Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Lèna

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-29 08:24:19

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lèna +36208076233 120250 szexpartner

Wolfdick a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Lèna hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
változatos pózok
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR-en keresztül történt a kapcsolatfelvétel 2 nappal korábban, a javasolt időpontot elfogadta és a telefonszámom megerősítése után már mehettem is.
Megközelítés
A cím tökéletesen pontos, Vácival párhuzamos utca közel a Dózsa György úti metro megállóhoz.
Helyszín
Kedves kis új építésű lakás, szépen berendezve és tisztán tartva kellőképpen sok tükörrel. A fürdőszoba tiszta és rendezett, több féle tusfürdő és száraz puha törülköző fogadott.
Lèna külseje
Várakozáson felüli, a képeknek megfelel a valóság de a kisugárzása és a személyisége élőben még jobbá, élvezetesebbé teszi a találkozást. Szép arcú, sportosan nőies alkatú hölgy szilikon cicikkel.
1. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120250 erotikus masszázs
3. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120250 erotikus masszázs4. Lèna +36208076233 beszámoló 2023-12-29 09:32:31 erotikus masszázs 1202505. Lèna +36208076233 beszámoló 2023-12-29 09:32:31 erotikus masszázs 1202506. Lèna +36208076233 beszámoló 2023-12-29 09:32:31 erotikus masszázs 120250
Action
Rövid liftezés után felértem a megadott emeletre és balra fordulva már nyilt is a közvetlenül liftajtó melletti lakásajtó ami mögött Léna kedvesen puszival fogadott egy fekete kis köntösben. Egy rövid ráhangolódó beszélgetést követően megkaptam a törülközőmet és már indultam is a fürdőszobába ahonnan viszaérkezve már az ágyon ülve várt. Egymást simogatva, csókólózva kerültünk közeebb és közelebb majd kérésemre franciázni kezdett. Lassan, érzékien, nagy gyakorlattal kezdte a makkom szivogatását, a nyelvkörzéseket, az egész rúd végig nyalogatását, golyó szopit gyakorlatilag kéz nélkül ami kimondottan kellemes volt. Az ágyon állva kezdtük a franciát majd lefeküdtem itt a falon található apró tükörben pont láttam a farkamon sűrűn bólogató lófarokba kötött csinos fejet. Az első menet befejezését a nappali nagy, egész falas tükör előtt kértem amit előttem térdelve tökéletesen le is hozott. Az ágyon heverészve egy rövid, két menet közti beszélgetést során Léna egy határozott, inteligens magabiztos nő személyiségét mutatta ami számomra kimondottan izgató volt. Hamarosan visszatértünk a tettek mezejére és egy gyors orális szexet követően már szaxeltünk is, ő hason fekve én pedig hátulról felette az ágyon amjd feltérdelt négykézláb és itt kértem át magam popsiba egy kis sikosítás után. Így folytattuk elősször négykézláb én mögötte térdelve majd míg ő nyégykézláb puccsított én állva felülről fölé hajolva de mivel ez meglehetősen fárasztó volt így visszatértünk az ő hasal én pedig felette pozícióra de sajnos itt kicsit sok voltam már popsiba így egy gumicserét követően visszatértem punciba. Szexeltünk az ágy mellett állva, határozott intenzív lökésekkel, kimentünk a nappali kanapéra a nagy tükör elé ahol ő a kanapén térdelt én pedig hátulról dugtam majd én a kanapén ülve ő pedig nekem háttal lovagolt. A vég ismét a szájában ért az ágyon fekve egy komolyabb kéz és száj munkát követően. A végén egy villámzuhanyzást követően elbucsuztunk, gyakorlatilag percre pontosan kihasználva az 1 órát.
Elszámolás
Korrekt a megbeszélteknek/adatlapon jelzettnek megfelelő elszámolás, extrát nem vettem igénybe (nagyon sok minden az alapban található).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kellemes, intenzív randi volt, sok pózzal és változatos helyszínekkel a vendéglátóm kedvessége és szexi megjelenése tette igazán emlékezetessé.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lèna szexpartner beszámolójáról


2024-02-02 14:58:01
Egész jó írás. Viszont a külsőről két és fél sornál többet illene írni, még akkor is,ha a lánynak vannak arcos képei.

2023-12-30 12:55:34
A másik írást pontosan ez előtt olvastam el. Ez annál jobb lett,de a tartalom hasonlóan élmény gazdaságról tájékoztatott.

2023-12-29 18:28:48
Kiváló kaland volt. Remélem Lénárol egyszer még én is írhatok majd hasonlókat..
Mutasd mindet

FunkciókLèna legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-20) : Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem,

(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 8db
(2024-02-27) : Egyszer csak a szájába vett és egy fergeteges változatos szakszerű franciát kaptam. Néha használta a kezét, de 95%-ban az ajkaival ténykedett, ami nagyon jó esett. A kezdeti lágy szopás csakhamar egy rutinos bőnyálas oboázásba torkolott.

(2023-12-22) : Kényszerfrancia szerepel az adatlapon, de előre nem beszéltük meg, így nem álltam neki vadulni. Élveztem az ügyes ténykedését, aztán amikor gumit ajánlott elfogadtam. Felhúztuk, síkosítás és már nyeregbe is pattant. Nagyon ügyesen lovagol, amivel engem hamar ki lehet végezni,

(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

nagyon jó: 11db
(2023-12-20) : Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

: 15db
(2024-01-13) : A francia tudása nagyon jó, határozottan, és jó technikával franciázik(+ olyan szívótechnikával csinálja, hogy a homlokom behorpad), hogy kb. 1-2 percig, ha bírtam.

(2024-01-08) : Ezután az ágynak dőltem állva, ő letérdelt elém és elkezdett szopni. Én néztem a műsort, az arcát, testét, markolásztam a melleit, tetszett a látvány és baromi jó érzés is volt ahogy csinálta.

(2023-12-29) : Ezután már az ágyon fekve kaptam tőle lendületes francia leckét. Jó volt, profi technikával csinálta, de nem hitette el hogy erre vágyik. (Ez utóbbi jellemző volt az egész együttlétre.)