Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LILLA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-17 12:50:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LILLA +36308531730 119901 erotikus masszázs

Ygan a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg LILLA hirdetővel
csodás cicik
profi, szakszerű
csodás kézimunka
határozott irányító
Egyeztetés
Telefonon hívtam őt. Precízen elmondta a lehetőségeket egy szelíd hangú barátnő.

Pontos információkkal is szolgált vele kapcsolatban, tudta, hogy mit és hogyan szokott Lilla csinálni, olyan részletességgel tette, mintha látta volna, hogyan dolgozik.
Megközelítés
Romai romokra vezető utca a harmadik kerületben. Utazás jól szervezhető a pontos cím ismeretében
Helyszín
Impozáns szoba masszázspaddal. Igényes megoldások, nagy és tágas helyiség.

Gyémántokat ábrázoló tapéta a falon különös hangulatot teremtett. A tükör is volt mellette, az teljesen a mennyezetig ért. Lapos szekrény és egy hatalmas ülőgarnitúra is helyet kapott ebben a helyiségben. Ezek bőven elfértek, sőt, még így is szellős maradt. Volt hely a mozgásra, még táncolhattunk volna is, ha olyan könnyed lett volna a hangulat.

Fürdőszoba egy kicsit egyszerűbb kivitel, alap kínálattal és minőséggel. Tusfürdő választék az igényemnek megfelelő volt.
LILLA külseje
Minden olyan, mint ahogy a képeken látszik. Egyetlen eltérés a bőrének a színében volt. Az arany sárgás, hamvas barna árnyalat, ami a retusált fotókon fellelhető, az mára már megkopott, a nyárral teljesen elmúlt. Fehér volt, sápadt mindenhol a bőre.

Az arcos fotóinak hála, nem ért csalódás, tudtam, hogy mire számíthatok. Alacsony és vékony teremtés. Cicik a korát megtévesztő módon feszesek és ruganyosak. Nyolcadikban a tesi öltözőben láttam utoljára ilyen formákat.

A korát harminc körül tippelném, vagy inkább felette. Súly, magasság és minden más rendben volt.Fogadó öltözete egy csinos ruha volt, derékban megkötve. Talán leopárd pettyes mintázattal. Barna árnyalatú volt és combig ért. Nagyon jól állt neki az a kisruha. Szép lábait és karcsú derekát jól kihangsúlyozta.

Messzemenőkig kedves volt és ennek megfelelően udvarias hangnemben tárgyaltunk az elejétől a végig. Ezt a diplomáciában szokásos hivatalos stílust és a vele járó távolságtartást mindvégig igyekezett fent tartani. Nem akart lelazulni, cimbizni velem. Nyilvánvalóan ez neki a melót jelenti. Ez egy munkahely számára, ismerkedtünk, de nem lettünk best friends-ek, még akkor is hogyha most kivételesen egy intim közel kerültünk egymáshoz.
1. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 119901 erotikus masszázs
3. LILLA +36308531730 beszámoló Budapest 119901 erotikus masszázs4. LILLA +36308531730 beszámoló 2023-11-17 17:41:11 erotikus masszázs 1199015. LILLA +36308531730 beszámoló 2023-11-17 17:41:11 erotikus masszázs 1199016. LILLA +36308531730 beszámoló 2023-11-17 17:41:11 erotikus masszázs 119901
Erotikus masszázs
Masszázshoz bugyira vetkőzött. Bájait nem rejtegette tovább, megmutatta nekem, hogy milyen szép nő valójában. Bizony nyeltem nagyokat, ahogyan nézegettem a cicijét és a karcsú derekát. Popója formásan kerekedik és a didik is csodásan ringtak.

Erre a programra kb.45 percet szánt. Ehhez ragaszkodott. Kőbevéste.

Azt mindenképpen nagyra értékeltem, hogy igyekezett fenntartani a szolgáltatás speciális jellegét. Attól függetlenül, hogy a masszázsban olyan profi módon jeleskedett, hogy ha nem meztelenül csinálta volna, konkrétan azt is feltételezhettem volna, hogy egy gyógyászati stúdióban vagyok, ahol szakemberek kezelnek. Hibátlan a masszázs technikája. Jól kidolgozott tematika szerint masszírozta a hátamat. Kitüntető figyelmet kaptak a kritikus területek. Egyértelműen a legprofibbak közé tenném. Erősségében is meglepett. Látszat csal, amilyen kis cuki törpillának néz ki, ezzel szemben a kezeivel hatalmas szorításokra volt képes.

Egészségügyi jelleget azért néha egy-egy intim fogással jól kibillentette a medicalis medréből. Például, amikor a combjai közé szorította a tenyeremet és a karomat dolgozta meg. Szinte a kis ujjam már a bugyiját érintette. Az izgató volt, még úgy is, hogy egyértelműen kijelentette, hogy kölcsönösség és egyéb huncutság nála szóba sem jöhet. Bugyit nem veszi le. Nincs puszilkodás, csók meg aztán főleg.

Az is erotikus volt, amikor a fejemhez jött előre és a csuklyás izmomat és a vállaimat nyomkodni kezdte. Ilyenkor egy kis tapizást engedélyezett a popsiján és a lábán. Amivel nekem nagy örömöt szerzett, de máskülönben ő ezt közömbösen fogadta.A legeslegerotikusabb érintés a masszázsban az volt, amikor a combjaimat és a fenekemet masszírozta meg. Ott már félreérthetetlen módon tapintotta meg a zacsimat és az éledező fütyimet.

Kellemes átvezetés volt ez a mozzanatsor a kényeztető részhez.
Levezetés
Erre nagyjából 10 percet áldozott.

Ehhez ugyanazt a krémet használta, amit a hátamra is kent. Elsőnek az ágyékom környékét ápolgatta, majd a mogyorók következtek. Ilyenkor már egyre jobban éreztem, hogy kezd kicsi lenni a bőrkabát a farkamon. Csúszik lefelé a kapucni. Egyre kevésbé takarta a fejet. Végül teljesen lecsupaszította az ezredesemet és a szájába vette.

Orális technikája is tanítani való. Igaz hogy cél specifikus és csak fiziológiai jellegű a kezelése. Lingam elemek után a szájával is jeleskedett. Dinamikával csinálta kezdettől fogva.Gyorsított és szívott. Egyre erősebben és hosszabban csinálta. Nem figurázta soká, nem játszadozott, egyből a célegyenesbe állított és adott úgy nekem. Ahogyan a kezével pumpált, pontosan abban az ütemben éreztem, hogy egyre közelebb érkezem a véghez. Az egyik ujjával a prosztatámat is masszírozta. Még az ánuszom területét is birizgálta. Ez még jobban felgyorsította az eseményeket. Engedte, hogy a szájába menjek el. Jól kiszívta mind még az erőmet is elvesztettem.Ezzel a momentummal megkoronázta az együttlétünket. Megtörölgette előbb magát, aztán engem is rendbe tett. Azért egy jó zuhanyzást a végén még beiktattam magamnak.
Elszámolás
Kicsinek számítanak a virágok. Ahhoz képest, hogy milyen erős masszázst és milyen kényeztetést kaptam, azzal viszont arányban éreztem. Végén került rá sor, amit teljes diszkréció mellett oldottunk meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Akinek számít a kifejezetten jó masszázs és a tiszteletteljes, udvarias bánásmód, az mindenképpen keresse fel Lillát. Tőle megkapja majd azt, ami a testének kijár. Szakszerű masszázst és egy gyors levezetést. Kielégülés és a felfrissülés garantált. Barátnő feelinget és a lazulós pajzánkodást meg majd kérje máshol egy nagyobb csokor kíséretében. Ahol majd hosszabban és kölcsönösségben is lehet fürdőzni az érzékek és az erotika lágyan hullámzó tengerén.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LILLA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet