Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lèna

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-27 18:27:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lèna +36208076233 120783 szexpartner

Miszter01 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Lèna hirdetővel
érzéki hang
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Lénát itt az oldalon találtam, másik oldalon is fenn van, de innen a biztos. Először bővebb infó utána Vtr-en vettük fel a kapcsolatot. Rövid levélváltás után már meg is volt a mindkettőnknek megfelelő időpont, de kérte, hogy hívjam fel telefonon is, hogy személyesebb legyen az egyeztetés. Ezt le is beszéltük és a megbeszélt időpontban hívtam telefonon. Nagyon kellemes hangja van, ugyan érződik, hogy nem 20 éves, de nagyon kellemes megnyugtató és nem utolsósorban intelligens beszélgetőpartner.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Én mint általában mindig, autóval látogatom a hölgyeket és ez most sem történt máshogy. A megadott időpontban megérkeztem a GPS-be táplált helyre. Szerencsére pont az épület előtt volt parkoló is. Mikor megérkeztem telefon, megkaptam a kódot lift és már fent is voltam, lifttől az első ajtó balra, melyek ajtaja nyílt is előttem :)
Sajna a tömegközlekedést nem figyeltem, de mivel a Dózsa György úti metrómegálló egy utcára van szerintem nem lehet probléma.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Újabb építésű társasház, lépcsőház is rendezett, ennek megfelelően a lakás is új.
A lakás szép letisztult. Tökéletes randi helyszín, nincs kupi feeling, nincs több lány Léna egyedül rendel.
Fürdő káddal felszerelt amelyben zuhanyozni lehet, több fajta tusfürdő, szájvíz, tehát minden ami a tisztálkodáshoz szükséges.
Az ágyról olvastam korábban és meg tudom erősíteni, hogy kicsit fura, hogy lépcsőn kell felmenni, emiatt pl. doggyhoz alkalmatlan, ellenben nyaláshoz és szopatáshoz kiváló.
Lèna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Léna egy nagyon szép tetszetős MILF! Képek minimálisan retusáltak ugyan, de azt kaptam vissza amit azokon láttam. Nem lett + 10-20 kg a helyszínen és lógó mellek szerencsére. Pici has szép mellek, formás fenék. Kedves kommunikatív, már az elején közvetlen könnyed beszélgetéssel oldja a feszültséget.
1. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120783 erotikus masszázs
3. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120783 erotikus masszázs4. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-02-27 21:52:30 erotikus masszázs 1207835. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-02-27 21:52:30 erotikus masszázs 1207836. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-02-27 21:52:30 erotikus masszázs 120783
Action
Csók:
5
Kebelszex:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Mikor megérkeztem nyílt az ajtó és Léna a képeken látható szobalány szettben fogadott, ez nagyon bejött, szeretem ha a vendéglátóm ruha terén is a kedvemre tesz. Beinvitált és leültünk a kanapéra beszélgetni egy kicsit. Rövid ismerkedés, anyagi dolgok, majd vetkőztem és elkísért a fürdőbe.

Gyors de alapos tusolást követően (ami közben ő rendezte az ágyat, friss lepedőt húzott és beszélgettünk) vissza is tértem a hálóba, hogy végre magamévá tegyem Lénát.

Elkezdtünk csókolózni, kezdetben lágyan majd egyre hevesebben, ő közben már simogatta a heréimet és a meredező férfiasságomat. A csókcsatából kiszabadulva elkezdte csókolgatni a mellkasom és haladt egyre lejjebb, mígnem gondos szobalányként térdre ereszkedve várta jussát a ház urától. Nem is kellett sokáig várnia, mert már a simogatástól és az incselkedéstől megkeményedtem. Léna ezt konstatálva elkezdte szakszerűen kényeztetni a farkam. Csókolgatta, nyalogatta de nem csak a velem egykorút, hanem a heréimet is, tehát foglalkozott a környékkel ami nagy pozitívum.

Egyszer csak a szájába vett és egy fergeteges változatos szakszerű franciát kaptam. Néha használta a kezét, de 95%-ban az ajkaival ténykedett, ami nagyon jó esett. A kezdeti lágy szopás csakhamar egy rutinos bőnyálas oboázásba torkolott. Léna szívta szopta a farkam ahogy a csövön kifért. Brutál jó francia tudása van, tehát volt ott minden kérem szépen, mi szem szájnak ingere. Szopás közben át vettem az irányítást, amelyhez teljesen alkalmazkodott. Először egy kézzel, majd mindkét kezemmel fogva a fejét Jól megszopattam, ráhúztam tövig a farkamra. Nem volt semmi finnyáskodás csak lelkiismeretes oboázás. Jól lehet szopatni és mélytorkoztatni, lent is engedte tartani, szóval tényleg parádés volt. A mélytorok és kényszerfrancia megtette hatását, nem sok híja volt hogy egy hatalmasat robbanjak a szájába, amire az hogy előttem térdelt a szobalány szettben csak rátett egy lapáttal, de visszatartottam Ó én balf@sz. Ne ezzel jól elbasztam a saját szórakozásom mint később kiderült.

Namármost a fergeteges szopatás után gondoltam én se legyek már adós ezért a brutál jó franciáért, ezért elkezdtem kényeztetni Lénát. Először a nyakát csókolgattam és csókolóztunk, majd a melleit kényeztettem végül kértem, hogy feküdjön el az ágyon. Mikor elfeküdt még fekve is simogattam kényeztettem a szép formás melleit, amelyek egyre érzékenyebbek lettek. Miután a bimbók megkeményedtek leszálltam az ágyról és az ágy szélénél állva elkezdtem kinyalni Lénát.

Nagy jól reagálta a kényeztetésre, szépen nedvesedett, közben lágy hanghatásokkal kísérte a ténykedésem. Nyalás közben Léna biztatott, és biztosított arról, hogy jó az irány, beletúrt a hajamba simogatta a melleit, mígnem egyszer csak elkezdett hangosabban nyögni és egy pár perccel később megremegett és elélvezett.

Az élvezést követően kértem, hogy újra szopjon le és folytassa a megkezdett műveletet, mert szeretnék a szájába élvezni. Ezen kérésemnek készséggel eleget téve nekilátott újfent a fergeteges oboázásnak. Szopott és csak szopott mígnem éreztem, hogy eldurranok a szájába, DE az élvezést megelőző pillanatokban olyan görcs futott végig a bal lábamba, hogy full lenullázott. Hát mondom na neb@ssz. Teljesen elszállt az ihlet.

Kértem Lénát, hogy üljön bele és lovagoljon meg, hátha úgy menni fog, aminek örömmel eleget tett. Gumit húzott és beleült. Nagyon jól lovagolt közben engedte a melleit kényeztetni, szinte csatakos volt a puncija az elélvezéstől. Jó hosszasan ütemesen lovagolt a farkamon, de egyszerűen nem tudtam elélvezni. Kértem, hogy próbáljuk ki a popsiját is, mivel úgy készültünk, ahhoz hozott egy kis sikosítót bekente a farkam bepucsított az ágyon és szép lassan befogadta a farkam a popsijába is. Popóba először csak óvatosan kezdtünk, de utána mondta, hogy mehet rendesen és elkezdtem keményen dugni. Kellemes volt, jól bírta, csak én nem tudtam továbbra sem elélvezni. Kezdtem maga úgy érezni minta elb@aszott eunuch, álló farok nulla orgazmus.

Mondtam Lénának térjünk vissza a szopáshoz. Léna örömmel teljesítette a kérésem. Hanyatt feküdtem az ágyon, fejem a falnak támasztva, ő pedig lemászott és úgy kezdett neki újfent a fergeteges francia leckének. Szopott és csak szopott fáradhatatlanul, hihetetlenül jól bírta, éreztem hogy közel a vég teljesen átadtam magam Léna ajkainak éreztem, hogy ez az gyerünk, már csak egy pici és BUMM, megint begörcsölt a lábam, comb vádli ami kell, hát nem akartam elhinni.

Kis szüntet is kellett tartani Léna megmasszírozta a vádlim és a combom, hogy kicsit lelazuljon. Nagyon jól masszírozott, le is ment a görcs a lábamból, mondtam Lénának, hogy térjünk vissza a legelső verzióhoz, térdeljen elém és szopjon úgy, hátha menni fog, de már nagy reményt nem fűztem hozzá, a görcsök totál szétcseszték az agyamat. Léna ismét elém térdelt és újfent elkezdett oboázni, próbáltuk védeni a mundér becsületét, de mind hiába nem tudtam elmenni, pedig Léna mindent megtett, hogy kielégüljek.

Szóval jól beszoptam, hogy nem vettem be az edzés utáni magnéziumot, ezt a hibát soha többé nem fogom elkövetni. És megbeszéltük Lénával, hogy rövidesen újra találkozunk és pótoljuk az elmaradást. Mondta is, hogy legközelebb ne tartsam vissza hadd szopjon ki és utána kísérletezzünk miután elélveztem. Megfogadandó jó tanács annyi szent.

Az action után letusoltam és míg száradtam és öltöztem beszélgettünk egy keveset teljesen más témákról. Nagyon jó beszélgető partner, olvasott, intelligens nő, nagy érzelmi intelligenciával.

Miután felöltöztem és a felkínált frissítőt elfogyasztottam egy puszi kíséretében a mielőbbi viszontlátás reményében távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elejétől a végéig teljesen korrekt volt. Minden úgy volt ahogy megbeszéltük. A Vtr-hez és telefonhoz képest nem változott semmi sem élőben. A megbeszéltek szerint rendeztük az anyagiakat az elején utána nem is foglalkoztunk vele.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Lénával, szívesen vissza fogok hozzá menni amint úgy engedi időm. lelkiismeretes, minden téren profi. Nem siettet, nem stresszel, oldja a feszkót. Stílusa és a velem való bánásmódja abszolúte nyugtatóan hatott rám. És bár elélvezni a saját gyökérségem miatt nem tudtam jó hangulatban és feltöltődve távoztam.

Köszi Léna :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lèna szexpartner beszámolójáról


2024-03-08 22:47:00
Nem tudom mennyir er a magneziumtabletta, egyszeruen tobbet kell nyujtani sportolas / edzes mellett. Sajnos mi ferfiak hajlamosak vagyunk megfeledkezni a nyujtasrol es mint a pelda mutatja egy beallo gorcs szetcseszhet egy meetinget is :(

2024-03-03 18:06:04
Színvonalas,és teljesen kielégítő

2024-02-29 13:22:52
Kiváló torténetmesélés és hibátlan szöveg: köszi és grat.! Egyet azért lássunk be: a görcsnek volt annyi haszna, hogy lehetőséget teremtett egy többfordulós sokáig tartó szexcsatára 😃 és így volt mit megírni!

2024-02-29 12:08:32
Hibátlan írás!
Nekem is szokott a bal vádlim görcsölni, az egyik belső félelmem kedvenc pózomban.

2024-02-29 11:05:59
Jó "szavtos" bemutató, tetszett. Különösen Léna fáradhatatlan tenni akarása, de az a görcs...:(
Legközelebb Lénánál kezd az *edzést*🤣! Gratulálok a beszidhez, nem utolsó sorban partnerednek.
Mutasd mindet

FunkciókLèna legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-20) : Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem,

(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 7db
(2023-12-22) : Kényszerfrancia szerepel az adatlapon, de előre nem beszéltük meg, így nem álltam neki vadulni. Élveztem az ügyes ténykedését, aztán amikor gumit ajánlott elfogadtam. Felhúztuk, síkosítás és már nyeregbe is pattant. Nagyon ügyesen lovagol, amivel engem hamar ki lehet végezni,

(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

(2023-01-10) : Ezután gumi le és farkam szájának ölelésében. Ekkor már fejét fogva ráhúztam farkamra. Nagyon jól bírta a kényszert. Nagyon élveztem, de élvezésem nem akart jönni. Váltottunk 69- be, majd kézzel, szájjal próbálkozott, de egy nüansznyi hiányzott.

nagyon jó: 10db
(2023-12-20) : Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

: 16db
(2024-01-13) : A francia tudása nagyon jó, határozottan, és jó technikával franciázik(+ olyan szívótechnikával csinálja, hogy a homlokom behorpad), hogy kb. 1-2 percig, ha bírtam.

(2024-01-08) : Ezután az ágynak dőltem állva, ő letérdelt elém és elkezdett szopni. Én néztem a műsort, az arcát, testét, markolásztam a melleit, tetszett a látvány és baromi jó érzés is volt ahogy csinálta.

(2023-12-29) : Ezután már az ágyon fekve kaptam tőle lendületes francia leckét. Jó volt, profi technikával csinálta, de nem hitette el hogy erre vágyik. (Ez utóbbi jellemző volt az egész együttlétre.)