Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Lèna

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-20 20:00:25

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lèna +36208076233 120430 szexpartner

petterkiss a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Lèna hirdetővel
hosszú lábak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettünk, simán ment. Helyszínre érkezéskor telefonon hívtam a bejutás részleteiért.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Taxival érkeztem, de a lakás elég frekventált helyen van, tömegközlekedéssel is könnyen elérhetőnek tűnt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új társasház. A lakás nem nagy, de a célnak tökéletesen megfelel: egy amerikai konyhás "nappalis", a nappaliból nyílik egy halófülke és onnan a fürdőszoba. A hálófülkében egy viszonylag magasan fekvő ágyfelületű ágy (az ágy alatt fiókos szekrények) - praktikusnak tűnt. A fürdő tiszta, friss hatású, többféle tusfürdő volt kihelyezve.
Lèna külseje
Léna élőben is úgy néz ki, ahogy a képeken, sőt nekem élőben még jobban is tetszett. Arcra hirtelen Sandra Bullock-ra emlékeztetett. Érett nő, formás testtel, normál testalkattal, homokóra típusú alakkal. Nekem nagyon vonzó volt.
1. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120430 erotikus masszázs
3. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120430 erotikus masszázs4. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-01-22 09:40:22 erotikus masszázs 1204305. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-01-22 09:40:22 erotikus masszázs 1204306. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-01-22 09:40:22 erotikus masszázs 120430
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Popó:
5
Érkezésem után leültünk kicsit a kanapéra, átadtam a virágcsokrokat, váltottunk pár szót, majd mondta, hogy nyugodtan ledobhatom a kanapéra a ruháimat és megmutatta a fürdőt. Fürdés után bugyiban és melltartós kombinéban várt. Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem, akár végig is el tudtam volna viselni, de mivel szexelni is akartam megkértem, hogy húzzunk gumit. Lovagló pozícióban kezdtünk, jól mozgott. Majd kértem hogy kutyapózban folytassuk. Kellemes volt, pont elég szoros, még gumin keresztül is kellően meleg. A pozíció természetéből adódóan jó rálátásom volt a hátsó bejáratra és kedvet kaptam arra is. Kértem, hogy popóval folytassuk. Lassan, de biztosan sikerült oda is bejutnom. Príma volt ott is. Aztán egy idő után kicsit elfáradva kértem, hogy franciás legyen a befejezés, némi orális kényeztetést követően a szájában is lett végem.
Egész jót beszélgettünk az action után. Értelmes nő, jól el lehet vele diskurálni. Aztán amikor kb. fél óra volt még hátra az időmből újra akcióba kezdett Léna. Bekapta a lankadt farkamat, ami aztán a szájában fokozatosan vigyázzba állt. Olyan jó az orális technikája, hogy úgy döntöttem, hogy végig jó lesz így. Hosszasan, kitartóan fuvolázott, majd végül sikerült másodszor is elmennem. Gyors zuhanyra is volt még időm, aztán teljesen elégedetten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás teljesen korrekten történt az elején, extrákról nem esett szó, tulajdonképpen minden benne van az alapban.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Értelmes, érett, kedves hölgy, első osztályú, bomba jó testtel, jó technikával. Nem hiszem, hogy kell ennél többet mondanom. Mindenképp Michelin-csillagos, akár hosszabb kitérőt is megér a meglátogatása. Mindenképpen ajánlott. Biztosan meg fogom még látogatni, remélem sokáig élvezhetjük még a társaságát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lèna szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLèna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 7db
(2023-12-22) : Kényszerfrancia szerepel az adatlapon, de előre nem beszéltük meg, így nem álltam neki vadulni. Élveztem az ügyes ténykedését, aztán amikor gumit ajánlott elfogadtam. Felhúztuk, síkosítás és már nyeregbe is pattant. Nagyon ügyesen lovagol, amivel engem hamar ki lehet végezni,

(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

(2023-01-10) : Ezután gumi le és farkam szájának ölelésében. Ekkor már fejét fogva ráhúztam farkamra. Nagyon jól bírta a kényszert. Nagyon élveztem, de élvezésem nem akart jönni. Váltottunk 69- be, majd kézzel, szájjal próbálkozott, de egy nüansznyi hiányzott.

nagyon jó: 11db
(2023-12-20) : Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

: 16db
(2024-01-13) : A francia tudása nagyon jó, határozottan, és jó technikával franciázik(+ olyan szívótechnikával csinálja, hogy a homlokom behorpad), hogy kb. 1-2 percig, ha bírtam.

(2024-01-08) : Ezután az ágynak dőltem állva, ő letérdelt elém és elkezdett szopni. Én néztem a műsort, az arcát, testét, markolásztam a melleit, tetszett a látvány és baromi jó érzés is volt ahogy csinálta.

(2023-12-29) : Ezután már az ágyon fekve kaptam tőle lendületes francia leckét. Jó volt, profi technikával csinálta, de nem hitette el hogy erre vágyik. (Ez utóbbi jellemző volt az egész együttlétre.)