Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LILLA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-03 22:21:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LILLA +36308531730 121417 erotikus masszázs

rapidfire a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LILLA hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
Egyeztetés
Telefonon kerestem. Nem vele beszéltem, kedves “diszpécser” hölgy tájékoztatott. A kora délutáni időpont nem volt szabad, vacsi időre sikerült egyeztetnünk.
Megközelítés
Amfiteátrum környéke. Parkolni a környező utcákban lehet, általában kis keresgéléssel párszáz méteren belül lehet helyet találni. BKV ellátottság elég jó, fonódó villamos és néhány busz a közelben, szentendrei HÉV is kényelmes sétatávon belül.
Helyszín
Teljesen rendben lévő liftes tégla ház, de nem kell magasra menni, gyalog is abszolválható. Előszobában kisszék, cipőtartó állvány, rajta egy férfi cipő szóval többen dolgoznak itt. Ez nem volt zavaró, senkivel nem találkoztam Lillán kívül és idegen hangokat sem hallottam, szóval a diszkréció adott.
Fürdőben többféle szájvíz, tusfürdő (az első alkalom, hogy olyat is találtam, ami tetszett). Kádban zuhanyzós történet. A lefolyóra ráférne egy tisztítás, mert nehezen engedi a vizet. Ezen kívül minden pöpec, előtte és utána is száraz kilépő fogadott.
Szoba tágas, rendezett, hangulatos. Halk zene, kanapéra vagy szobainasra lehet pakolni. Masszázságy is rendben van, kényelmes.
LILLA külseje
A képeken is tetszett Lilla, de élőben klasszisokkal szebb.
Találkozáskor távoli kézfogással fogadott.
Derékban összekötött köntös szerű valami volt rajta a fehérnemű fölött. Már ebben látszott, hogy gyönyörű alakja van. Ezt a fürdés után, masszázs előtt levette a melltartóval együtt. Bugyi végig maradt, ami szerintem ebben a kategóriában oké, ha úgysincs kölcsönösség.
Arca, hangja nekem nagyon tetszett. Formás pici lány, szép bőrrel, csodálatos tenyérnyi cicikkel, vékony derékkal, formás popsival. Vékony, de nem “csontos”, számomra pont ideális.
Közvetlennek sem mondanám, de ridegnek sem. A korrekten kedvesnél egy gondolatnyival közelebb enged, miközben profin tartja a határokat.
Kedvesen kérdezte, kérek e vizet, aminek örültem és elfogadtam.
1. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 121417 erotikus masszázs
3. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 121417 erotikus masszázs4. LILLA +36308531730 beszámoló 2024-05-06 09:52:13 erotikus masszázs 1214175. LILLA +36308531730 beszámoló 2024-05-06 09:52:13 erotikus masszázs 1214176. LILLA +36308531730 beszámoló 2024-05-06 09:52:13 erotikus masszázs 121417
Erotikus masszázs
Ebben a műfajban a legjobb masszázst Lillától kaptam eddig. Termetéhez képest erős keze van, amit kifinomultan használ. Egyáltalán nem kínoz meg, hanem érzékenyen a rossz fájdalom határon belül mozogva nyújtja a maximumot. Csak masszázsra is mennék hozzá.
Hason fekve sokat foglalkozott a hátammal, derekammal, lapockák környékével. Ágyon pihentetve is és combjai közé szorítva a tenyeremet is masszírozta a karjaimat. Lábaimat is átdolgozta, illetve a de elemet is. Igazán erotikus beütése a masszázsnak leginkább a fenék részen volt.
Jó minőségű, szinte szagtalan krémet használ (talán szőlő magos), aminek kifejezetten örültem.
Megengedte, hogy közben hozzáérjek, amit visszafogottan használtam csak ki, mert inkább a csodálatos masszázsára koncentráltam. Az azért kiderült számomra, hogy bőre nem csak szép, hanem finom tapintású is.
Nagyon tetszett, hogy nem beszédkényszeres! Hagyja hogy élvezzem a masszázst, ha mondok, kérdezek valamit, adekvátan válaszol. Nagyon keveset beszéltünk egymással, de az a benyomásom, hogy egyébként egy intelligens nő.
Levezetés
Fordulás után kézi vagy francia levezetés közül lehet választani. Mivel az erős masszázs után úgy gondoltam, a kezei biztosan elfáradtak kicsit, az ajkait választottam.
Még masszázs előtt kérdeztem, hogy lehet e variálni a sorrenden (előre szerettem volna venni a végét), de erre nincs lehetőség.
Masszázs után kérdeztem, hogy lehet e, hogy a masszázságyon fekvés helyett állok vagy a kanapén ülök, de sajnos ebben sem volt rugalmas.
Maga a lezárás úgy nézett ki, hogy a kispajtás tág környékét, simogatta, ingerelte. Közben az engedélyét megkapva simogathattam mindenét. Természetesen a bugyi által fedett részeket békén hagytam. Combjai, popsija, háta, hasa, cicijei mind-mind kellemes tapintásúak.
Ez az egész helyzet, hogy egy számomra gyönyörű, idegen nő ilyen kedvesen érint és én is érinthetem, alapból nagyon izgató volt. Amikor a környékről olykor rátévedt a tizedesre, inkább levettem róla a kezét, mert folyamatosan nagyon közel jártam a kishalálomhoz. Húzta rendesen az idegeimet. Kellett ám lélegeznem rendesen. Amikor végre odahajolt a szájával, nagyon finoman kezdte nyelvével ingerelni. Ekkorra már majdnem teljesen kész voltam, úgyhogy 5 mp-en belül kértem, hogy inkább kapja be, amit nagyon készségesen meg is tett és szinte azonnal durrantam is a szájába, amit előre tisztáztunk, hogy szabad. Szépen végigvitte itt a dolgot, nem köpte ki azonnal, kicsit hagyott megérkezni. Utána diszkréten félrevonult megszabadulni az alólam krémtől, majd kiment kezet mosni. Addig én az ágyon vergődtem, még mindig zsibbadva és időnként összerándulva.
Mikor visszajött, kaptam egy másik tiszta törölközőt és irány az újabb tus.
Visszatérve a zuhanyból öltözés. Lóvét letettem a sezlonyra vagy sifonérra vagy mire. Mikor visszajött, gondolom látta, mert szemérmesen nem beszéltünk róla.
Kedves búcsúzkodás, hétvégi jókívánságok, puszi-puszi.
Elszámolás
Telefonban kaptam róla infot. Extrákról nem volt szó telefonban és személyesen sem. Ha az egyébként szerintem nem túl extra igényeim meghallgatásra leltek volna, minimum felkerekítettem volna az összeget, így nem tettem. Az ár-érték arány szerintem így is nagyon rendben van.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A masszázs és a kényeztetés minden percét élveztem. Elégedetten távoztam.
Úgy érzem, szuper szervízt kaptam a befektetett energiámért.
Ha rugalmasabb lenne az adott program beosztásával kapcsolatban, biztosan hamarabb visszatérnék hozzá, ami ebben a felállásban is esélyes, csak talán majd később.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LILLA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet