Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Lèna

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-09-07 22:48:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lèna +36208076233 119200 szexpartner

dajame a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Lèna hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
It was quick and easy. The first time I met her I called when she was available on the site and she answered immediately. We talked briefly and switched to SMS for the details to minimise the risk for any confusion and misunderstanding.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Just a few minutes walk from the nearest metro-station. She did send the wrong street number by accident but it was no big deal.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A nice modern clean appartement fit for purpose. Good bathroom, clean towel, several different shower gels and mouthwash. The bed is a bit to high for my taste but that is just nitpicking. It is all good.
Lèna külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
She is one hot and sexy milf, exactly as in the pictures. Well dressed and a tasteful amount of makeup.
1. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 119200 erotikus masszázs
3. Lèna +36208076233 beszámoló Budapest 119200 erotikus masszázs4. Lèna +36208076233 beszámoló 2023-09-08 09:45:40 erotikus masszázs 1192005. Lèna +36208076233 beszámoló 2023-09-08 09:45:40 erotikus masszázs 1192006. Lèna +36208076233 beszámoló 2023-09-08 09:45:40 erotikus masszázs 119200
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
4
Aktus:
5
Popó:
4
Pornós feeling:
5
She opened dressed in sexy lingerie which was a very arousing sight :)
We talked a bit, handled the business and I took a shower. After that I climbed up on the bed and she gave me an excellent blowjob, this lady really knows what she is doing.

After a few minutes of oral I asked for a condom and she put it on. We started with doggy and I can definitely tell that she does her Kegel exercises, it was tight as a vice. After that we switched to mish so I could see her beautiful face, sexy boobs and hit her g-spot :)

Then we had a short blowjob intermission before we switched to anal with her on top in reverse cow-girl. We kept doing this until it was time for me to cum. She got on her knees and sucked me relentlessly until I finally came in her open mouth. She then resumed sucking me until I was completely finished.

When this was over did I take a shower and we talked a little bit before I left happy and satisfied.
Elszámolás
Korrektség:
5
Almost everything is already included in the base so there was no need for any extras.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lena is a sexy, skilled and devoted girl that really can give you the pornstar experience. I recommend.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lèna szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLèna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 6db
(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

(2023-01-10) : Ezután gumi le és farkam szájának ölelésében. Ekkor már fejét fogva ráhúztam farkamra. Nagyon jól bírta a kényszert. Nagyon élveztem, de élvezésem nem akart jönni. Váltottunk 69- be, majd kézzel, szájjal próbálkozott, de egy nüansznyi hiányzott.

(2022-10-07) : Aztán felmásztam hozzá az ágyra és folytattuk hátulról, kitűnő kilátással a mozgó 'alkatrészekre'. Itt már nem tudtam hova tenni magam, úgyhogy átfordultunk misszibe és bár sok tervem lett volna a végén itt engedtem el magam összebújva.

nagyon jó: 10db
(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

(2023-07-06) : Helyet cseréltünk és én az ágyon ülve kaptam egy kellemes franciát, közben úgy helyezkedtem, hogy a nappali szemközti falán lévő tükörben nézhessen Alina formás fenekét ahogy bepucsítva ténykedik a farkammal. Kértem, hogy váltsunk 69-es pózba majd következett a gumihúzás.

: 10db
(2023-06-19) : majd megkérem hogy szemből csinálja, tapasztalt, jól kielemzi a farkam közben mélytorkot és kényszert abszolváljuk. Kényszerben ahogy rányomom, látványosan öklendezik egyik rátartós mozdulatomtól, így abbahagyom, viszont jelezte hogy semmi baj, ez természetes és ezzel jár, tehát folytathattam volna is akár.

(2023-05-12) : Ekkor felmásztam az ágyra, hanyatt fektetett és elkezdte szopni a farkam. Nagyon jól csinálta. Igazi, érzéki, olykor tövig nyelős franciaóra volt ez. Nagyon jó volt. Ekkor kérésemre 69-be fordultunk, hogy tovább kényeztethessem finom punciját.

(2023-05-08) : Majd ő következett egy kellemes franciával, amit tökéletesen kivitelezett. Nem volt mélytorok, de igazából nem is hiànyzott, jó volt ahogy csinálta. Pár perc múlva kértem a gumit, missziben először, majd váltottunk kutyusba, ahol a látvány és a szűk punci miatt nem bírtam tovább pár percnél, kértem, hogy a szájába fejezzük be, ez meg is történt.