Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Lèna

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-07 17:49:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lèna +36208076233 121991 szexpartner

Marionettbábú a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Lèna hirdetővel
csodás haj
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem . Azonnal felvette meg is beszéltük a randit másnapra .
Minden simán ment !
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megtalálni , a parkoló fizetős övezet de hely volt bőven azonnal találtam parkolóhelyet .
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Újépítésű kis lakás , otthonos szép rendezett a háló nem túl nagy de a célnak tökéletesen megfelelő .
Hálóból nyílik a fürdő van minden ami szükséges a tisztálkodáshoz.
Törölközőt is oda készített Léna .
Lèna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek megfelelnek a valóságnak . Szép Nő , és ő van a képeken persze a smink változhat de kétség kívül ilyen .
Lenge öltözékben átlátszó bugyiban fogadott és nagyon kedves volt .
1. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 121991 erotikus masszázs
3. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 121991 erotikus masszázs4. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-07-08 09:34:23 erotikus masszázs 1219915. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-07-08 09:34:23 erotikus masszázs 1219916. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-07-08 09:34:23 erotikus masszázs 121991
Action
Csók:
4
Lábimádat:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Amikor megérkeztem kedvesen be invitált kaptam két puszit és frissítővel kínált . Leültünk a kanapéra beszélgetni kezdtünk átlagos dolgokról . Nagyon művelt értelmes Nő .
Borzasztóan kedves egy percig sem éreztem hogy ez munka lenne neki .
Majd levetkeztem és a fürdőbe mentem onnan vissza érkezve már a hálóban várt bugyi és melltartó volt rajta nagyon édesen mosolygott rám . Csókolózni kezdtünk majd végig mertem a szép testét és lassan levettem mindent . Végig csókoltam minden részét majd a hátra döntöttem és nyelvel izgatták az amúgy szép punciját . Finom puha fazonra igazított szőrzet volt nem láttam ilyet már régóta de n agyon szexi és izgató volt mint régen a playboy ban , addig nyaltam az ő irányításával hogy elélvezett szerintem egész gyorsan .
Majd ő vette kezelésbe a farkam és tényleg nagyon jó a francia tudása kéz nélkül csinálja izgató barátnő érzetet keltve Semmi unott gépies dolog nincs igazi Nő finom franciával .
Majd amikor elég kemény lettem gumit húzott és beleült kiszolgálta magát nagyon jól mozog csípő el is finoman . Mindig érdeklődött hogy jó e nekem és hogy csináljuk majd póz csere és hátulról jól kitolta a popsiját úgy tettem be . Izgató látvány volt meg is kívántam a feneket majd át került a popsijába . Nagyon izgató mert gyorsan befogad és mozog közben de a tempó vagy a fáradság miatt kicsit össze estem így azonnal jött szájjal segíteni mindent megtett hogy jól érezzem magam . Sajnos ilyenkor egy picit pihennem kell de erre már idő nem maradt persze miattam . Így most nem élveztem el de így is nagyon jó volt minden és tényleg Léna mindent megtett .
Majd furcsi kis beszélgetés közben és mentem .
Majd be pótoljuk szerintem !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsákat az elején át adtam extra nem bolt minden az alapban van szóval nincs meglepetés .
Minden korrekt volt
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kellemes jó délután volt nem csalódtam .
Megérte minden perce !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lèna szexpartner beszámolójáról


2024-07-22 07:08:28
A megközelítésnél némi földrajzi támpont jó lenne. pl mely metró megálló közelében? Lèna külsejéről nem tudunk meg többet, mint ami a képeken is látható, némi részlet még az akcióból kiderül. Léna személyiségéről és technikájáról szerencsére több fontos megjegyzés is van az akcióban. "Majd be pótoljuk" írást is szívesen olvasnánk. Köszönet az őszinte élmény megosztásért!
Mutasd mindet

FunkciókLèna legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-20) : Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem,

(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 8db
(2024-02-27) : Egyszer csak a szájába vett és egy fergeteges változatos szakszerű franciát kaptam. Néha használta a kezét, de 95%-ban az ajkaival ténykedett, ami nagyon jó esett. A kezdeti lágy szopás csakhamar egy rutinos bőnyálas oboázásba torkolott.

(2023-12-22) : Kényszerfrancia szerepel az adatlapon, de előre nem beszéltük meg, így nem álltam neki vadulni. Élveztem az ügyes ténykedését, aztán amikor gumit ajánlott elfogadtam. Felhúztuk, síkosítás és már nyeregbe is pattant. Nagyon ügyesen lovagol, amivel engem hamar ki lehet végezni,

(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

nagyon jó: 10db
(2023-12-20) : Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

: 17db
(2024-06-01) : Ekkor még ernyedt voltam de a szájával gyorsan keménnyé varázsolt. Kértem hogy szép lassan csinálja. Egyik legfantasztikusabb orál volt. Kezet támasztásanak használt, de szinte csak a szája dolgozott nagyon lágyan, bő nyállal

(2024-01-13) : A francia tudása nagyon jó, határozottan, és jó technikával franciázik(+ olyan szívótechnikával csinálja, hogy a homlokom behorpad), hogy kb. 1-2 percig, ha bírtam.

(2024-01-08) : Ezután az ágynak dőltem állva, ő letérdelt elém és elkezdett szopni. Én néztem a műsort, az arcát, testét, markolásztam a melleit, tetszett a látvány és baromi jó érzés is volt ahogy csinálta.