Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-20 23:33:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszit drága🥰

Beszámoló LARA +36302172337 121572 szexpartner

TURKISHGUY a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
felejthetetlen páros
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kizárólag üzenetben kommunikáltunk. Gyorsan válaszol, reagâl. VTR. Majd a kapu előtt hívtam a kód miatt.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival érkeztem, ház melletti zsàkutcában parkoltam, bőven van hely. Jól megközelíthető frekventált hely, egyértelmű a cím.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Tökéletes. Tiszta. A szobában tükör a franciaágy mellett. Kanapé és egy óriási lábtartó. (Mindent igénybe vettünk.:-) A fürdőt is karbantartják a lányok.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Második találkozás tehát tudtam mire számítsak. Ahogy az előző besziben összegeztem számomra a tökéletes kúrópajti. Alacsony, formás fenék, csupasz ízletes punci, hegyes cickók, hibátlan bőr, megnyerő kedves nyitott kommunikatív személyiség.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121572 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121572 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-21 11:08:43 erotikus masszázs 1215725. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-21 11:08:43 erotikus masszázs 1215726. LARA +36302172337 beszámoló 2024-05-21 11:08:43 erotikus masszázs 121572
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Az első randi rövidnek bizonyult mindkettőnk számára így most a VTR akcióval együtt majdnem két óránk volt egymásra.
Nem sokat vesztegettük az időt mert a fürdésből visszatérve azonnal mohó szopással indított a drága négykézláb az ágyon és pedig előtte állva. A Tükör kiváló látványt nyújtott finoman járattam is a cerkàt ami érezhetően kedvére való volt majd 1-2 finom paskolás a csupasz popsin és máris 69-ben faltuk, nyaltuk, szoptuk egymást. Tekerte, tàncoltatta a punáját a nyelvemen én pedig ráztam a popsi gerezdeket a szám felett miközben ő kéz nélkül ájtatosan, mámorban úszva szopott.
Kiadós kör után nem akartuk abbahagyni így oldalt fekve folytattuk a vehemens és tempós francia óràt. Nagyon belemerültünk mert teljesen elveszett az időérzékem de egyszer csak a javaslatomra már csak neki làttunk a fő fogàsnak.
Hátulról kutyába kezdtük és az első pár percben felváltva löktem párat a puncin majd benyaltam párat a popsiba mert nehezen szabadultam tőle😋😛
Óriási érzés a magunk fajta bubusoknak amikor olyan lánnyal van dolgunk akinek elég hosszú és erős haja van ahhoz hogy kutyusban lehet használni. Larának ilyen. Miközben szép ütemesen dugtam, közben elkaptam a gyönyörű copfot és egyet tekertem rajta majd finoman meghúztam. Majd engedtem majd újra meghúztam.
Ez nálam a nagyon magas minőségű sex esszenciája. 👍🤩
Keféltünk misszibe, lovaglóba, oldalról is szóval végig vettük az alap pózokat majd gondoltam zárjuk az első kört 1 NFVSZ. Kanapéra huppantam Lara pedig elindította a végső rohamot végül felálltam és a nyelvére élveztem egy hatalmasat.
A Pihenő nagyszerű masszázzsal és jókedvű dumálással telt és szuper volt ezt is maximálisan kiélvezni mivel nem szorított minket az idő.
A második menetben elhagytuk a franciaágyat és miután ismét acélosra varázsolt a drágám egy fenségeset pucsított a lábtartón. Mögé helyezkedtem és a selymes meleg puniciját keményen szétpumpàltam. Csattogtunk nyögtünk rendesen elég forró volt a levegő. A kedvenc részemnél mindkét kezemmel a vállánál megragadva erőteljesen kéjesen sikamlósan húztam magamra, bezsebelve azt a bizonyos hàtra pillantást melyből annyi mémet làttunk màr mindannyian.
Visszatèrve a franciàgyra csókolózva ölelkezve missziben merültem mélyre partnerem bájaiban majd bal lábàt felhúzva kicsit oldalra dőlve farpofába belemarkolva kúrtunk mèg egy jó darabig. Utolsó pózban missziből felemelkedve a gumit lekapva lőttem a hasára a második adagot.
Nyilván levegőért és vízért esedeztem majd miután kilihegtem magam zuhany és angolosan tàvoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem került szóba. Az elején az asztalra tettem anélkül hogy kérte volna. Vègig ott is maradt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A végén Lara egy kérdésemre adott válaszával megerősítette hogy volt rà okom hogy sugardaddy szerepben érezzem magam végig és ez eszméletlen módon locsolta a vágyaim tüzét. Remélem Te is jól érezted magad! 😉

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-05-21 23:21:58
Benne van minden mi fölkórbácsolja a vágyakat,egyszerűbben"kúrópajti". Egészségetekre!

2024-05-21 16:21:43
Nincs tapasztalatom vele masszőr korából. Szerintem megtalálta a megfelelő kategóriát az oldalon…😉😎

2024-05-21 15:04:37
Ahhoz képest, hogy pár hete még szende masszőrnő volt, elég sokat fejlődött. Mondjuk már akkor is benne volt a csí, de nehezen billent át. Vagy könnyen?

2024-05-21 11:17:52
Hát bameg kurvára irigyellek, nem kicsit, nagyon!🙂
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 12db
(2024-06-07) : Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta. Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!?

(2024-06-06) : simi, puszi, csókok, még állva. Azt hiszem akkor szabadítottam meg a fekete hálóingjétől majd nekem háttal fordult és nekem simult hátulról markolásztam a cickókat.

(2024-05-24) : Négykézláb az ágyra helyezkedett én aza ágy előtt álltam és elkezdett szopizni. ohhh atyég a tükörben mindent frankón lehetett látni, hogy egy ilyen kis szexi baba a répámmal a szájában .

nagyon jó: 10db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

: 10db
(2024-06-14) : Amennyire észleltem továbbra is főként a száját használta, a kezét kevésbé, de én egy másik világba kerültem. Imádtam a látványt, a kis zárt punciját a kerek fenekét. Gyakorlatilag önként kényszerfranciáztattam magam.

(2024-06-07) : Idővel itt is erotikus irányba fordult a dolog, hamar felállt a zászló árbóc, majd roppant jó francia következett. Közben már én is viszonoztam hol cici, hol punci simogatással vagy popsi markolászással. Lara franciáját a végsőkig is el tudtam volna viselni és nem csak ha fegyvert fognak a fejemhez :-)

(2024-05-26) : Ezután Lara kezdett kényeztetni, újra isteni franciába kezdett, majd kértem húzzunk gumit. Lara rám helyezte a szájával, majd kényelembe helyeztem magam. Lara széttárta a lábait és óvatosan rám ereszkedett. Ha van barátnős lovaglás szeretkezés, akkor most ez következett.