A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lèna

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-20 09:23:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lèna +36208076233 120189 szexpartner

vakar a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Lèna hirdetővel
fergeteges francia
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon hívtam, gyors tájékoztatást kaptam és még a telefon alatt VTR-t is küldtem a megbeszélt másnapi időpontra. Másnap reggel a biztonság kedvéért küldtem egy megerősítő SMS-t (bár nem kérte, csak önszorgalomból).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, a VTR-ben kapott cím világos volt és a vártnál könnyebben lehetett parkolni. A házba bejutás is teljesen világos.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon kicsi, de tiszta, jól felszerelt, tip-top. A célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben egy kádban lehet zuhanyozni. Az egyetlen furcsaság az ágy. Az ágykeret nem lábakon áll, hanem egy komód-szerűségen és emiatt jól meg van emelve. Annyira, hogy még egy kis fellépő is oda van készítve mellé.
Lèna külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
A képek Lénát ábrázolják. A fotók a kiírás szerint retusáltak, ami annyiból igaz lehet, hogy nem minden olyan feszes Lénán, mint ahogy a képek mutatják, de a hölgy mégis egy elegáns, asszonyos, kívánatos, nagymellű MILF, a zsáner kedvelőinek kihagyhatatlan. Mivel arcos képekkel hirdet, ezért ilyen téren sem érheti meglepetés a vendéget. Kedves vendéglátó, kínálgatott vízzel többször is, illetve a randi elején igyekszik ráhangolódni, oldani a hangulatot, hogy elmúljon a vendég lámpaláza vagy izgatottsága és otthon érezze magát.
1. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120189 erotikus masszázs
3. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 120189 erotikus masszázs4. Lèna +36208076233 beszámoló 2023-12-20 11:44:41 erotikus masszázs 1201895. Lèna +36208076233 beszámoló 2023-12-20 11:44:41 erotikus masszázs 1201896. Lèna +36208076233 beszámoló 2023-12-20 11:44:41 erotikus masszázs 120189
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
A zuhany után az ágy mellett állva csókolóztunk egy darabig, meg simogattam a nagy melleket, csókoltam a nyakát stb. Teljesen rendesen csókolózik, nem csak szájrapuszik, hanem teljes beleéléssel. Az alaptábori (egymásra) akklimatizálódás után felmásztunk a Himalája tetején lévő ágyra, ahol először még fekve smároltunk kicsit, majd engedélyt kértem és kaptam a kölcsönös franciára (azzal a kitétellel, hogy ujjazni semmit sem szabad és csak finoman szabad nyalakodni). Nem hiszem, hogy nagy sikereket értem el nála, de becsülettel úgy tett, mint aki élvezi és a végén elélvez.

Ezután az én kényeztetésem következett, amit viszont teljesen biztos, hogy én nagyon élveztem. Már eleve az, hogy az elején megkérdezte, hogy nyalogathatja-e a golyóimat, nagyon sokat ígérő volt. Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

Az actiont lovaglással kezdtük, amiben Léna már az elejétől fogva nagy iramot diktált. Egész sokáig lovagolt, de aztán szerintem elfáradt és pózcseerét kért, így aztán missziben folytattuk. Végig kedvesen nyögdécselt, bíztatott stb. Jó ideig elvoltunk ezzel a misszivel, de aztán elért a vég és a gumiba távoztam. Ezután már csak egy zuhi, egy kis öltözködés közbeni beszélgeetés volt, aztán mehettem ki a hidegbe, brrrr.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elsőre találkoztunk, előre kérte és adtam. Extrák nem voltak, nem is hiszem, hogy lenne neki valami extrája, annyi mindent vállal alapban (legalábbis mindent, ami engem érdekel).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Léna egy nagyon kedves, jó vendéglátó, szuper franciával és korrekt, vendégcentrikus hozzáállással. Aki szereti a MILF kategóriában versenyző hölgyeket, annak szerintem erősen ajánlott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lèna szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLèna legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-20) : Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem,

(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 8db
(2024-02-27) : Egyszer csak a szájába vett és egy fergeteges változatos szakszerű franciát kaptam. Néha használta a kezét, de 95%-ban az ajkaival ténykedett, ami nagyon jó esett. A kezdeti lágy szopás csakhamar egy rutinos bőnyálas oboázásba torkolott.

(2023-12-22) : Kényszerfrancia szerepel az adatlapon, de előre nem beszéltük meg, így nem álltam neki vadulni. Élveztem az ügyes ténykedését, aztán amikor gumit ajánlott elfogadtam. Felhúztuk, síkosítás és már nyeregbe is pattant. Nagyon ügyesen lovagol, amivel engem hamar ki lehet végezni,

(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

nagyon jó: 10db
(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

(2023-07-06) : Helyet cseréltünk és én az ágyon ülve kaptam egy kellemes franciát, közben úgy helyezkedtem, hogy a nappali szemközti falán lévő tükörben nézhessen Alina formás fenekét ahogy bepucsítva ténykedik a farkammal. Kértem, hogy váltsunk 69-es pózba majd következett a gumihúzás.

: 16db
(2024-01-13) : A francia tudása nagyon jó, határozottan, és jó technikával franciázik(+ olyan szívótechnikával csinálja, hogy a homlokom behorpad), hogy kb. 1-2 percig, ha bírtam.

(2024-01-08) : Ezután az ágynak dőltem állva, ő letérdelt elém és elkezdett szopni. Én néztem a műsort, az arcát, testét, markolásztam a melleit, tetszett a látvány és baromi jó érzés is volt ahogy csinálta.

(2023-12-29) : Ezután már az ágyon fekve kaptam tőle lendületes francia leckét. Jó volt, profi technikával csinálta, de nem hitette el hogy erre vágyik. (Ez utóbbi jellemző volt az egész együttlétre.)