Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LILLA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-24 16:40:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LILLA +36308531730 119979 erotikus masszázs

hanczUr a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg LILLA hirdetővel
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
hihetetlenül érzéki
Egyeztetés
Elérhető:
5
Zöld jelzésnél hamar felvette a telefont, vele beszéltem. A látogatásomat sikeresen belőttük egy közeli időpontra, pár szóval elmondta a programot és elvárt ajándék mértékét is, ami csekély, és nem is ért meglepetésként a beszámolók alapján.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Óbuda Amfiteátrum-közeli részének egyik csendesebb mellékutcája, régebbi "újépítésű" ház. Parkolás a közelben mindig megoldható, tömegközlekedéssel is elérhető, legkönnyebben a Bécsi útról. A címadás pontos, ottjártamkor a kapuval valami gond volt, csak többszöri próbálkozásra tudtam bejutni.
Házban szűk lépcsőház, lift is van, de nem kell sokadikra menni, így lépcsőztem inkább.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Több- (a férficipők számából talán 3?) rendelős lakás. Az általam használt kezelőhelyiség nagyon hangulatosan berendezett, masszázsággyal, bőrdívánnyal a cuccok ledobására, kellemes hangulatfénnyel, zenével. A fürdő kicsit (nagyon) kopott, kád van, zuhanyfüggöny nincs, de minden más, a legfontosabb: tisztaság és melegvíz, továbbá a kelleténél bőven többféle tisztálkodási segédeszköz megtalálható.

Talán az egyetlen negatívum, hogy nem volt túl meleg a szobában, a masszázs után jól esett a forró zuhany :)
LILLA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem a képek, hanem a beszámolók alapján választottam, így nagyon kellemes meglepetés ért, amikor Lilla ajtót nyitott. Élőben más kisugárzású, helyes, szép arcú, karcsú lány állt előttem egy virágmintás ruhában. Később, a masszázs kezdetekor dobta le ruháját és melltartóját, a piros tangabugyi (sajnos) maradt. Egészen biztosan ő szerepel a képeken, de ha ezt nem tudnám, nem feltétlen ismernék rá. Élőben nekem sokkal jobban bejött, helyes girl next door arcú, szép vonásokkal, kecses, nőies, finom kezű, szép fehér bőrű és nyugodt kisugárzású lányt ismertem meg.

Semmi harsányság, inkább visszafogott távolságtartás, de nem az a fajta távolságtartás, amitől az ember elgondolkodik azon, hogy mi a fenét is keres ott, hanem inkább a "relaxálj, élvezd az ittléted, nem dumálni vagy barátkozni jöttél" típusú hozzáállás. Nekem bejött, bár a kézfogással üdvözlést mint mindig, itt is kicsit túlzásnak tartom. Érdekes módon a búcsú már puszival párosult.
1. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 119979 erotikus masszázs
3. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 119979 erotikus masszázs4. LILLA +36308531730 beszámoló 2023-11-24 18:28:06 erotikus masszázs 1199795. LILLA +36308531730 beszámoló 2023-11-24 18:28:06 erotikus masszázs 1199796. LILLA +36308531730 beszámoló 2023-11-24 18:28:06 erotikus masszázs 119979
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A következő nagyon kellemes meglepetés akkor ért, amikor hasra vágtam magam a masszázspadon, és Lilla elkezdett masszírozni. A beszámolókból kiderült, hogy a masszázs jó, de ennél sokkal többről van szó. Lilla iszonyat jól masszíroz, klasszikus svédmasszázs fogásokat használ, kecses kezeivel kifejezetten erősen, fáradhatatlanul az egész szeánsz alatt.

Az egész relax feelinges volt, nem volt semmi beszélgetés, azon kívül, hogy jeleztem neki, hogy mennyire élvezem, ahogy csinálja, de nem is hiányzott, hogy az időjárásról csevegjünk.

Szinte illatmentes és könnyen lemosható krémmel (nem értem, miért nem ez az alap mindenhol) masszírozva végiggyúrta a hátamat nagyon alaposan, teljes egészében, külön hangsúlyt fektetve a lapockákra, vállakra, de igazából minden rész megkapta a neki járó, kellően erős kényeztetést. Utána a karok következtek, jó alaposan, erősen, általam eddig nem ismert, de nagyon kellemes technikákkal fűszerezve. Nagyon tetszett, ahogy tenyeremet két bársonyosan puha combja közé fogva masszírozta az al- és felkart percekig.

A hát után a lábak jöttek, vádlitól kezdve, combokon át a fenékig. Itt tökéletes koreográfiával megjelentek és egyre erősödtek az erotikus elemek. Előbb csak a masszírozás szerves részeként a combok belső részét simítja végig, minden egyes húzással egy picit jobban, de finoman megcirógatva a zacsikat vagy a farkat, illetve végighúzza a kezét a farpofák közt is. A lábak masszírozásának záróakkordja egy érdekes (de fantasztikus) póz, fél kézzel benyúlt az ágyék alá a két láb között, hüvelykujjal zacsikat és ánuszt finoman simogatva, közben a másik kézzel pedig a feneket és derekat gyúrja.

Egyszerre vártam és sajnáltam, hogy hamarosan fordulni kell, annyira jó volt a masszázs, de annyira fel is húzott az egyre erotikusabbá váló fogásaival.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fantasztikus masszázst nem is hittem, hogy felül lehet múlni, ehhez képest a hajam is leesett attól, amit találkozónk levezetéseként kaptam Lillától. Ha vulgáris lennék, azt írnám, hogy engem ilyen érzékin még nem szopt*k le, de mivel nem vagyok, inkább leírom, mi történt, és mindenki interpretálja saját ízlése szerint.

Fordulást követően párnát tett a fejem alá, majd a masszázspad mellé állva lassú, finom mozdulatokkal bekrémezte az ágyékomat, majd finoman megfogta a farkam, és nagyon óvatosan lassú mozdulatokkal lingamszerű masszázsba kezdett, simogatva a makkot, néha húzva egyet a répán, de az egész a kiváltani kívánt érzésekkel teljes összhangban, átéléssel történt. Rövid idő után nekem kissé háttal fordulva (sajnos így az arcát nem lehetett látni) szájába is vett, de ezt is nagyon finoman tette, ugyanakkor mélyre is vett, éreztem szívóerőt is, a nyelvének mozgását, picit a kezét is használta, de az egész olyan érzéki volt, hogy teljesen le voltam döbbenve pozitív értelemben. Természetesnek esett, hogy közben a hátát, karcsú derekát kezdtem nagyon finoman simogatni (figyelve a határokra), miközben ő folytatta tevékenykedését, amely valóban az volt, aminek hívják, egy masszázst levezető, annak szerves részét képező fenomenális, érzéki francia.

Az időérzékemet elvesztettem, ezért örömmel szúrtam ki a közeli asztalon elhelyezett órát, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy már csak öt perc van hátra az egyórás keretből, ezért aztán kevésbé éreztem cikinek, hogy amúgy is alig bírtam már magam, annyira megtette a hatását Lilla nyelvleckéje. Az a durva, hogy amikor sóhajaimból érezte, hogy nagyon közel járok a végéhez, rátett még egy lapáttal, és franciájának ütemén nem változtatva, szabad kezével elkezdte simogatni az ánuszomat. Ez természetesen szinte azonnal megadta a kegyelemdöfést, és hatalmasat élveztem Lilla szájába, de ő csak szépen folytatta farkam érzéki szopogatását, mélyen benntartva, amíg teljesen "le nem vezetett". Az utódok csak ezt követően kerültek papírtörlőbe, nyomát se láttam semmi fintornak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A már-már nevetségesen alacsony csokrot felkerekítve az asztalra tettem öltözés közben, amikor épp nem volt benn. Kiszúrta és egyből mondta, hogy várjak egy pillanatra, hoz visszajárót, amire jeleztem neki, hogy ez eszébe se jusson és nagyon köszönöm a fantasztikus órát, amíg velem foglalkozott.

Határozottan állítom, hogy Lilla szolgáltatása ár érték arányban az általam ismert szolgáltatók közül a legjobb. A borravalóval felkerekített csokorméret dupláját is sokszor otthagyjuk masszázsnak nehezen értékelhető simogatásért, ilyen-olyan franciákért, illetve a kölcsönösség lehetőségéért. Ez utóbbi, mint bármely extra itt sajnos hiányzik, de könnyen meglehet, hogy ez nem is baj, hiszen Lilla masszázsa így kerek egész, és bármi több, valójában kevesebb lenne.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Se pornós, se barátnős kategóriába nem tudnám besorolni, egyik sem és mindkettő egy picit, de leginkább profi erotikus masszázs, tökéletesen illeszkedő levezetéssel.

Sokáig gondolkodtam, hogy egyáltalán megírjam-e ezt a beszámolót, mert ha ezt a csupa jót megírom, lehet, hogy csúcsforgalom lesz nála, és nem fogok tudni bejutni többet. Végül muszáj volt megírnom, mert a Lilla biztosan megérdemli, ti pedig kérlek, viselkedjetek vele úgy, hogy megérdemeljétek, amit nyújt. A felejthetetlen élmény miatt én pedig csak simán veszek egy bérletet hozzá és törzsvendég leszek, hiszen régóta keresek olyan szolgáltatót, aki igazi jó masszázs mellett nyújtja az erotikát és most úgy tűnik, rátaláltam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LILLA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet