Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

LARA

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-21 11:06:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót! Várlak máskor is! 😘🫶🏾

Beszámoló LARA +36302172337 121863 szexpartner

julios a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Larát már masszázs szolgáltató ideje alatt a listámra tettem, de amikor már szexel bővítette portfólióját bejelzett a mutató.
A tali előtt pár nappal vtr segítségével fixáltuk le az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Metróval mentem, pár perc gyalogtúra a stadionoktól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Régebbi típusú gangos ház, bejárat az utca felől. Az első benyomás nem volt a legjobb mert amikor bejutottam pont a bejáratnál voltak az ürítésre váró kukák...hasonló céllal mentem beljebb a titkos kód beütése után. Lift megy a legfelső emeletig. Éppen várakoztak a liftnél, úgyhogy úgy döntöttem hogy megszámolom a lépcsőfokokat. Sportosan (értsd. kifulladva) jelentem meg Lara lábai előtt.
A lakás teljesen rendben van, szerintem nemrég felújított, tágas előszobával, virtuális könyvespolcal ahonnan nyílnak a szobák. Fürdőszoba tágas, káddal felszerelve, tisztálkodási eszközök mennyisége ok.
A tetthely ágyas (pálinka nincs), kanapéval kiegészítve.
LARA külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Képeknek megfelel Lara valós kinézete, többen már megénekelték bájait, csatlakozom a szerencsés csapathoz, nekem csak annyi finomítás lenne a leírtakhoz hogy szerintem egy picit teltebb arcban és testileg mint ahogy én elképzeltem de az alkatával ez tökéletesen összhangban van. Egyébként fekete hálóingben fogadott, alatta a tangabugyi melltartó kombó. Kezdtem beizgulni.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121863 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121863 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-23 20:44:38 erotikus masszázs 1218635. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-23 20:44:38 erotikus masszázs 1218636. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-23 20:44:38 erotikus masszázs 121863
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
3
Mivel még nem voltam Laránál, az előszobában illedelmesen bemutatkoztam, puszi-puszi, cipő elhelyezése a megfelelő helyre. Lara bevezetett a gyönyörszobába, és elkezdtem megszabadulni a ruháktól.
Átadta a törülközőt, miközben lágyan átölelt és összefonódtak ajkaink. Cirógatta a hátamat, majd lefelé a farkamat ami még a textília mögött feszült. Irány a fürdő egy kicsit léhűteni magamat.
Visszatérve ott folytattuk ahol abbahagytuk, még állva simogattuk egymást, csókolóztunk miközben a kislányról is lehullott a felesleges textília. Lara megfordult, és már kemény farkamhoz dörzsölte brazilos fenekét, kicsit bepucsítva hogy jobban kínozzon. Elindult az ágy felé, hívogatóan rámnézett majd felmászott négykézláb az ágyra, lábait szétrakva hívott a táncra. Ezt nem lehet másképp folytatni, mint belenyalni hátulról a lányos punciba, folytatva a segglyukáig. Ezután hátamra feküdtem az ágyon, élvezni akartam Lara mennyei szopását. Nem bírtam tovább a punci nélkül, ezért megkértem hogy szájjal tegye fel a szükséges rosszat. Oldalról akartam dugni először, megkértem hogy feküdjön a hátára, jobb lábát felemeltem, és én oldalt fekve bedugtam a lágy punciba. Vizuálisan motivál engem, mikor látom a két nemi szerv mozgását, ezért pár percig ebben a pózban élvezkedtem Larával. A női lágy sóhajok tovább hergeltek, miközben alkalmi kedvesem átfogta a lábamat hogy erősebben nyomjam Neki. Ezt követően elétérdeltem, lábait felemeltem , térdjeit megtartva a mellkasomon, döngettem tovább a már benedvesedett puncit. Lara hívogatóan incselkedett a szemeivel, közben leereszkedtem hozzá pár csókért is. Ezután az egyik lábát leeresztettem az ágyra, a másik még a mellkasomon, így még egy picit jobban szétnyílt a csodálatos kehely, fokozva a vizuális élményt. Gondolkodtam még klasszikus missziben, lovaglásban hogy minél több pozitúrát kipróbáljak...de nem, mert önző voltam és türelmetlen, minél hamarabb hátulról szerettem volna dugni Larát. Megfordult, rámtolakodott hátulról, lágyan bevezettem magam a szétnyílt puncijába, és a tükörben lestem ösztönös mozgásainkat. Pazar élmény volt Larát hátulról szeretgetni. Bevégeztetett.
Szex után kértem egy kis hátmasszázst, tudtam hogy ebben is nagyszerű gyakorlata van Larának, olajat használt, megbeszéltük hogy a randi végén segít lemosni a zuhanyban. Nagyon jól átgyúrta a hátamat úgy kb. 15 percben. Ezek után megfordultam, ezt kedvesem jelnek vette és elkezdett lágyan majd erősebben szopni. Pihi képpen engedélyt kértem a puncihoz, nyaktól lefelé fokozatosan végigpuszilgattam testét mire a barlanghoz értem. Nyalakodtam egy kis ideig, de mivel láttam hogy most ez annyira nem izgató a kislánynak, ezért nem tolakodtam. Pár perc intim mentes percek következtek, nagyon jól és értelmesen lehet beszélni sok témában vendéglátómmal. Rohant az idő, szerettem volna még a végére egy nfvsz levezetést, Lara nagyon jól fuvolázott több pozícióban is, de láttam hogy mára ennyi volt nekem felírva.(3 orgazmus egy délelőttre az én koromban már elégséges kell hogy legyen...ez itt a matek kvíz :)
Elmentünk tusolni, a beígért hátmosás reményében. Beléptem a kádba, jött Lara is a fürdőszobába már a fekete köntösben. Megállt a kád mellett, hogy akkor lemossa a bűnjelet a hátamról...hoppá mondom, nem ebben a formában gondoltam , hanem hogy belép mellém meztelenül, és még utoljára végigsimogatom. Hmmm, okés akkor maradjunk az anyukás megoldásnál, szépen át lett mosva a hátam ebben a formában...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
VTR -es bejelentkezés esetén +15 perc és grátisz nfvsz. Ebből az egyik összejött, korrekt elszámolás. Lara csak a tali végén kérte, pontosabban akkor sem kérte csak én tartottam illőnek rendezni. Ez nálam mindig szimpatikus egy vendéglátó esetében.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Amiért mentem az teljesült, már régóta szerettem volna megismerne Larát, nem csalódtam benne, minden téren szimpatikus volt nekem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 16db
(2024-07-10) : Kis csókok és egymásra hangolódás után mondta hogy álljak az ágy szélére, majd megmutatta francia tudását. Valami fergeteges jól csinálja, az az igazi kéz nélküli, bőnyálas, szemedbenézős francia. Hagytam hogy diktálja csak ő a tempót, én csak élveztem közben a műsort.

(2024-06-21) : Tovább folytatta a franciát, én meg fogtam a fenekét és finoman kivülről simogattam a puha punciját. Kértem, hogy legyen belőle 69. Ez valami frenetikus. Előre mondtam neki, hogy az első kört most a szájába szeretném, mert az legutóbb elmaradt, így a nyalakodás közben oda is mentem el.

(2024-06-19) : Oda bújt hozzám és ismét elkezdtünk csókolózni, közben lecsekoltat farkam keménységét, simogatta combokat, golyók is kaptak egy kis törődést a cél érdekében. Meg is jött az eredmény és kő kemény lettem, szájával is meggyőződött hogy gumi képes vagyok, ismét szájával rakta fel.

nagyon jó: 11db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

: 11db
(2024-07-11) : Franciával folytattuk, én a hátamon feküdtem, Lara szinte kéz nélkül vett kezelésbe, fantasztikusan csinálta, jeleztem, hogy beöltöznék, nehogy túl gyorsan vége szakadjon. Lovaglással folytattuk, hol ülve, ilyenkor a melleit simogattam, melyek finom tapintásúak és beleilleszkedtek a tenyereimbe,

(2024-06-20) : kb fél perc után már a szájában is volt a farkam,sok idő nem kellett neki ,hogy be keményedjen, azonnal szopni kezdte, félelmetes ahogyan csinálja,nagyon jó érzés volt, már ekkor tudtam ,hogy én meg leszek itt,nem az első és utolsó találkozásunk.Valahogyan már az ágyon voltunk,

(2024-06-14) : Amennyire észleltem továbbra is főként a száját használta, a kezét kevésbé, de én egy másik világba kerültem. Imádtam a látványt, a kis zárt punciját a kerek fenekét. Gyakorlatilag önként kényszerfranciáztattam magam.