Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Lèna

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-08 20:24:19

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lèna +36208076233 120327 szexpartner

westside a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Lèna hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, elsőre nem vettem fel, majd amikor kicsit később hívtam másodjára, már tudtunk beszélni. Gyorsan megbeszéltük a fél óra árát, majd pedig mondta, sikerült kb 15-20 percen belüli időpontot kapni, szóval gyorsan útra is indultam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
13. kerület, utca és házszám alapján könnyű megtalálni, metróval és autóval is jól megközelíthető, amikor én mentem, bőven volt parkolóhely is.
Helyszín
Randi helyszíne:
3
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pici lakásról van szó, egy nagyobbacska nappali, amiből nyílik a szoba, onnan meg a fürdő. A fürdő teljesen jól felszerelt és tiszta volt, tiszta törölközőket kaptam (kicsit és nagyot is), tiszta poharat a szájvíznek, több fajta tusfürdő is volt, szóval minden, ami kell. A szoba már picit furcsább volt nekem, egy közepes méretű ágy volt, nem franciaágy méretű, annál keskenyebb, valamint maga az ágy egy szekrényrendszeren volt, mellette egy fellépő. Tehát nem térdmagasság körül, hanem inkább derék magasságban. Ezt látva el is vetettem az ágy széléről fejlelógatós ötletet, pedig azt eléggé szeretem :) Ezt leszámítva teljesen rendben volt a szoba is.
Lèna külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Köntösben fogadott, amiből sok minden nem látszódott, de a képeknek megfelelt, azt már láttam. Zuhanyzás után már fehérneműben volt, amiből ki is csomagoltam, jobban szemügyre és kézügyre véve: szexi és érett női arc, nagy kerek mellek, nőies forma, retusált képek. Annyira sokat nem beszéltünk, de közvetlenül és könnyen lehet vele beszélgetni.
1. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120327 erotikus masszázs
3. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120327 erotikus masszázs4. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-01-09 10:37:54 erotikus masszázs 1203275. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-01-09 10:37:54 erotikus masszázs 1203276. Lèna +36208076233 beszámoló 2024-01-09 10:37:54 erotikus masszázs 120327
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Kényszer francia:
3
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhanyzás után felhuppantunk az ágyra és megbeszéltük, hogy miért jöttem. Most elég önző hangulatomban voltam, nagyon fel voltam izgulva és csak az járt a fejemben hogy hogyan vezessem le, el is mondtam, hogy ebben a fél órában kényszerfrancia, mélytorok érdekel leginkább, be voltam indulva az arcára, végül azért azt is megbeszéltük, hogy a szex sem marad ki.
Ezután az ágynak dőltem állva, ő letérdelt elém és elkezdett szopni. Én néztem a műsort, az arcát, testét, markolásztam a melleit, tetszett a látvány és baromi jó érzés is volt ahogy csinálta. Nem vártam sokat, át is vettem az irányítást, ráfogtam a fejére és elkezdtem dugni a szexi arcát, ami még jobban beindított. Ezt egész rövid ideig csináltam, ami után jelezte, hogy a kényszerfrancia csak mélytorok nélkül megy neki, ha a torkára tolom akkor öklendezik, a mélytorkot csak lassan tudja. Ez picit lehangoló volt (mert most is pont a mélytorok+kényszerfrancia kombóra voltam rákattanva), de azért nem a világvége, nagyon ügyesen csinálta a mélytorkot magától, aztán az is nagyon izgató élmény volt ahogy szájba dugtam (csak figyelve, hogy ne menjen mélyre).
Pár perc után kértem, hogy húzzunk gumit és mondtam is, hogy rögtön popsiba dugnám meg, készségesen hasra is feküdt kérésemnek megfelelően, én meg már másztam is rá és toltam is be a fenekébe. Jól rámarkoltam a csípőjére és egész keményen elkezdtem dugni, párszor persze megállva picit, hogy ne legyen idő előtt végem. A hasra fekvős póz kevésbé volt jó neki, ezért váltottunk kutyusba, továbbra is szigorúan csak a popsiba kívántam, ott dugtam tovább.
Néhány perc anál után végül mondtam, hogy most már a szájába akarok élvezni, gumit (higiénikusan) levette, megtörölgette magát, visszaálltam az ágy szélére, letérdelt elém és újra a szájába vette a farkam és kezdte is a mélytorkos szopást. Nem tartott sokáig, szépen a szájába élveztem amit le is nyelt mind (vagy legalábbis nem láttam, hogy más lett volna az eredménye).
Elugrottam még egy gyors tusolásra, aztán léptem is.
Elszámolás
Megérte:
4
Korrektség:
5
Fél órára mentem, minden benne volt az árban, extra nem volt.
Rózsacsokor
westside nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Elégedetten és kielégülten távoztam, megvolt a mélytorok és a kényszerfrancia is (igaz csak külön külön) és az anál is, megkaptam amit akartam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lèna szexpartner beszámolójáról


2024-02-04 11:26:29
Nem rossz, de azért a rózsacsokrot megadhattad volna.

2024-01-10 09:46:32
Megközelítés és rózsainfó hiánya miatt. Sose fogom megérteni, miért gondolhatja bárki, hogy a bútorzat részletes leírása fontosabb, mint az, hogy hol található a lány.
Mutasd mindet

FunkciókLèna legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-20) : Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem,

(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 7db
(2023-12-22) : Kényszerfrancia szerepel az adatlapon, de előre nem beszéltük meg, így nem álltam neki vadulni. Élveztem az ügyes ténykedését, aztán amikor gumit ajánlott elfogadtam. Felhúztuk, síkosítás és már nyeregbe is pattant. Nagyon ügyesen lovagol, amivel engem hamar ki lehet végezni,

(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

(2023-01-10) : Ezután gumi le és farkam szájának ölelésében. Ekkor már fejét fogva ráhúztam farkamra. Nagyon jól bírta a kényszert. Nagyon élveztem, de élvezésem nem akart jönni. Váltottunk 69- be, majd kézzel, szájjal próbálkozott, de egy nüansznyi hiányzott.

nagyon jó: 11db
(2023-12-20) : Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

: 15db
(2024-01-13) : A francia tudása nagyon jó, határozottan, és jó technikával franciázik(+ olyan szívótechnikával csinálja, hogy a homlokom behorpad), hogy kb. 1-2 percig, ha bírtam.

(2023-12-29) : Ezután már az ágyon fekve kaptam tőle lendületes francia leckét. Jó volt, profi technikával csinálta, de nem hitette el hogy erre vágyik. (Ez utóbbi jellemző volt az egész együttlétre.)

(2023-12-29) : Egymást simogatva, csókólózva kerültünk közeebb és közelebb majd kérésemre franciázni kezdett. Lassan, érzékien, nagy gyakorlattal kezdte a makkom szivogatását, a nyelvkörzéseket, az egész rúd végig nyalogatását, golyó szopit