Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-24 13:06:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót! Én is imádtalak😚 várlak vissza!:)

Beszámoló LARA +36302172337 121600 szexpartner

angrybirds2 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Már masszőr korában nézegettem , de aztán amikor láttam és olvastam hogy váltott , úgy gondoltam ideje megnézni élőben is. Vtr-n bejelentkeztem, pont onlány 😆 volt ő is , úgyhogy kis módosítással és egy gyors telefonálással egyeztettünk időpontot . Maximálisan rugalmas és én is of course.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS-el mentem, HUngária kerepesi sarok közelében van a célház, és a mellette lévő zsákutcában millió hely van mindig , persze fizetős . Bkk-val is remekül el lehet érni .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebbi épület magasabb emeleten van a kecó, tisztaság patika állapot. Fürdőszoba is nagyon tiszta, kádas ,kis kilépő zuhany függöny, tusfürdők rengeteget illetve szájvizek kis pohárkákkal. Törcsi friss ropogós. Maga a babaszoba nagy ágy , mellette falitükör mozihoz, kanapé és lábtartó. Klímás , ami jó szolgálatot tesz ilyen meleg időkben.
LARA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Alacsony lányka , de kis formás ahogy kell. Nem a modell alkat, de olyan kis nagyon egyben van . Ahogy írta Turkisguy kolléga , cukorcica 😁 szép arcú , egzotikusabb vonásokkal , babyface hosszú nagyon hosszú barna sötét hajjal, sötét barna szempár ahogy tud vele nézni na az . Gyöngy fogsor és az a mosoly , zabálni való . Bitang jó popsi , baba punci zárt ajkakkal , illatos ahogy kell. Egyszóval nagyon nagyon szép nagyon kis fiatal lányka.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121600 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121600 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-24 15:55:50 erotikus masszázs 1216005. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-24 15:55:50 erotikus masszázs 1216006. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-24 15:55:50 erotikus masszázs 121600
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Ház elől hívtam, megkaptam a kódot és emeletet, majd be és fel lifteztem . Ahogy kiléptem hallottam hogy nyílik egy ajtó. Reménykedtem hogy jó ajtó és nem csak Rozika néni viszi le a szemetet. Szerencsém volt :) az ajtó mögött kis mosolygós tündérke várt. Kis fekete hálóköntöske volt rajta ami mutatta hogy ejnye de jól fogom magam érezmi. Meg is jegyeztem hogy ejnye milyen kis cukibaba vagy . Nagy mosoly , azonnal el is vesztettem az agyam. Puszi, majd ajtó mellett cipő le és beinvitált a játszó szobába. Ott azonnal csókot kaptam itt meg olyan mosolyt hogy kész lettem. MOndta hogy pakoljak le nyugodtan addig ő megnézi a fürdőt. Letettem a ruhákat és mindent kanapéra illetve a rozsákat és kis ajcsit az asztalkára ( ami végig ott is maradt) Visszajött , gatyán keresztül megfogta a répát, és közben kis csókok illetve mondta hogy menjek és ő megvár a fürdő előtt. Ahogy ment előttem csak a popsit tudtam nézni . Imádom az ilyen kerek pospikat. Gyorsan lecsapattam magam , plusz szájvíz. Majd visszakisért a játszószobába. Ott levette a magáról a kis köntöskét és azonnal csókok a kanapé előtt. Majd elindult az ágy irányába. Ott is csókok meg simogattam a selymes bőrét csokoltam a cickóit. Négykézláb az ágyra helyezkedett én aza ágy előtt álltam és elkezdett szopizni. ohhh atyég a tükörben mindent frankón lehetett látni, hogy egy ilyen kis szexi baba a répámmal a szájában . Pár percig igy elvoltunk k özben simogattam ahol értem , majd mondtam hogy én is felmegyek de közben ahogy megfordult térdelve muszáj volt belenyalnom abba a gyönyörű kis puncusába és közben gyurmáztam a kerek popóját. Majd felfeküdtem az ágyra ahhol tovább folytatta a szaxiszólót, csak szájjal . Majd 69-et kéretm hogy nekem is legyen valami a számban. Ezt az illatos finom puncust muszáj volt alaposan körbenyalni közben a nyelvemet is bedugtam párszor, játszottam a csiklójával , a popsiját is nyaltam nem győztem betelni. De éreztem hogy ez így nem lesz jó ugyhogy gumit kértam amit nem tudom hogy varázsolt fel rám, és még utána is folytatta a szopikát.
Ezután lassan rámereszkedett kellemesen szorított a kis puncusa, de simán rámcsatlakozott, köszönhetően hogy még most is nyalnám ha nem jöttem volna el. Barátősen lassan lágyan lovagol, de ha kell birja a tempósabbat is. Én igyekeztem alulról segíteni majd, csináltuk egy kicsit missziba , ugy hogy a lábacskáit a nyakamba vettem és közben ültem a sarkamon. Közben simogatta mindenét, majd váltottunk kutyusba , az a popppó mindent visz , majd mikor kezdtem fáradni mondtam hogy akkor megint lovacska és amikor éreztem hogy közel a vég , elhaló hangom mondtam hogy száj , leugrott róla én letéptem a gumit és az örökítőanyag ment a szájacskájába. Kva nagyot élveztem , eszméletlen jó volt . Hagyott lenyugodni , utána vette ki aszájából és iktatta az utódokat szilviába. Én is letisztogattam magam. Felajánlott még egy masszázst. Láttam hogy már csak 10-15 perc van hátra , és kaptam egy nagyon jó hát váll nyak masszázst. Az is nagyon nagyon jól esett, mondta hogy thai masszőrtől leste el amit velem csinált, hát baromi jó volt .
Aztán én mondtam hogy szerintem lassan megyek, megnézte még a fürdőt hogy szabad e és elkisért megint oda én meg megint csak a poppóját sasoltam. Nagyon ott van. Tisztitás után felöltöztem , közben kicsit beszélgettünk, majd kikisért az ajtóig csók és good bye.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején szokás szerint rendeztem, leraktam egy asztalkára végig sztem ott is volt. Extrája csak egy van de vtr miatt benne volt az actionba. Ja es a vtrnek köszönhetően 30+15 lett ( ami megjegyzem kevés hozzá :)
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Remekül érzetem magam egy cuki csini lányka társaságában , abszolut barátnő feelinget képviseli, mindenben is lesi a kivánságodat kb. Imádnivaló sztem ahogy van , úgyhogy nem is kérdés jövök még .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-05-27 15:22:27
Köszönöm uraim 😃😎

2024-05-26 19:52:22
Annyian dicsértek már, most én is. Gratula nektek!

2024-05-26 18:16:21
Tényleg nagyon hasznos beszámolót írtál. Köszi szépen. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2024-05-26 07:30:40
Köszi 😃😎

2024-05-25 20:30:48
Gratula kolléga! 😉😀😎
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 12db
(2024-06-07) : Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta. Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!?

(2024-06-06) : simi, puszi, csókok, még állva. Azt hiszem akkor szabadítottam meg a fekete hálóingjétől majd nekem háttal fordult és nekem simult hátulról markolásztam a cickókat.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

nagyon jó: 10db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

: 10db
(2024-06-14) : Amennyire észleltem továbbra is főként a száját használta, a kezét kevésbé, de én egy másik világba kerültem. Imádtam a látványt, a kis zárt punciját a kerek fenekét. Gyakorlatilag önként kényszerfranciáztattam magam.

(2024-06-07) : Idővel itt is erotikus irányba fordult a dolog, hamar felállt a zászló árbóc, majd roppant jó francia következett. Közben már én is viszonoztam hol cici, hol punci simogatással vagy popsi markolászással. Lara franciáját a végsőkig is el tudtam volna viselni és nem csak ha fegyvert fognak a fejemhez :-)

(2024-05-26) : Ezután Lara kezdett kényeztetni, újra isteni franciába kezdett, majd kértem húzzunk gumit. Lara rám helyezte a szájával, majd kényelembe helyeztem magam. Lara széttárta a lábait és óvatosan rám ereszkedett. Ha van barátnős lovaglás szeretkezés, akkor most ez következett.