Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-20 23:33:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszit drága🥰

Beszámoló LARA +36302172337 121572 szexpartner

TURKISHGUY a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
felejthetetlen páros
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kizárólag üzenetben kommunikáltunk. Gyorsan válaszol, reagâl. VTR. Majd a kapu előtt hívtam a kód miatt.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival érkeztem, ház melletti zsàkutcában parkoltam, bőven van hely. Jól megközelíthető frekventált hely, egyértelmű a cím.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Tökéletes. Tiszta. A szobában tükör a franciaágy mellett. Kanapé és egy óriási lábtartó. (Mindent igénybe vettünk.:-) A fürdőt is karbantartják a lányok.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Második találkozás tehát tudtam mire számítsak. Ahogy az előző besziben összegeztem számomra a tökéletes kúrópajti. Alacsony, formás fenék, csupasz ízletes punci, hegyes cickók, hibátlan bőr, megnyerő kedves nyitott kommunikatív személyiség.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121572 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121572 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-21 11:08:43 erotikus masszázs 1215725. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-21 11:08:43 erotikus masszázs 1215726. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-21 11:08:43 erotikus masszázs 121572
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Az első randi rövidnek bizonyult mindkettőnk számára így most a VTR akcióval együtt majdnem két óránk volt egymásra.
Nem sokat vesztegettük az időt mert a fürdésből visszatérve azonnal mohó szopással indított a drága négykézláb az ágyon és pedig előtte állva. A Tükör kiváló látványt nyújtott finoman járattam is a cerkàt ami érezhetően kedvére való volt majd 1-2 finom paskolás a csupasz popsin és máris 69-ben faltuk, nyaltuk, szoptuk egymást. Tekerte, tàncoltatta a punáját a nyelvemen én pedig ráztam a popsi gerezdeket a szám felett miközben ő kéz nélkül ájtatosan, mámorban úszva szopott.
Kiadós kör után nem akartuk abbahagyni így oldalt fekve folytattuk a vehemens és tempós francia óràt. Nagyon belemerültünk mert teljesen elveszett az időérzékem de egyszer csak a javaslatomra már csak neki làttunk a fő fogàsnak.
Hátulról kutyába kezdtük és az első pár percben felváltva löktem párat a puncin majd benyaltam párat a popsiba mert nehezen szabadultam tőle😋😛
Óriási érzés a magunk fajta bubusoknak amikor olyan lánnyal van dolgunk akinek elég hosszú és erős haja van ahhoz hogy kutyusban lehet használni. Larának ilyen. Miközben szép ütemesen dugtam, közben elkaptam a gyönyörű copfot és egyet tekertem rajta majd finoman meghúztam. Majd engedtem majd újra meghúztam.
Ez nálam a nagyon magas minőségű sex esszenciája. 👍🤩
Keféltünk misszibe, lovaglóba, oldalról is szóval végig vettük az alap pózokat majd gondoltam zárjuk az első kört 1 NFVSZ. Kanapéra huppantam Lara pedig elindította a végső rohamot végül felálltam és a nyelvére élveztem egy hatalmasat.
A Pihenő nagyszerű masszázzsal és jókedvű dumálással telt és szuper volt ezt is maximálisan kiélvezni mivel nem szorított minket az idő.
A második menetben elhagytuk a franciaágyat és miután ismét acélosra varázsolt a drágám egy fenségeset pucsított a lábtartón. Mögé helyezkedtem és a selymes meleg puniciját keményen szétpumpàltam. Csattogtunk nyögtünk rendesen elég forró volt a levegő. A kedvenc részemnél mindkét kezemmel a vállánál megragadva erőteljesen kéjesen sikamlósan húztam magamra, bezsebelve azt a bizonyos hàtra pillantást melyből annyi mémet làttunk màr mindannyian.
Visszatèrve a franciàgyra csókolózva ölelkezve missziben merültem mélyre partnerem bájaiban majd bal lábàt felhúzva kicsit oldalra dőlve farpofába belemarkolva kúrtunk mèg egy jó darabig. Utolsó pózban missziből felemelkedve a gumit lekapva lőttem a hasára a második adagot.
Nyilván levegőért és vízért esedeztem majd miután kilihegtem magam zuhany és angolosan tàvoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem került szóba. Az elején az asztalra tettem anélkül hogy kérte volna. Vègig ott is maradt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A végén Lara egy kérdésemre adott válaszával megerősítette hogy volt rà okom hogy sugardaddy szerepben érezzem magam végig és ez eszméletlen módon locsolta a vágyaim tüzét. Remélem Te is jól érezted magad! 😉

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-05-21 23:21:58
Benne van minden mi fölkórbácsolja a vágyakat,egyszerűbben"kúrópajti". Egészségetekre!

2024-05-21 16:21:43
Nincs tapasztalatom vele masszőr korából. Szerintem megtalálta a megfelelő kategóriát az oldalon…😉😎

2024-05-21 15:04:37
Ahhoz képest, hogy pár hete még szende masszőrnő volt, elég sokat fejlődött. Mondjuk már akkor is benne volt a csí, de nehezen billent át. Vagy könnyen?

2024-05-21 11:17:52
Hát bameg kurvára irigyellek, nem kicsit, nagyon!🙂
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 15db
(2024-07-10) : Kis csókok és egymásra hangolódás után mondta hogy álljak az ágy szélére, majd megmutatta francia tudását. Valami fergeteges jól csinálja, az az igazi kéz nélküli, bőnyálas, szemedbenézős francia. Hagytam hogy diktálja csak ő a tempót, én csak élveztem közben a műsort.

(2024-06-21) : Tovább folytatta a franciát, én meg fogtam a fenekét és finoman kivülről simogattam a puha punciját. Kértem, hogy legyen belőle 69. Ez valami frenetikus. Előre mondtam neki, hogy az első kört most a szájába szeretném, mert az legutóbb elmaradt, így a nyalakodás közben oda is mentem el.

(2024-06-19) : Oda bújt hozzám és ismét elkezdtünk csókolózni, közben lecsekoltat farkam keménységét, simogatta combokat, golyók is kaptak egy kis törődést a cél érdekében. Meg is jött az eredmény és kő kemény lettem, szájával is meggyőződött hogy gumi képes vagyok, ismét szájával rakta fel.

nagyon jó: 12db
(2024-07-25) : Franciája nekem nagyon bejött, érzékien szopik, néha tövig benyeli. Mondjuk nincs túl méretes szerszámom. Mikor úgy éreztem, hogy ez így nem mehet sokáig, kértem, hogy hadd nyalakodhassak én is.

(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

: 12db
(2024-07-11) : Franciával folytattuk, én a hátamon feküdtem, Lara szinte kéz nélkül vett kezelésbe, fantasztikusan csinálta, jeleztem, hogy beöltöznék, nehogy túl gyorsan vége szakadjon. Lovaglással folytattuk, hol ülve, ilyenkor a melleit simogattam, melyek finom tapintásúak és beleilleszkedtek a tenyereimbe,

(2024-06-21) : Lara hívogatóan incselkedett a szemeivel, közben leereszkedtem hozzá pár csókért is. Ezután az egyik lábát leeresztettem az ágyra, a másik még a mellkasomon, így még egy picit jobban szétnyílt a csodálatos kehely, fokozva a vizuális élményt.

(2024-06-20) : kb fél perc után már a szájában is volt a farkam,sok idő nem kellett neki ,hogy be keményedjen, azonnal szopni kezdte, félelmetes ahogyan csinálja,nagyon jó érzés volt, már ekkor tudtam ,hogy én meg leszek itt,nem az első és utolsó találkozásunk.Valahogyan már az ágyon voltunk,