Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-07-10 15:44:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm! Várlak máskor is!❤️

Beszámoló LARA +36302172337 122014 szexpartner

Sickboy86 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először telefonon beszéltünk, egyből felvette, nagyon kedves hangja van. Megbeszéltük mikor szeretnék menni, majd utána VTR ben befoglaltam. Rugalmas nagyon a leányzó.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Én kocsival mentem, a parkolás fizetős, de hely van bőven. A cím egyértelmű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép tiszta, hangulatos a lakás. A szoba is teljesen jó. Jó nagy az ágy, lehet rajta akrobatazálni. A fürdőszoba is teljesen korrekt, volt minden ami kell.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos, hát Lara külseje egy szóval gyönyörű, a lány meseszép. Egy ilyen átlátszó kék halóruhában fogadott, nagyon szexi volt. Olyan mint a képeken, szép szolibarna bőre van, gyönyörű arca és hosszú fekete haja. Engem már itt kb kilóra megvett.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 122014 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 122014 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-07-10 19:31:35 erotikus masszázs 1220145. LARA +36302172337 beszámoló 2024-07-10 19:31:35 erotikus masszázs 1220146. LARA +36302172337 beszámoló 2024-07-10 19:31:35 erotikus masszázs 122014
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezéskor puszi, ölelés majd kaptam tőle egy csókot (ezek szerint szimpatikus voltam neki), majd kis simogatás, vetkőzés után megmutatta a fürdőszobát. Mondta hogy bent vár a szobádban ha végeztem.
Tusolás, plusz némi szájvíz után beléptem a szobába, és ha uraim, ami itt várt azt nehéz szavakba foglalni. Mondjuk úgy hogy minden elvárásomat felülmúlta. Kis csókok és egymásra hangolódás után mondta hogy álljak az ágy szélére, majd megmutatta francia tudását. Valami fergeteges jól csinálja, az az igazi kéz nélküli, bőnyálas, szemedbenézős francia. Hagytam hogy diktálja csak ő a tempót, én csak élveztem közben a műsort. Majd némi idő után mondta hogy feküdjek le, majd így folytatta.
Mondtam neki hogy én jövök és szeretnék nyalakodni kicsit. Mondta hogy rendben, majd hanyatt feküdt. Elkezdtem csókolva lefele indulni a nyakától, ciciket, combokat érintve le a punciig. Itt elidőztem kicsit, mert Larának nagyon finom puncija van és amúgy is szeretek nyalni. Munkálkodásom siker koronázta, a két combjával összeszorította a fejem mikor elélvezett, majd mondta hogy rajtam a sor.
Itt szeretném kiemelni, hogy iszonyatosan jó, finom piha bőre van, egyszerűen imádtam és nem tudtok betelni vele. Újabb iszonyat jó franciázást kaptam, ami annyira jó volt hogy kb végig remegett mindenem. Majd el is élveztem én is. Ezután mondtam Larának hogy pihizzünk kicsit, 10 perc szünet. Itt felajánlotta hogy megmasszíroz, mondtam persze, miért ne. Meg kell mondjam hogy nagyon jól masszíroz, irtó jó kezei vannak.
Majd a kis masszázs után feltámadtam hamvaimból és mondtam hogy akkor jöhet a második menet, itt már kértem gumit és mondom akkor hagy szóljon. Mivel mindkettőnk kedvence a doggy, így ebben folytattuk. Hát, az a fenék magam előtt, illetve a látvény a tükörben, az nem mindennapi látvány. Erre kb nincsenek szavak. Iszonyatosan jó feneke van, jól lehet markolni, pont az ideálom.
Szép lassan gyorsitottunk a tempón, nagyon jól érzi a ritmust és jól tudja tekerni a csipőjét is. Imádtam. Mondta hogy sajnos már nem sok időnk van, így újra a szájába és a kezébe vett, majd így is lett végem a melleire lőttem az utódokat.
Megtörölgettük egymást, majd felöltöztem, kicsit még beszélgettünk, nagyon értelmes lány. Megkínált egy pohár vízzel, majd elköszönéskor kaptam tőle még 2 csókot meg egy ölelést.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem extrát, ő maga egy extra. Szóba sem került a végén adtam neki oda, mondta hogy csak tegyen le a kis asztalra. Nagyon korrekt leányzó.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Igazából engem már ahogy negláttam az ajtón belépve kilóra megvett. Olyan érzés, mintha a szeretőjét látogatná meg az ember. Imádtam minden másodpercét a randinak. Igazából megtartanám magamnak ha lehetne, engem levett a lábamról teljesen. Megyek még hozzá biztosan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-07-10 19:41:17
Jó kis kedvcsináló! 👍
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 15db
(2024-06-21) : Tovább folytatta a franciát, én meg fogtam a fenekét és finoman kivülről simogattam a puha punciját. Kértem, hogy legyen belőle 69. Ez valami frenetikus. Előre mondtam neki, hogy az első kört most a szájába szeretném, mert az legutóbb elmaradt, így a nyalakodás közben oda is mentem el.

(2024-06-19) : Oda bújt hozzám és ismét elkezdtünk csókolózni, közben lecsekoltat farkam keménységét, simogatta combokat, golyók is kaptak egy kis törődést a cél érdekében. Meg is jött az eredmény és kő kemény lettem, szájával is meggyőződött hogy gumi képes vagyok, ismét szájával rakta fel.

(2024-06-07) : Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta. Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!?

nagyon jó: 11db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

: 12db
(2024-07-11) : Franciával folytattuk, én a hátamon feküdtem, Lara szinte kéz nélkül vett kezelésbe, fantasztikusan csinálta, jeleztem, hogy beöltöznék, nehogy túl gyorsan vége szakadjon. Lovaglással folytattuk, hol ülve, ilyenkor a melleit simogattam, melyek finom tapintásúak és beleilleszkedtek a tenyereimbe,

(2024-06-21) : Lara hívogatóan incselkedett a szemeivel, közben leereszkedtem hozzá pár csókért is. Ezután az egyik lábát leeresztettem az ágyra, a másik még a mellkasomon, így még egy picit jobban szétnyílt a csodálatos kehely, fokozva a vizuális élményt.

(2024-06-20) : kb fél perc után már a szájában is volt a farkam,sok idő nem kellett neki ,hogy be keményedjen, azonnal szopni kezdte, félelmetes ahogyan csinálja,nagyon jó érzés volt, már ekkor tudtam ,hogy én meg leszek itt,nem az első és utolsó találkozásunk.Valahogyan már az ágyon voltunk,