Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CSILLA(39+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Ivett(30+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-05 15:35:51

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 119490 erotikus masszázs

Brutalviking a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
3
VTR kommunikáció:
5
Már régóta szemeztem a hirdetésével. Könnyen ment, VTR-en keresztül foglaltam időpontot, amit rövid időn belül elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-vel indultam, a cím egy forgalmas közlekedési csomóponttól nem messze, egy csendes kis utcában található. A VTR elfogadása után rögtön indultam, kb. 5 perccel az időpont előtt értem oda. A cím egyértelmű, ahogy a telefon után a bejutás is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás belülről felújított, kellemes félhomályban uralkodik mindenhol, ami nagyban segített kizárni a külvilágot. A fürdőben szájvíz, tusfürdő, dezodor is rendelkezésre áll. Lara megmutatta a zuhany optimális használatát is, majd magamra hagyott. A szoba hangulatos, kanapé, tatami és masszázspad is található benne, kinek mi kényelmes. Utóbbi kettő mellett található tükör is, így lehet masszázs közben gyönyörködni Lara testében. Az órás program alatt végig halk zene szólt.
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Larának nagyon szép arca van, imádnivaló, ahogy mosolyog. A haját most kontyban viselte. Nagyon szép, nőies alkata van, ott kerekedik, ahol kell. A puncija nagyon szép, elegánsan szűk, a masszázs alatt többször is úgy helyezkedett, hogy megcsodálhassam. Már az első pillanattól éreztem, hogy jó helyen járok, első találkozó ellenére is nagyon oldottnak éreztem a hangulatot. Az életkora is abszolút megfelel a kiírtaknak, így összességében egy kedves, fiatal lánnyal találkozik az ember.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119490 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 119490 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2023-10-05 17:57:57 erotikus masszázs 1194905. LARA +36302172337 beszámoló 2023-10-05 17:57:57 erotikus masszázs 1194906. LARA +36302172337 beszámoló 2023-10-05 17:57:57 erotikus masszázs 119490
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
1 órás alkalomra mentem, amit masszázzsal kezdtünk. Zuhanyzás után már meztelenül várt rám a fürdő ajtajában, és a szobába visszakísérve is többször finoman hozzámért. Tetthelynek a tatamit választottam, ahol hasra fekvésem után megkezdődött egy kellemes, lazító masszázs. Lara nagyon jól ráérzett, hogy mi esik jól nekem, teljesen rábízhattam magam. Az érintései hol finomabbak, hol erősebbek voltak, néha egy-egy gyengédebb csiklandozásból erős masszázsba váltott át. A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel. A vége felé már apró, incselkedő benyúlásokkal jelezte, hogy lassan a másik oldalamon is szeretne megmasszírozni. Nagyon tetszett, hogy milyen finoman tudja a körmeit használni.
Miután kellően átcsiklandozott, megkért, hogy forduljak át, ekkor kaptam egy másik párnát is a fejem mögé, hogy jobban lássak.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Egy darabig még simogatta a lábamat és a hasamat is, majd a kezei szépen a férfiasságomra terelődtek. Egy darabig még folytatta a csiklandozásomat, majd benyálazott, és a szájába vett. Eddig a pontig is már bőven elégedett voltam azzal, amit Larától kaptam, de a levezető franciája valami elképesztően jó volt. Kellemes, lassú tempóban csinálta, abszolút nem éreztem, hogy egy percig is siettetne. Mindezt mellém kucorodva, a popsijával a tükör felé tette. Nehéz volt dönteni, hogy Lara testét, vagy a franciatudását mozizzam.
Baromi érzéki a franciája, olyan szinten a kényeztetésem volt a célja, mintha csak a barátnőm lenne. Amit közben kértem, mindent megcsinált. A befejezést előre megkérdeztem, de amikor egy kis pihenőt tartott a szájával ismét megerősítette, így végül az ajkai közt éltem át az orgazmust. Lara nem állt le, szépen mozgatta még az ajkát rajtam tartja szinte végig, pedig a szokásosnál hosszabban éltem át a gyönyört.
Utána megtöröl, majd meg egy picit mellém bújva cirógat, ölelget, amíg teljesen lenyugszom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok, a VTR-es engedmény tényleges a helyszínen is jár. A borítékot a végén, a második zuhanyzás előtt adtam át. A kedvezmény nélkül is teljesen korrekt szerintem, abszolút megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy nagyon kellemes élmény volt számomra a Larával töltött egy óra. Utólag csak annyit bánok, hogy nem több időre jelentkeztem be, de első találka révén nem mertem kockáztatni. Nagyon meglepő volt, hogy a fiatal külső ellenére mennyire érett és kedves tud lenni. Első találkánk szerintem ennél jobban nem is sikerülhetett volna. Amint lehetőségem lesz, újra meglátogatom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-07-22) : Kértem, hogy ha sorra kerül a vádlim, alaposan maszírozza meg. Fenekemre, lábaimra törülköző került és fentről lefelé haladva kezdett hozzá a maszírozáshoz. Hú, ne kérdezzétek, hogy krém vagy olaj, bár a kérdés felém megtörtént, válaszra sem emlékszem, még a program felvezetésének hatása alatt voltam,

felejthetetlen: 4db
(2023-08-03) : A hátamon fekve beszélgettünk, L felült és masszírozni kezdte a karomat, majd a hasamra feküdtem és végighaladt a hátamon is. Közben beszélgettünk, néztük egymást,

(2023-07-01) : Lara valódi, tanult masszázsa szakszerű, lelazulsz tőle. A vége felé már a belső comboknál incselkedik, már helyet adsz kezecskéinek, amit ő ki is használ célzott benyulásaival.

(2023-06-19) : Érezhető a fogásain hogy tanulta a masszázst de valószínű hogy ab ovo érzéke, tehetsége is van hozzá, a kettő egyvelegéből valóban egy nagyon kellemes lazító masszázs alakult ki. És nem csak kezeit használja jól hanem a melleit is:-) Célzottan is meg csak úgy...véletlenszerűen is...

nagyon jó: 3db
(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

(2023-08-02) : After showering starts massage program. I chose tatami so we used that. Medium strength massage in my back and legs. I am not good to evaluate how good this is. Just that it felt nice and that is just enough for me anyway.

(2022-11-29) : Egészen ügyes masszázzsal kezdtünk a fürdés után. Sok melegített olajjal. Jól esett nagyon. Beszélgetést nem kezdeményezett, de mindenre ráfűzött és meglepő tájékozottsággal válaszolt. Nem volt kínos a csend, pedig volt sok csend. Így szeretem. Kb. 30 percnél járhattunk amikor…

: 6db
(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-09-17) : Her technique is quite good, focusing on every part of the body deeply and thoroughly, working her way down from the shoulders to back to legs, and even an impressive foot massage. Near the end, she also teased my member from behind and reaching her hands around, ensuring I was more than ready for the second go-around.

(2023-09-12) : Először betakart, és a válakat és a hátam maszírozta. Közben formás fenekét símogattam, amikor elértem ☺️ Majd jöttek a lábak és itt már érezni lehetett huncut benyúlásokat izgatásokat. Végig úgy helyezkedett, hogy hozzám ért bársonyos testével!