Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Lèna

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-01 11:19:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lèna +36208076233 121662 szexpartner

Matthe85 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Lèna hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Kizárólag VTR-en keresztül, bejelntkeztem kérte a számomat és 3 órá múlva a kért időpontra már nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII. kerület frekventált metró megállójától 5 perc sétára. Parkolás az egész környéken fizetés a sok irodaház közelsége miatt és elég nehézkes nap közben de nem lehetetlen. Én inkább a tömegközlekedést választottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy kis mini lakás erre a célre, itt szerintem biztos hogy egyedül van a hölgy többen nagyon nem is férnének el. Célnak tökéletes. Fürdő rendben volt, friss törcsi. Ágy egy magasított tatami szerű valami ami derék magasságig van feltolva ilyennel még nem találkoztam de szerintem praktikus.
Lèna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Pont a randi után töltött fel új képeket, amik teljesen megfelelnek a valóságnak. Kora is szerintem stimmel. Gyönyörű szép mell, hosszú lábak, csodaszép arc korának megfelelő bőr és nagyon ápolt. Puncija sima de felette volt egy fazonra nyírt kis intim pehely, valamelyik képen is látható, teljesen ízlésesen.
1. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 121662 erotikus masszázs
3. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 121662 erotikus masszázs4. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-06-03 07:01:41 erotikus masszázs 1216625. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-06-03 07:01:41 erotikus masszázs 1216626. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-06-03 07:01:41 erotikus masszázs 121662
Action
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Lakásba lépve valami kis szatén/selyem köntösben fogadot ekkor még csak sejtetve a szép idomokat.
Szobába érve kis szídás ami miatt a VTR után nem hívtam mert hogy várta, jogos, rossz pont nekem, elnézést kérve kérdeztem hogy maradhatok e, természetesen igenlő lett a válasz. Kis kérdezgetés, nagy melegre való tekintettel vízzel kínált és kicsit beszélgettünk hogyan mit szeretnék.

Anyagiak rendezése után gyorsan fürdő. Vissza térve egy olyan átlátszó fehérnemű ami tényleg semmit nem hagy a képzeletnek, tulajdonképpen teljesen átlátszó volt. Kis csók puszilkodás, nyelvesen is, de nem estünk túlzásba. Hogy enyhítsem az enyhe távolság tartás egy kis nyalással kezdtem hogy ellazuljon, erre nagyon pozitívan reagált, teste feszüléséből itélve el is ment, meg is dicsérte a technikámat.

Utána következtem én. Ekkor még ernyedt voltam de a szájával gyorsan keménnyé varázsolt. Kértem hogy szép lassan csinálja. Egyik legfantasztikusabb orál volt. Kezet támasztásanak használt, de szinte csak a szája dolgozott nagyon lágyan, bő nyállal. Szerintem lehet neki jobban tolni is de most nem ilyen kényszert szerettem volna. Kérnem is kellet hogy adjon egy kis pihenőt mert el fogok robbanni.

Utána végig próbáltam a pózokat. Kis misszi bemelígésnek hogy ne durranjak azonnal. Itt kicsit sikerült vissza nyernem a kontrolt. Majd kértem hogy lovacskázzon kicsit. Ez is nagyon finoman csinálja. Mondtam hogy menjünk át kutyusba. Itt már éreztem nem bírom sokáig. Kérdeztem hogy esetleg popsiba befejezhtem e ha már úgyis hátul voltam. Kis kenés és lassú óvatos bementel. Miután hozzá szokott utána lehetett neki tolni. Ekkor már nem bírtam nagyon vissza fogni magam, nem is akartam. Itt lett végem. Segített tisztogatni, majd elmentem a fürdőbe.

Második kör nem tudom hogy van e, de amúgy teljesen kiszívott szóval nem is lett volna még egy bennem, időnk se sok maradt sok, 10-15 perc. Még egy kör vízzel kínált kis beszélgetés öltözés közben és el is távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én a kiírt szerdai kedvezményes rózsaszálakkal kaptam akciót amire VTR-en rá is kérdeztem hogy ez így van e, ott is megerősítette, helyszínen se változott. Korrekt, nem volt gond. Megbeszéltek szerint minden.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összesgében nagyon kellemes élmény volt, Franciáját kiemelném, szerdai akció pedig nagyon korrekt. Nagyon széles repertoár, elég sok mindent meg lehet vele beszélni és mindenben ügyes.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lèna szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLèna legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-20) : Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem,

(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 8db
(2024-02-27) : Egyszer csak a szájába vett és egy fergeteges változatos szakszerű franciát kaptam. Néha használta a kezét, de 95%-ban az ajkaival ténykedett, ami nagyon jó esett. A kezdeti lágy szopás csakhamar egy rutinos bőnyálas oboázásba torkolott.

(2023-12-22) : Kényszerfrancia szerepel az adatlapon, de előre nem beszéltük meg, így nem álltam neki vadulni. Élveztem az ügyes ténykedését, aztán amikor gumit ajánlott elfogadtam. Felhúztuk, síkosítás és már nyeregbe is pattant. Nagyon ügyesen lovagol, amivel engem hamar ki lehet végezni,

(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

nagyon jó: 10db
(2023-12-20) : Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

: 16db
(2024-01-13) : A francia tudása nagyon jó, határozottan, és jó technikával franciázik(+ olyan szívótechnikával csinálja, hogy a homlokom behorpad), hogy kb. 1-2 percig, ha bírtam.

(2024-01-08) : Ezután az ágynak dőltem állva, ő letérdelt elém és elkezdett szopni. Én néztem a műsort, az arcát, testét, markolásztam a melleit, tetszett a látvány és baromi jó érzés is volt ahogy csinálta.

(2023-12-29) : Ezután már az ágyon fekve kaptam tőle lendületes francia leckét. Jó volt, profi technikával csinálta, de nem hitette el hogy erre vágyik. (Ez utóbbi jellemző volt az egész együttlétre.)