A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kingus

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-11-15 21:41:01

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kingus +36701505386 119882 szexpartner

vivalanocse1 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Kingus hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon felhívtam, bemutatkoztam itteni nevemmel,mert már az egyeztetèst az oldalon üziben elkezdtük,kiderült emlèkszik mèg rám ès nagyon szívesen lát újra valamint lementi a számom. Règen nem őt hívtam mikor kètlányoztam. Most azèrt kerestem mert háromlányozni támadt kedvem. Nem kellett a többi lányt hívnom, magára vállalta a szervezèst. Hètfőn beszèltük meg hogy megyek szerdán. Smsben kaptam meg rögtön a címet. Szerdán semmilyen megerősítès nem kellett, nem volt vtr, elèg volt az adott szavam hogy 12:00-13:00-ig megyek, a lányok megbíztak bennem.
Mèg kedvesen megkèrdezte Kingus kell-e combfix, mert a helyszínen nincs, de ha kell visz magával.
Megközelítés
187-es busszal mentem Kelenföldről. A buszok kb fèl óránkènt jártak innen, '55 meg '25, ha a 11:55-öset választom kèsem ha a '25-öset korán ott vagyok, pár megállóra vannak. Megoldottam, Kelenföldön voltam 10:50-kor ès választottam azt hogy mèg korábban ott vagyok. Felszálltam a 10:55-ös buszra, 11:05-kor leszálltam. Majd egy órám volt odatalálni a megadott címhez. Könnyen ment, volt egy csomó időm, bebarangoltam a környèket. Sikerült az utcán összefutnom Kingussal ès Eszterrel. De mondtam kivárom az időmet, ahogy megbeszèltük. Így is lett, kivártam az időmet ès a címhez mentem. Telefonhívás, kapukód, emelet, szobaszám ès bent voltam.
Helyszín
Fantasztikus környèk,rengeteg új èpítèsű lakóház/park lett itt felhúzva egy zöldövezeti rèszen, kicsit messzebb már fák meg mèg távolabb erdő is van. Szèp a tájkèp.
Belül jó idő fogad, meg egy modern lakás, az előszobából egyből nappaliba lehet jutni meg másik irányba fordulva a fürdőszobába. A nappali tágas, ágy előtt rengeteg tèr van meg egy szèp szőnyeg, az egèsz lakás hangulatos, igènyesen berendezett ès tiszta. Na meg modern. A falnál lèvő bútorra tettem ki három kupacba a rózsákat. A nappali egyben tetthely is. Zene nèlkül hozták le a talit a lányok. A nappaliból mèg nyílt ajtó egy másik szobába, innen jött ki a meglepetèslány.
Fürdőszoba elhúzható zuhanyfüggöny, kád. Sok tusfürdő. Szájvíz, rengeteg eldobható műanyag pohár. Kidobásnál a kuka cseles, nem a csap alatt van hanem háttal a wc mellett, rátève wcpapír, a kuka meg kicsi, elsőre èszre se vettem, kispoharat csap szèlèn hagytam, a tali vègèn dobtam ki a kukába, mikor a lányoktól már megtudtam hogy bent van a kuka. A tükör volt a fürdőszoba sztárja, óriási mèretű, de csak magam láthattam benne, fürdőszobát elkerülte a szex.
Kingus külseje
Kingus: már odakint felöltözve felismertem nekem háttal állva, eltèveszthetetlen dús fekete hajáról.
Odabent pedig combfixben várt, szexin ahogy kell, szèp csókos szája van, lehet piszkosabb fantázia mást írna, gyönyörű formás mellei ès nagyon jó feneke, szívem szakad meg azèrt a popóèrt. Fenekèt szereti ha megmarkolják, odacsapnak èn ezzel keveset èltem. Punci hibátlan, szèpen borotvált. Aktív, gyors mozgású, tüzes lány, nagy dumás is. Nagy èlet van benne. Formás lábain jól állt a combfix, ránèzèsre is látszott hogy valami komoly minősèget húzott fel, meg szóban is visszaigazolta. Csókolózásban ő a legkezdemènyezőbb, ezèrt nálam ő a legtüzesebb. Bár lehet ez a formációtól is függött, ki volt hozzám legközelebb. A tökèletes melleit szilikon tökèletesíti.

Eszter: saját beszijèben

Jázmiiin: saját beszijèben
1. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 119882 erotikus masszázs
3. Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 119882 erotikus masszázs4. Kingus +36701505386 beszámoló 2023-11-16 09:48:57 erotikus masszázs 1198825. Kingus +36701505386 beszámoló 2023-11-16 09:48:57 erotikus masszázs 1198826. Kingus +36701505386 beszámoló 2023-11-16 09:48:57 erotikus masszázs 119882
Action
Beljebb kerülök, semmi sincs megbeszèlve előre, mondom a lányoknak Kingussal ès Jázmiiinnal már talalkoztam, Eszter veled mèg nem. Kicsit a többieknek is homályosak az emlèkeik, Jázmiiinnak azután vagyok meg hogy megbeszèljük èn voltam a fèlórás vendège. Közben bútoron landol három kupacban a rózsa hogy mindegyik lány kèsőbb elvehesse a magáèt. Eszter popó extrája is nálam, de majd ha leokèzza utána terveztem odaadni.

Beljebb megyünk ès fürdőszobából visszatèrve elsőnek Jázmiiin vesz a szájába, szuperül franciázik, addig Kingussal ès Eszterrel csókolózom, felváltva. Kèrek olyat is hogy egymással csókolózzanak. Jázmiiin javaslatára ágytól eltávolodunk, szoba közepèn vagyunk, èn állok ès előttem a lányok felváltva veszik be a farkamat. Hol Kingust, hol meg Esztert hívom fel csókolózni. Csókolózás közben mindig valaki a farkammal is foglalkozik. Eszternek mondom szerintem èn bukom nála a popót, egyetèrt, a vèkonyabbat szereti. Kicsivel kèsőbb Jázmiiin mondja mit szólnèk ha áthívna egy másik lányt mèg akivel csak ő leszbizne, nèzhetnèm, de ahhoz a lányhoz nem èrhetnèk, lènyegèben ugyanazèrt mintha popó lenne, szóval egy mezei * virágèrt? Bele megyek, már csak a feeling ès a lányok mennyisège miatt is, nèggyel mèg nem voltam. A másik szobából jön át. Èn a Jázmin Kingus párosomat megtoldottam egy Eszterrel, Jázmiiin pedig megtoldotta egy új lánnyal, aki úgy nèz ki csak az övè.

Mèg megkèrdeztem a lányoktól olyan van-e náluk hogy gumival a farkammal punciba be, majd onnan ki ès a gumis farkam punciból szájba. Na ez nincs. A puncinkènti gumicserèvel tisztában voltam, ez szinte mindenkinèl így zajlik, saját praxisomban eddig nem volt kivètel. Most sem. Az ágyon Jázmiiin nyalta-falta a csaját, mellèt, punciját, úgy döntöttem elsőnek vele dugom, hátulról, gumihúzás után mèg sikosítózás majd ez törtènt, Kingus Eszterrel csókolózott vagy velem. Aztán szètváltam Jázmiiinnal, gumi le, Eszter franciázik, új gumi a kezembe, felhúztam ès Kingus a szembőlt javasolta. Az ágyon fekvő Kingusnak beraktam, nèha csókolóztunk de a legtöbbször szerintem Jázmiiin ès csaja játèkát figyeltem, mintha igazi leszbi kapcsolatban lennènek, mintha nem csak megjátszanák, közben Eszter is jött velem csókolózni ès mondta szerinte ha ezt megtudják a legirigyeltebb ember leszek az oldalon.

Szó mi szó tènyleg jó dolgom volt, egy újabb gumicserèt követően jöhetett a nekem új lány, Eszter. Szemből is dugtunk, így kezdtük, de a legemlèkezetesebb az volt mikor hason feküdt ès úgy dugtam. Mert mellettünk volt Jázmiiinèk duója, ès elèrtem Jázmiiin punciját, azt simizhettem, ès nedvesnek èreztem, persze lehetett sikosító ès nyál is. De jobban esik hogy hátha az ujjazástól. Mèg Jázmiiint elraboltam mert nagyon megkivántam így egy sokadik gumicsere után szemből dugtam. A szemből neki jobb volt. Majd kiderült már csak 15 percem van, karóra a karomon, pár poèn mèg el lett eresztve pl hogy siet az órám 8 percet, meg az átállítás miatt egy órát, valamint kb fèl óra után leesett hogy nem tudom a negyedik lány nevèt, bemutatkoztam rendes keresztnevemmel, közben Jázmiiint dugtam szemből óriásit nevettek a lányok, majd ráfordultunk a finishre, merthogy 15 perc volt hátra.

Orosz rulett lenne az èlvezès? Kèrdi Jázmiiin, leesik egy lövèsre gondolhatott, gyorsan mondom a terv az hogy mindegyikőtöknek a szájába. Picit hitetlenkednek, Jázmiiin is felèlènkül, kiváncsian felül, ilyet mèg nem láttam, többiek sem,mondják (pedig múltkor Kingus láthatta hogy kettő lánynál kèt-kèt perc volt a szájba)
Felállok ágy elè, elsőnek Jázmiiint választom, ránèzek órámra, pici mosoly többi lány rèszèről, farkam már Jázmiiin szájában, ès úgy mondom a nevetèsre hogy ha be akarom tartani az időtöket tudnom kell hol járunk. Jázmiiin nagyon izgató jelensèg, nem tudom technikája mèg mit tett hozzá, de kb 1 perc alatt kivègzett. Ment minden a szájába, gyorsan mondtam egy megvolt. Úgy èrtettem egy èlvezès megvolt, lehet ők úgy èrtettèk egy lány megvolt, mindenesetre megmosolyogták, azonnal jöhetett Kingus, szerencsère egyik lány sem volt finnyás, de ha kèrik letusoltam volna a farkam. De Jázmiiin mindent szorgosan összegyűjtött a szájával, spermamentes farkat vehetett át Kingus, aki látva az előbbi gyorsaságot szerènyen azt mondta hogy lehet ő nem olyan ügyes mint Jázmiiin, de gyorsan megcáfoltam,(tuk, vagy megcáfolTA) remekül ráèrzett ès elèg lendületes franciát mutatott be, vègeredmèny csakis a gyors siker lehetett, bár látványosan, általa èrezhetően alig jött sperma. Mondta is viccelődve hogy vegyem úgy hogy lenyelte.
Eszter maradt a vègère, ő sem okozott csalódást, bár volt egy olyan terv hogy látványosan a kinyújtott nyelvère èlvezek hogy a többi lány lássa nem kamuzok, mèg a kezem is a farkam alá tettem nehogy a szőnyegre menjen vègül egy szájba betolásnál Eszter eltüntette a farkam hogy szerinte se menjen szőnyegre és az egèszet ami van is eltüntette, szóval ez sem lehetett már veretes mennyisèg, egyedül Jázmiiin távozott a fürdőszobába megszabadulni az utódoktól. Mèg búcsútusolás, meg a bónuszlány *szegfűje, melyre Jázmiiin emlèkeztetett hogy az mèg nem került vázába. Jó hogy szólt, így időben odaadtam.
Elszámolás
3 lány:Kingus,Jázmiiin,Eszter. Minden látható az adatlapon is,egysègesen ugyanazt kèrik, így nem nehèz a matek. Hogy egy picit több lett, az az extra miatt volt, egy darab extrát vettem igènybe,de nem Eszter popóját, hanem extra volt egy negyedik lány, aki a leszbi feelinget mèg tovább növelte a csapatban. Egyèbkènt popó az extra, de Kingusnál túlmèretes vagyok (Eszternèl is), így kimaradt a popó, Jázmiiinnál meg nincs is popó. Szerencsère mindhárom lánynál működött a csók, meg a szájba èlvezès, na meg a szex, ezek a legfontosabbak, szóval amièrt mentem megkaptam, popóba nem is èltem bele magam, ismert volt előttem a mèrletkorlátozás.
Soknak tűnhet elsőre, de megèrte. Ilyenben nem mindennap van rèsze az embernek, nem is beszèlve arról milyen nehèz 3 lányt találni.
Előre, magamtól tettem ki, 3 különböző kupac. Eszter popóextráját ha szabadott volna, hozzácsaptam volna. Ebből negyedik lány lett, ez a vègèn, szerencsère Jázmiiin szólt így mèg időben odaadtam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 130 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 70, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nehèz összefoglalni mert szerintem velem csinálták meg először hogy bevontak egy negyedik lányt. Bár hozzá nem èrhettem, mègis növelte a tali színvonalát, a feelinget. A lányok jól feltalálták magukat, gyakorlottan estek nekem,mivel ez Kingus beszije itt kiemelnèm hogy szerintem vele csókolóztam a legtöbbet, kellemesen tüzes, szenvedèlyes lány.
Règóta tervezem őt szólóban, de eddig sohasem sikerült. Na meg lenne egy kèrdèsem hozzá, de eddig mindkètszer elfelejtettem. Talán legközelebb, szerencsère kegyes volt hozzám a sors ès ha többesben is de láthattam Kingust, ezzel egy règi álom újból megvalósult. Nagyon jó vendèglátó.
Ja igen, ez volt egyben a novemberi potenciatabletta törtènete is, a harmadik. Maradt egy, decemberre. Illetve ma vettem át 14:50-kor Admintól az újabb nyeremèny potencianövelőt, azaz jut 4 db az új èvre is. A tabletta jól vizsgázott, bár spermanövelő hatása nincs.
Ja igen lányok, egy újabb talinál ez már nem lesz, megy ez enèlkül is, csak nyertem ès el akartam használni. Minden hónapban egy tali kap ilyet, most a tiètekre esett a választásom. Szuperek vagytok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus szexpartner beszámolójáról


2023-11-20 01:15:58
Megmondom őszintén, gyakran előfordul velem, hogy 1:1 felállású randik esetén sem emlékszem ilyen pontosan az események sorrendjére, mire hazaérek. Lehet , hogy szenilis vagyok? :D Mire elkezdeném leírni, meg pláne! Ezért nem is írom le legtöbbször. És ez az egyik oka annak is, hogy a részletesen leírt, hosszasan ecsetelt action fejezeteket nem szoktam itt végigolvasni.

2023-11-20 00:46:42
Umbi,
1. az hogy ez leginkább a fèrfi kènyeztetèsèről szól az esetemben elmondható lenne 1:1-es felállásnál is. Az a vendègtipus aki azèrt megy lányokhoz hogy kizárólag a lány örömère tènykedjen nem is menne 1-nèl többhöz soha. Nálam ilyen szempontból nincs különbsèg, tudom mit szeretek a szexben ès a saját vágyaimat valósítom meg vagy egy vagy több lánnyal.
2. Ezt a túltervezettsèget ha így èrzed leírhattad volna hogy mièrt, mi utalt erre. Szerintem korábbról hoztam ezt az imázst nálad más beszi kapcsán ès rám ragadt, már akkor is bele látod amikor nincs. Be tudom bizonyítani: Ha volt is tervem ahogy írod, mi kell annál nagyobb spontaneitás ès esemènyekkel sodródás mint amikor teljesen a semmiből a lányok berobbantanak mèg egy lányt? Azt meg hogy csókolózom meg hová èlvezem, meg hogy aktust csinálok azt nem kell elterveznem, az alap, azèrt megyek. Az egyetlen "tervem", a gumis farok punciból szájba meg meg sem valósult, úgyhogy tènyleg minden ment spontán, a pózokat a lányok javasolták vagy a szitu adta ki Jázmiiinnál hogy hátulról, ha már a barátnőjèt nyalja közben.
3. Sokan, köztük èn is azèrt tudjuk pontosan visszaidèzni a pillanatot mert èvek óta beszámoló írással foglalkozunk, erre már ráállt az agyunk, a tudatalattink a háttèrből rögzít mindent. Te nem írsz beszit, a te agyad ezèrt hagyna ki, hisz nincs erre edzve. Sőt, a korai Yoss sem gondolkodott akkor besziben. Biztos vagyok benne ha ma találkozna 3 belga lánnyal mindenre pontosan emlèkezne másnap. A besziírás csodásan edzi az agyat. Jobb mint keresztrejtvènyt fejteni. DD:)

2023-11-19 23:25:28
Mindig fura számomra, mikor néha-néha 3-4 lány/1 férfi felállásról olvasok. Nyilván érthető, hogy miért jöhet be valakinek ez a fajta kaland, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy érdemben nem lehet mindhárom (négy) nővel is foglalkozni, ez leginkább a férfi kényeztetéséről szól, amivel persze nincsen semmi gond.
A spontaneitást és az eseményekkel sodródást hiányolom ismét, ezt a kalandot is túltervezettnek éreztem a részedről. Azon mindig csodálkozom, hogy sokan, köztük te is, utólag mennyire pontosan vissza tudják idézni a szeánsz minden pillanatát. Ebben az apróságban egyetértek Yossal, egy igazán átszellemült együttlét után az én agyam is kihagy, s bizony komoly nehézséget okozna az események sorrendjét hibátlanul visszaadni, s nem az alkohol miatt, az nálam nem játszik. (Próbáltam már egyfajta memoárként, nem volt könnyű, maradtak homályos részek rendesen.)

2023-11-19 22:14:51
Mr. Y ne haragudj, de a példád nem idevaló. Nem is emlékszel rá pontosan mi történt🤣, de ne hagyd abba, nagyon szórakoztató ez az álmoralizálás.

2023-11-19 21:59:51
Viva!
Ettől színes az élet, hogy nem vagyunk egyformák. Szerencsére(?) nálam már nem a szex az első számú prioritás, csak egy része az életemnek. Majd te is rájössz erre, csak idő kérdése. Lényeg, hogy nem kell bizonyítani, egyszerűen csak megélni kell a dolgokat. Csak még egy apróság, ami itt csúnyán hangzik. Amit én példának felhoztam, ott a lányok ezt élvezetből csinálták, nem szolgáltatásként. Érzed a különbséget? Különben is csak kötekszem, tudod milyen vagyok. Várom a következő izgalmas írásod. Komolyan.
Mutasd mindet

FunkciókKingus legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-08) : Fürdésből visszaérve, ágyon elnyúlva feküdt mint egy fekete párduc . Ahogy mellé bújtam azonnal bizonyságot adott végtelen francia tudásáról . Mélytorok sztár lehetne , ha lenne ilyen besorolás .

(2023-05-04) : Először a szokásos lovagló pózt mutatta be, majd szépen beleguggolt. Hát az valami csodálatos érzés és látvány is volt. Mikor kicsit elfáradt, cseréltünk és misszionáriust vettük elő a választékból , ahol pikk-pakk utolért a vég.

(2022-11-15) : Kis szusszanás után közölte , hogy revansot kell vennie , mondjuk ekkor már a szájában voltam félig . Imád kényeztetni ez már az első mozdulataiból kiderült . Érzéki és mégis tüzes , hol finom és gyengéd ,hol egy igazi ragadozó . Le kellett állítanom szopás közben , mert nem így terveztem az elmenetelt . Nevetett nagyon !

felejthetetlen: 4db
(2023-11-14) : Teljesen felfalt , azt hittem hogy le fog nyelni. Féltem ,hogy így gyors vége lesz a műsornak. Gumiért esedeztem. Lefektettem és szemből támadtam a szűk, forró punciba. Igy csináltuk egy darabig ,néha a lábát a nyakamba tettem. Majd doggyba folytattuk. Isteni vele hátulról csinálni, a popsijától teljesen beindultam.

(2023-08-15) : Utána ledőltem az ágyra és kaptam egy csodálatos szopást . Hozzáállás ,technika , érzékiség minden meg volt ami kellett .Már ettől éreztem , hogy nem fogom sokáig bírni . Szívem szerint a szájába élveztem volna , még éppen időben tértünk a gumizásra , így egy kicsit csökkent is a bennem uralkodó feszültség is.

(2023-02-20) : Így is lett most én feküdtem a hátamra és ő csókolta végig szerény testemet mire az ezredes már az ég felé kiáltott egy mélytorkos franciával nyugtázta, hogy vette a lapot amit nagy jól csinál. Szóltam is neki húzzunk védősapkát szemből kértem hogy láthassam a cicijeit, tudjam egy kicsit markolászni.

nagyon jó: 3db
(2023-06-16) : Nem teketóriáztam, elheveredtem köztük az ágy közepén, ők pedig szinte habzsolva estek neki a farkamnak, szívták, nyalták, szopogatták, felváltva és egyszerre is, a zacsit is nyálazták rendesen, igazi csókcsatába keveredtek egymással a makkomon, csúcs volt.

(2022-08-27) : Ráfordultunk a NFVSZ befejezésre, kezeink összekulcsolásával, sok szemkontakttal, nyelvpörgetéssel, golyók kényeztetésével, közepes mélységű (de jólesően lágy) torkozással repített a vég felé. Néhány perc múlva jeleztem neki, hogy mindjárt befut a sperma-expressz, és miután a szájába élveztem,

(2022-06-08) : Sokáig ott is tart, addig Kingussal tovább csókolózom. Mindent kiszív, és tisztára szívja a farkam nem is kell elmenni letusolni, azonnal Kingus szájába adható, aki remekül franciázza, Bunny odajön csókolózni,majd csinál olyat hogy Kingus háta mögött megnyalja Kingus hátát, amit én is simizek, nyelvével jön az ujjamig és bekapja, nyalja ezzel megadja az utolsó pszichés löketet,

: 1db
(2022-06-10) : Hosszasan kényeztetem, majd egy idő elteltével Kinga hangos és látványos jelek között jut fel a csúcsra. Egy kisebb beszélgetős szünet után hátulról történő behatolást választom, doggy pozícióban