Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Klári

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-07 22:47:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia kedves, nagyon örülök hogy megismertelek várom a következő randinkat csodás vagy sok sok puszi

Beszámoló Klári +36703159115 121998 szexpartner

SusiMaci a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Klári hirdetővel
igéző szemek
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Vtr-en eggyeztettem vele, teljesen rugalmasan ment minden. Felajánlottam az időpontot 2 nappal későbbre és ő nemsokkal később elfogata.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Elmondása szerint csak ideiglenesen van ezen a helyen, mert állandó helyén felújítások zajlanak. Kocsival mentem, simán lehet helyet találni a környéken. Hétvégén voltam úgyhogy ingyenes volt a parkolás, hét közben viszont fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern, új építésű lakás. Fürdő maxálisan felszerelt. Többen vannak, de senkivel nem találkoztam vagy hallottam, így a diszkréció is pöpec. Baszoba is tágas, nagy és kényelmes francia ágy van. A nagy tükör a falon fokozza a vizuális élményt.
Klári külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy szürke kis egybe ruciban fogadott, ami alatt mint később kiderült nem volt semmi :-)
A képein minden látszik, nem árul zsákbamacskát. Igazán gyönyörű apró NŐ! A cicik tökéletesek! Apró popója feszes. Puncija illatos, ízletes és hálásan nedvesedik a foglalkozás hatására. Huncut szemeivel folyamatosan tartja a szemkontaktust, ami rendkívül izgató.
1. Klári +36703159115 beszámoló Budapest 121998 erotikus masszázs
3. Klári +36703159115 beszámoló Budapest 121998 erotikus masszázs4. Klári +36703159115 beszámoló 2024-07-08 09:43:39 erotikus masszázs 1219985. Klári +36703159115 beszámoló 2024-07-08 09:43:39 erotikus masszázs 1219986. Klári +36703159115 beszámoló 2024-07-08 09:43:39 erotikus masszázs 121998
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Fürdés után a szobába érve rögtön oda jött hozzám és kézzel felmérte a helyzetet. Egyből kemény lettem az érintésétől. Ez az állapot csak fokozódott amint ledobta a ruciját. Állva csókolóztunk és simogattuk egymást, majd letérdelt és a szájába vette az ezredest. Isteni élmény volt ahogy ritmikusan bólogatva és a szemembe nézve kényeztetett. Az ágyra fektettem és végig csókoltam a testét, fentről lefelé haladva míg elértem a kelyhét. Isteni finom és illatos, feszes minden porcikája. A szemkontaktus folyamatos és minden kívánságomat leste. Igazi Istennő!
Kértem hogy folytassuk 69-ben amit kézségesen abszolvált. Nyaltam-faltam a punciját és a popsiját amíg ő rajtam dolgozott. Mennyei érzés volt. Egy idő után kértem gumit és lovagló pózban folytattuk. Nagyon szűk puncija van és itt is folyamatos volt a szemkontaktus ami a végletekig izgatott. Mielött végem lett volna még kértem, hogy folytassuk szemből. Így is élveztem benne egy hatalmasat. Hagyott lenyugodni, utána kaptam törlőkendőt. Elmentünk együtt zuhanyozni majd lefeküdtünk az ágyra és beszélgettünk, ismerkedtünk egy kicsit. Simogattuk egymást és a csókok hatására ismét kezdtem hadrendbe állni. Kértem újból a 69es felállást, mert az elsőre is mennyei élmény volt. Kértem hogy térdeljen az ágy sarkára és én állva hátulról kezdtem tolni. A második menet általában nem szokott össze jönni nekem és ez most is így volt. Ő mindent megtett a cél érdekében, ami nagyo élvezetes volt. Ismét letérdelt elém és a gumit levéve a szájába vett. Kértem hogy nyalja a zacsit és közben kézbe vettem az ezredest. Mélyen a szemembe nézett miközben nyalakodot és bár kőkemény voltam nem sültem el másodjára most sem. Lejárt az időnk de részéről semmilyen tp nem volt. Inkább engem zavart mert nem akartam húzni az idejét 😊
Gyorsan elmentem zuhizni majd fájdalmas búcsút intettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén számoltunk el. Az elején kérdeztem és ő ajánlotta fel ezt az opciót. Azt hiszem neki nincsenek is extrái. Mindent alapban vállal, legalábbis amire én vágytam és meg is kaptam azokat biztos. 😊
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Úgy távoztam tőle, hogy közben azon járt az eszem vajon mikor tudom ismét meglátogatni Őt. Szeretnék még pár dolgot kipróbálni vele. Végig istenien éreztem magam amíg ott voltam. Nagyon kedves, tündéri kis virágszál.
Vigyázzatok rá nagyon!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Klári szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKlári legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-03-29) : Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem.

(2022-10-13) : Inkább átadtam magam a francialecke élvezetének, amelyben Marcsi mesterpedagógus. Koncentrálnom kellett, hogy ne élvezzek el a szájában. Mondjuk végül mégiscsak ez a sors várt rám, de addig még sok mindent összerosszalkodtunk.

(2022-10-10) : Bársonyos fehér bőre kellemes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak.A csúcson ülő rózsaszín bimbók nem nagyok,de kényeztetésre hevesen reagálnak.Szép ívű lábai,vádlija szemet gyönyörködtető látvány. Formás, feszes combjai közt rejtőző illatos kincse tinisen zárt,simára borotvált.

felejthetetlen: 26db
(2024-07-10) : Egy idő után elém téredelt és olyan csodásan kezdett el szopni, hogy azt sem tudtam hova legyek. Nem volt sem mélytorok, sem kényszerfrancia, de annyira "barátnős" és kellemes volt, hogy egyszerűen nem akartam hogy abbahagyja.

(2024-05-31) : Simogatások után letérdelt és egy ízelítő franciát kaptam, majd átköltöztünk az ágyra és ott folytatódott a műsor. Franciája kellemes barátnős, nagyon jól esett. Mielőtt elmentem volna fordultunk és én is bepróbálkoztam bár nem arattam túl nagy sikert.

(2024-04-11) : Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt.

nagyon jó: 36db
(2024-04-04) : A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett

(2024-03-27) : Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon.

(2024-03-26) : Kellemes franciát kaptam, két technikát váltogat: hagyományos fel-le, és a nyelvvel körözés a makkon - anélkül, hogy kikerült volna a szájából. Ilyet mástól még nem kaptam, és tökéletes érzékkel váltogatta: adott időt élvezni, de időben váltott,

: 43db
(2024-03-29) : A lovaglás is megvolt, szemből és háttal is, közben pedig simogattam selymes bőrét, cicijeit... Mikor már éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy vegyük le a gumit és visszakértem magam a szájába.

(2024-03-03) : Hanyatt feküdtem ő kezeledbe vette farkamat. Mélysn eltüntette zokszo nélkül. Simán el tudtam volna így is menni, de gumit kértem és hogy lovagoljon meg. Cicik számba, kerek feneke markomba került. Élveztem lovaglását.

(2023-06-07) : A Makkos Úron csak úgy pörgött a nyelve. Nem volt mese tele is lőttem a száját, nem volt finnyáskodás. Utána tisztálkodás, némi beszélgetés. Kis idő múlva javaslatára hozzá kezdtünk a második menethez, konkrétan felszopott.