináló.

2024-05-25 08:16:39
Egész jó novella, első poszthoz képest meg főleg. Biztatnálak hogy írj még többet,mert azzal fejlődhetsz és tehetsz a férfi társadalomért. Aztán az összefoglaló részhez érkeztem,ahol magyaráztad a műved keletkezésének okait. Azzal kicsit rontottál a hitelesség tekintetében. De ne add fel, látogass és irj sokat és hidd el helyreállítja a most megingott bizalmat.
Mutasd mindet