Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Kingus

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-10-14 09:19:26



Gépontos szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kingus +36701505386 122846 szexpartner

Gépontos a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Kingus hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Hozzávetőleg 3 éve voltam nála, így meglepetésként ért, amikor ismerősként köszöntött. Szinte fel sem fogtam, hogy ilyen is van, máris jelezte, hogy igényt tart a nyelves kényeztetésre. Gyors naptár egyeztetés és megfelelő időpont megtalálása után hosszasan beszéltünk a kivel mi-történt azóta témában. Mivel korábbról ismerem Őt, így most pontosan tudtam mire számíthatok.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi lakópark, zöld/kék kúttal szemben van a bejárat, könnyen és gyorsan megtalálható. GPS pontosan odanavigálja az autóst, gyalogosoknak pedig a BKV Fehérvári úti villamosok megfelelőek. Gyalogos kapun keresztül lehet bejutni egy kis sétányra, mely az épületig vezet. Ha nem felejtetted el a gyalogoskapu kódját, akkor az épületbe is gyorsan bejutsz, ahol lift vagy egy emeletnyi lépcsőzés után megtalálod a megfelelő ajtót.
Helyszín
Lakás egy amerikai konyhás 1 szobás kis kéjlak, mely minden ilyen jellegű igényt kiszolgál. Ruháknak szék vagy egy szobainas adja a helyszínt, az erotikus légyottnak meg egy franciaágy, megfelelő magassággal, mindenféle pajzán tevékenységhez. Tisztaság és kellemes illat fogadja a felajzott látogatót, aki az út és odajutás viszontagságait 3-4 féle tusfürdővel is lemoshatja, és a reggeli utáni szájfrissítést is elvégezheti. A zuhanykabin nekem eléggé szűkös, erotikával fűszerezett akcióra nem igazán alkalmas. Tiszta türcsi és száraz kilépő fogadott. A pajzánkodásra szolgáló ágy nem recseg és kellemesen kemény, nem süppedsz benne, faltól- falig tart, így a leesésnek csekély a lehetősége. Az ágy előtti tér is megfelelő, lehet ott egyéb erotikus tevékenységet folytatni.
Kingus külseje
Kingus külseje vagy bármely porcikája nem ad semmi kivetnivalót, maximum kivetkőznivalót… Önmagadból. Magasság és súlymérő eszköz nélkül érkeztem, de a megadott adatok megfelelnek, szemrevételezés alapján. A sebész, aki azt a ciciket varázsolta, egy gépészmérnök lehet, mert ilyen kerek és formás látványfokozót és nőiesség kiemelőt csak igen ritkán látni. A mellbimbók pontosan a cicik közepén, nyelv, ujj és egyéb dolgokkal történő izgatás esetén majdnem pattanásig keményednek, gyors visszajelzést adva eredményes tevékenységről. Csak úgy siklik a nyelved a szépen karbantartott szeméremdombon, ahol egy zárt és kellemesen szűk punci fogad. Mindenhol feszes és kellemes tapintású bőr.
1. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 122846 erotikus masszázs
3. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 122846 erotikus masszázs4. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-10-15 10:39:47 erotikus masszázs 1228465. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-10-15 10:39:47 erotikus masszázs 1228466. Kingus +36701505386 beszámoló 2024-10-15 10:39:47 erotikus masszázs 122846
Action
Mint említettem régi ismerőse vagyok Kingusnak, aki hosszabb szünet után tért vissza. A látvány megbabonázott. Semmit nem változott utolsó látogatásom óta, csinos és tüzes. Alig kattant a zár és mire megfordultam már nyelves csókkal szédített a Dög- khm jó értelemben. Már az első percek a csók közben erotikus beszéddel, egymás hergelésével zajlottak. Alig tudtam kiszakadni öleléséből, hogy alakját megdicsérjem. Az az egyrészes kis body, pont ott volt kivágva ahol a szeméremdomb egy leheletnyit kikandikált, gyorsan bele is kóstoltam. Kihámoztam magam Kingus karjaiból, és idejét vette életem leggyorsabb vetkőzése. Tisztálkodás után, a konyhában fogadott, ahol ismét csókólózva kezdődött a randi izgalmasabb része. Popsiját farkamra tolva, elkapta két kezem és így „vonatoztunk” a szobába. Mire feleszméltem már a türcsit bontogatta, hogy farkamat mielőbb a szájába vegye. Felvezetésként állva kaptam egy finom franciát, olyan kéz és szájkombinációsat, miközben a zacsit sem hagyta szárazon. Ágy szélén ülve rámnéz és nyalakodásra kér, mert Ő nosztalgiázni akar. Hát legyen. Csóktól eljutok a nyakig, majd fülcimpán keresztül vezet nyelvem útja a cicikig. Bimbókat alaposan megpörgeti nyelvem, melyek pillanatok alatt pattanásig feszülnek. Nem gyötröm tovább vendéglátóm, tudom, hogy egy alapos franciára vágyik. Csiklótól a barlangig tart a nyelvmozgás tartomány, mely beszűkül csak a csiklóra. Az a gyönyörű testet, melynek minden porcikája lassan megfeszül, majd hangos, majdnem kiabáló remegéssel kísért gyönyör veszi birtokba. Hosszasan hangoskodik és remeg. Mosollyal az arcán közli, hogy nem fog engem robbanásig kényeztetni, mert szeretné ha megdugnám. Is. Felizgatásomra nem kellett sokat tevékenykednie, mert a zászlórúd teljes pompájában állt. De ezért megkaptam a magam kényeztetését, zacsitól a makkig, némi köpködéssel kiegészítve. Missziben kezdtünk majd kértem, hogy forduljon oldalára, anélkül hogy távoznék a kéjbarlangból. Lábait felhúzva oldalról támadtam előbb lassan, majd hevesebben. Néha közöltem vele, hogy milyen fantasztikus látványban van részem, ahogy gumírozott farkam körbeöleli az a gyönyörű punci. Meg is beszéltük, hogy köviben viszek fotógépet... A tempó fokozódott, majd részemről egy robbanás cunamival fejeződött be.
Tisztogatás, beszélgetés után újból kapott kedvesem egy remegős- hangoskodós franciát, én meg egy zászlórúd alapzattal kiegészített kezelést. A második menet kutyusban kezdődött, volt még tervem térdelős franciára, de annyira elvitte a fókuszt a csípője, hogy e tervemet következő randira tettem át. Ujjammal a popsit izgatva megváltozott a lihegés hangszíne, de röppenés a részéről nem volt, nálam viszont annál hangosabb. Még a zuhany alatt is remegett a lában. Időm kevés maradt, így az öltözködés és tisztálkodás rekordgyorsasággal zajlott.
Elszámolás
A rózsaszálakat még randi elején elhelyeztem a pulton, nem követtem azok sorsát. A mértéke a megbeszélt és nyilvános méret volt. Extrákat nem kértem, nekem most Ő és a hangulat, amelyet teremtett volt az extra.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 65 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kingussal nekem sose volt csalódás az együttlét, de valahogy kiesik a vonzáskörzetemből a rendelés helyszíne. Ha adsz, annak többszörösét kapod, ez a megállapításom. Remekül tud társalogni, csinos és ha kell, akkor dög is tud lenni. A randi minden egyes másodpercét élveztem, olyan hangulatot keltett, mintha csak én lennék ez egyetlen férfi a világon… pedig ez nem így van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról


2024-10-15 14:33:08
>Kellemes volt olvasni.Minden benne van,amire egy Vándornak szüksége van.Remélem tudok vele hármasozni,és lesz kolléganő!:):P

2024-10-15 10:56:52
Egy régi figyelmes ügyfél alapos részletességgel megírt korrekt beszámolóját kaptunk. A hölgynek is gratula :)
Mutasd mindet

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-08) : Fürdésből visszaérve, ágyon elnyúlva feküdt mint egy fekete párduc . Ahogy mellé bújtam azonnal bizonyságot adott végtelen francia tudásáról . Mélytorok sztár lehetne , ha lenne ilyen besorolás .

(2023-05-04) : Először a szokásos lovagló pózt mutatta be, majd szépen beleguggolt. Hát az valami csodálatos érzés és látvány is volt. Mikor kicsit elfáradt, cseréltünk és misszionáriust vettük elő a választékból , ahol pikk-pakk utolért a vég.

(2022-11-15) : Kis szusszanás után közölte , hogy revansot kell vennie , mondjuk ekkor már a szájában voltam félig . Imád kényeztetni ez már az első mozdulataiból kiderült . Érzéki és mégis tüzes , hol finom és gyengéd ,hol egy igazi ragadozó . Le kellett állítanom szopás közben , mert nem így terveztem az elmenetelt . Nevetett nagyon !

felejthetetlen: 10db
(2024-08-19) : Felváltva csókolóztam a lányokkal és lassan megszabadítottam őket a textiltől és utána ők engem is lemeztelenítettek. Kingus elfeküdt a tatamis ágyon és én a lábai közé hajolva kezdtem nyalni őt.

(2024-07-19) : Fantasztikusan változatos stílusával kápráztatott el. Úgy éreztem nem csak munka volt a számára , hanem imád szopni . Aztán meg kellett állítanom ,mert nem akartam elmenni(még). Egy pillanat alatt felöltöztetett ,majd egy pillanat alatt magába varázsolt .Finom le fel mozgás kezdődött , majd tekerni kezdett közben a csípöjével ,

(2024-05-23) : Levegővételnyi időm sem maradt és a hercegnőm rúdtáncba kezdett a farkamon , egészen pontosan úgy csűrte csavarta a csípőjét mint a legjobb szambatáncos. Kértem kicsit lassítson mert gyors mennybemenetel lesz .Meghallgatásra találtam .

nagyon jó: 5db
(2023-11-15) : szoba közepèn vagyunk, èn állok ès előttem a lányok felváltva veszik be a farkamat. Hol Kingust, hol meg Esztert hívom fel csókolózni. Csókolózás közben mindig valaki a farkammal is foglalkozik.

(2023-06-16) : Nem teketóriáztam, elheveredtem köztük az ágy közepén, ők pedig szinte habzsolva estek neki a farkamnak, szívták, nyalták, szopogatták, felváltva és egyszerre is, a zacsit is nyálazták rendesen, igazi csókcsatába keveredtek egymással a makkomon, csúcs volt.

(2022-08-27) : Ráfordultunk a NFVSZ befejezésre, kezeink összekulcsolásával, sok szemkontakttal, nyelvpörgetéssel, golyók kényeztetésével, közepes mélységű (de jólesően lágy) torkozással repített a vég felé. Néhány perc múlva jeleztem neki, hogy mindjárt befut a sperma-expressz, és miután a szájába élveztem,

: 3db
(2024-08-14) : Elvoltam egy kicsit, majd megkaptam a védő felszerelést, és hamar nyeregbe is pattant. Finoman érzékien, majd egyre hevesebben lovagoltattam magamon. Igazán jó kis vágtánk volt. Hol ő, hol én voltam a kezdeményezőbb. Minekután láttam, hogy fárad, én vettem a kezembe az irányítást.

(2024-05-16) : Natúr francia kellemes volt, majd elölről, aztán hátulról támadtam. A végén natúr franciával végzett ki. Szájába lőttem. Majd kis beszélgetés után távoztam.

(2024-05-11) : Kingus pedig finoman simogatta a golyóimat és a farkam. Majd olyan francialeckét kaptam, hogy majd beleszédültem! Finoman kezdte, de mondtam, hogy az ezredes bírja a kemény kiképzést is. Na ezt nem kellett volna közölnöm: úgy belelendült,