Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-03 23:13:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes!❤️ Nagyon szépen köszönöm ezt a pozitív tartalmas beszámolót és nagyok örülök hogy minden alkalommal ennyi idő után is jól érezzük magunkat egymás társaságában!💋😊És mint mindig Várlak vissza sok szeretettel!❤️ Millió puszi Kiara avagy Kátya. 😁❤️❤️

Beszámoló Kiara +36306797288 119466 szexpartner

dgab a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Előre is bocsánat mindenkitől az esetleges „elírás” miatt: Kiara – Kátya, nem akarok félrevezetni senkit, én ezt a tündéri leányzót Kátya néven ismerem már több éve és a név „elírás” csak emiatt van, Kiara, de számomra mindig Kátya marad :)

Nos, az egyeztetésünk mondhatom a világ egyik legegyszerűbb dolga volt, belső üzenetben írtam KIARÁNAK :) a tervezett látogatásom előtt 2 nappal. Gyorsan reagált a levelemre és csupán csak egy fél órás időpont módosítással rugalmasan le is egyeztettük a soron következő randinkat. Nagyon örültem és persze még jobban vártam a találkozónk napját, idejét.
VTR egyeztetésre is van lehetőség, amit el is küldtem a levelezésünk utáni első percben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Azt hiszem már csukott szemmel is menne a megközelítés, de azért a biztonság kedvéért út közben nézelődtem is egy keveset :)
A tömegközlekedés teljesen jó és ez autóval sincsen másképp. A BKK-val érkezőknek a leggyorsabb megközelítésre a metrót tudnám javasolni a Duna Plázáig, majd onnan egy kevés séta közbeiktatásával érünk el a házhoz. A cím pontos nehéz eltéveszteni, az utca és a házszám a kapu felett jól láthatóan fel van tüntetve és a parkolás közvetlenül a ház előtt is megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy két szobás igényes, tiszta, hangulatos lakásban van.
Nekem nagyon tetszik, öröm már oda belépni is, bár nem háztűznézőbe megyünk, amúgyis Kátya szépsége, bűbája úgyis el fog varázsolni és azonnal minden tekintetet odavonz és máris vége a lakásnézelődésnek :)
De azért a helyszínről is pár szóban: a diszkrécióra nem lehet panasz, sőt az 100% felett van, csend, nyugalom mindenhol, esetleg a lakás előterében egy idegen cipőpárral futhatunk csak össze…Kátya ugyanis másodmagával, egy barátnőjével dolgozik együtt, de szuperül megoldják a lányok a logisztikát, ezért a nem várt találkozások lehetősége teljesen kizárva.
A patyolat tiszta, higiénikus fürdőben egy zuhanyfüggönyös kád segít a tisztálkodásban, több színben villódzó ledes zuhanyrózsa, kedves dekorációk körben a fürdő falán, igazán kellemes a légkör fogad már a fürdőben is.
A fürdő mellett van közvetlenül a lakás egyik szobája, ami tulajdonképpen a Kollegináé, Kátya szobája picit távolabb van, a nappali másik oldalán, de az is csak pár lépésnyi távolság. Ez is tökéletesen elősegíti azt, hogy semmilyen külső hang sem tudja megzavarni az együttlétet.
A szobában van egy széles, kényelmes puha francia ágy, vele szemben egy elegáns tükrös szekrény, telis-tele szép díszekkel. Még a csilláron is van dísz, amibe én már nem egyszer belegabalyodtam és ezen mindig jókat nevettünk, de azóta persze már figyelek rá és öltözéskor igyekszek nem közvetlenül alatta „tornázni” :)
Finom illatok, kellemes hangulatfény, hamisíthatatlan erotikus környezet és feeling lengi át az egész szobát, abszolút tökéletes randihelyszín.
Kiara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kátyával – Kiarával :) már sokszor találkoztam, de a szépsége, kedvessége minden alkalommal lenyűgöz. Egyszóval ő egy TOP leányzó tényleg minden tekintetben, ha akarnék, sem tudnék mondani olyat, ami esetleg nem tetszene rajta.
Jelenleg most sötétbarna hosszú haja van, de színben és hosszúságban voltak már változások az elmúlt randijaink alatt, de Kátya mindenhogy fantasztikusan néz ki és szerencsés lány is egyben, mert minden jól áll neki, mindenben jól mutat. Legyen az piros, fekete, rózsaszín, hófehér…egyberészes, vagy kétrészes… igazából minden és minden szín a szépségéhez, ideális kecses alakjához, formáihoz tökéletesen passzol.
Csodálatos idomait ezúttal egy kétrészes fekete színű fehérnemű (alig) takarta, formás lábacskáin fekete combfix-szel, igazából nincs is más szó rá - ámulatba ejtően szép és szexi volt.
A selymes hosszú haját a randi legnagyobb részében kiengedve hagyja, csak bizonyos helyzetben kényeztetéskor fogja össze.
Kátya magas lány, testalkata, formái tökéletesen passzolnak magasságához.
Hosszúkás combjai, sportos formás lábai és vádlijai vannak. Popsija pedig mesés ékszer az egyik kedvencem a sok minden más csodálatossága mellett, kerek feszes, paskolni és puszilgatni való az a popsi ;)
Dereka karcsú, háta kecses, mindig elegáns a tartása, tetőtől talpig egy dekoratív leányzó.
Cicijei nem nagyok, pont marokba illő, szép ívű aranyos keblek, érzékenyek, de a finom bánásmódot szeretik. Bőre selymes, bársonyos és illatos, sehol egy tetoválás, kivéve egy, csak egy apró pár centis motivum a lábacskáján, ami annyira cuki, mint ő maga.
Arca ki van takarva a diszkréció miatt a fotókon, de az a tündéri arc egyszerűen csoda szép, ő egy valódi természetes szépség, olyan kedves kisugárzással, ami tényleg keveseknek adatik meg. Szolid sminket szokott viselni, arca és szemecskéi a szép szempilláival mindig mesésen ragyognak és olyan csábítóan néznek, hogy már a pillantásától is elolvad az ember.
Ajkai finomak, puhák, kényeztetőek egy élmény megcsókolni őket ;)
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 119466 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 119466 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-10-04 09:19:35 erotikus masszázs 1194665. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-10-04 09:19:35 erotikus masszázs 1194666. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-10-04 09:19:35 erotikus masszázs 119466
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Útban a cím felé nagyon figyelmesen küldött nekem egy sms-t, hogy ha korábban odaérnék, ne várjak, csörgessek és mehetek nyugodtak. Ez nagyon kedves gesztus volt, viszont az időm nagyon ki volt számolva, de ahogy olvastam az üzenetét sietősre vettem a lépteimet és így a megbeszélt időpont előtt 5 perccel már élőben is gyönyörködhettem újra a szépségében.
Nagy ölelések és csókok után kettecskén mentünk be a szobába, de előtte még beszélgettünk pár percet egy privát dologról, de ha nem haragszotok, azt nem osztanám meg.
Csodálatos volt Kátyát újra látni és nála lenni, úgy érzem mindketten örültünk egymásnak, nagyokat beszélgettünk közben levetettem ruháimat, majd irány a fürdő.

A tusolásomat követően a szobában találkoztunk újra és az ágy mellett izgató, kellemes barátnős ölelésekkel, csókokkal kedveskedtünk egymásnak.
Nyelves csók nincsen, de az édes élményből ez semmit sem von le, nagyon finoman, teli ajakkal csókol, a finom ajkai igazán csókra termettek.
Egyik kezével közben a férfiasságomat simogatta, lágyan és felettébb izgatóan, majd a mellkasomat, testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette és csak a forró ajkaival elképesztő finoman kényeztetett.
A csodálatos élmény mellett a falon lévő nagy tükörben a látvány is lehengerlő, nagyon élvezetes volt. Ezt követően Kátya felállt, megfordult lekerültek gyorsan a fehérneműi is, egyedül a combfixek maradtak a lábain, aminek én kifejezettem örültem, majd a kecses, szép ívű hátát csókolgattam végig, amíg el nem jutottam egészen a popsijáig.
Aztán nem is tudom hogyan, de az ágy szélére ültem, Kátya előttem állt háttal, magamhoz öleltem és simogattam, puszilgattam mindenét. Főleg a combjait, majd célirányosan a világbajnok formás popsiját halmoztam el rengeteg csókkal, ekkor picit előre hajolt és így még mélyebben bele tudtam csókolni a nyelvemmel is egészen-egészen a puncijáig - isteni volt  Hát elhihetitek az izgalomtól merevedtem már ott lent déli tájon igen erősen, amit Kátya érzékelve rögtön kihasznált :)
Megfordult majd elém térdelt, én még az ágy szélén ültem és hamm bekapva 100%-ig eltüntette a szerszámomat az ajkai között. Ekkor a kényeztetése már jóval hosszabban és élménydúsabban zajlott, féltem is egy idő után, hogy nem fogom bírni, olyan istenien csinálta, nem véletlen a „Francia Királynő” jelző.
Az ajkain belül a nyelve folyamatosan masszírozta a fakamat közben mindvégig egészen mélyre engedve szopogatta és közben többször is, ahogy a szépséges gyöngy szemeivel felnézett rám… édes istenem… hirtelen más nem is jutott az eszembe, annyira édes volt. Szerencsémre aztán váltottunk és tudtam annyit pihenni, amíg az ágyra kerültünk mindketten, de ott aztán Kátya újra „elkapott”
Isteni franciája közben popsiját egészen feltolta hozzám, bal kezemmel végigpásztáztam csodálatos idomait, popsiját, combjait, majd a combjai közé érve a finom punciját kezdtem kényeztetni. Ezalatt Kátya mesésen szopogatott és tette ezt igen változatosan, mikor nem voltam mélyen az ajkai között, akkor a farkam szárát nyalogatta és puszilgatta végig lentről felfelé, majd a tetejéhez, a makkomhoz érve kéz nélkül újra az ajkai közé szívta - leírhatatlanul finom élményeket szerezve ezzel nekem. Nunija ekkor már éreztem a kezemmel nagyon forró lett, finoman az egyik ujjamat mélyebbre is vezettem szűk puncijában Kátya pedig erre még lendületesebben kezdett szopizni.
Ekkor aztán rövid idő múlva már gumit kellett kérnem, mert nem bírtam volna tovább.

A hosszú körmei ellenére elsőre tökéletesen feltette nekem az óvszert és a fekvő pózómnál maradva jött is azonnal fölém szélesre nyitott combokkal.
Szorosan hozzám bújt és miközben csókoltuk egymás ajkát a farkamat a puncijához igazítva lassan egészen mélyen belecsücsült. Bár igaz messze volt még az este, de csillagokat láttam a csodálatos élménytől és az érzéstől. A szerszámom teljes hosszában lassan, finoman kezdett mozogni rajtam, a szűk puncija istenien ingerelte végig a farkamat, majd a lassú mozgása egyre ütemesebbé vált. Ekkor többször csak a szerszámom végét, a makkomat engedte becsúszni és csípőjét szexisen forgatva, körkörösen mozgatva lovagolt rajta, majd újra teljesen becsúsztam és közben simogatott és csókolt folyamatosan. Az hiszem az élet legszebb pillanatait éltem át akkor, de hogy aztán még sikerüljön „talpon” maradnom közösen döntve, pozitúrát váltottunk.
Megfordult rajtam és nekem háttal csücsült bele az igazi védjegyes Kátya pózban. Csodálatos volt, ahogy ebben a pózban egyenes háttal meglovagolt, hosszú haja gyönyörűen lengedezett jobbra-balra, kerek popsija pedig lendületesen járt az ágyékomon, ennél szebbet és jobbat nem is kívánhatna az ember.
Aztán újra váltottunk és kérésemre kutyusba fordultunk. Na ez az a póz a sok csodálatos póz közül, ami Kátyával kihagyhatatlan, igazi kivégzős :). A falon lévő tükörrel szembe helyezkedtünk el kereszt irányban az ágyon, Kátya széles térdelő terpeszben mélyen előrehajolt és csábítóan nézett vissza rám a jobb válla felett, és várta, hogy illeszkedjünk össze.
Már ez a pillanat is mennyei volt, nem beszélve arról, amikor lassan a puncijába csúsztattam a szerszámomat. Belevágtunk azonnal a közepébe, Kátya szexisen nyögdécselve minden lökésemre izgatóan tolta vissza magát és egészen mélyen az ágyékomnak feszült, közben a popsiját nem is tudom hogyan, de az aktus közben gyors ütemben le és fel mozgatta. Farkam a puncijában ekkor a legszebb érzéseket élte át, többször kellett az ütemet lassítanom, hogy még ne szálljak el.
Ekkor Kátya rám bízta a dolgot, nem mozgott vissza rám, hagyta, hogy én diktáljam az ütemet és popsiját, vállait simogatva egy csodálatosat, alkalmanként jó csattogósan szexeltünk.
Majd ahogy a vállát simogattam visszanézett rám újból és egy szexis mozdulattal bekapta a jobb mutató ujjamat. Rendkívül izgató volt, ahogy a szex közben finoman szopogatta, éreztem az ujjamon azt a fürge forró finom nyelvét is, alig hittem el azt, ami történik velem. Többször megnéztük magunkat az aktus közben a tükörben is, bár én nem vagyok egy tükörfan, de tényleg izgalmas és egyedülálló volt a látvány. Nem is bírtam ekkor már nagyon tovább és a szűk puncijában a gumiba lőttem egy hatalmasat. Teljesen elfogytam az aktus végére, Kátyával ez a mostani szex egy mindenen túlszárnyaló, isteni élmény volt. Szokás szerint nagyon precízen és kedvesen levette rólam a gumit és gondosan megtisztogatott mindenhol. Kátya még ebben is tényleg egyedül álló, Édesem köszönöm :)

Majd aztán az ágyon egymás mellett ölelkezve beszélgettünk, nevetgéltünk, csodás pihenő perceket töltöttünk el együtt, viszont az a fránya idő gyorsan szaladt, második körre már nem maradt időnk, ezért inkább azt áttettük a következő találkozónkra.
Vettem még a randink végén egy gyors fürdőt, majd öltözés, ölelés és csókok közepette búcsúztunk el egymástól a következő találkozónkig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Erről nem ejtettünk szót a randink alatt, mint eddig egyik alkalommal sem, a végén adtam át az ajándékomat egy kis finomsággal egybekötve.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Bízok benne, hogy sikerült átadni valamelyest a randink igazán egyedülálló hangulatát, amiből kitűnik, Kátyával olyan, hogy unalmas, egyhangú és monoton az teljesen kizárt.
Mindig, legalábbis nekem, mindig szerez valami meglepetést, valami izgalmas újdonságot, legyen az bármi, és vele még szebbé tudja varázsolni, az amúgy is csodálatos randijainkat.
Kátya egy elbűvölően szép, okos, kedves és végtelenül figyelmes, megbízható lány, akinek nagyon fontos, hogy a vendége jól érezze magát és mindent meg is tesz azért, hogy az úgy is legyen, a csalódás vele abszolút kizárt.
A barátnő feelinget és az érzelmes együttlétet részesíti előnyben, nem szereti a durvaságot, ha esetleg mégis valami ilyesmit tapasztalna, akkor bizony kemény és határozott csajszi is tud lenni.
Mindig magasztos és mesebeli élményben van részem, amikor találkozunk és amikor visszagondolok az elmúlt bármelyik randink egyikére, a legszebb emlékek jutnak az eszembe.
Jókedvű mosolygós lány, nagyon szeret beszélgetni, nevetgélni, érti a humort is, számomra csodálatos vele minden eltöltött pillanat, ő egy igazi Kincs ;)
Régóta ismerjük egymást, sok randin vagyunk már túl és még biztosan sok csodálatos közös élményben lesz részünk.
Édes Kátya örülök, hogy ismerhetlek és köszönöm még egyszer ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2023-11-02 10:07:41
Bírom a hosszú és tartalmas beszijeid, ezzel sem volt másképp. Adok a szavadra. Jól mutatja, hogy lesz egyre jobb vele és sokadik randira is és szépen, lila ködhöz méltóan fogalmaztál mindvégig.

2023-10-19 14:56:52
Borzasztóan hosszú, inkàbb rövidebben a lènyeget.

2023-10-04 13:44:21
Nekem ez tulsagosan hosszú,de amuyg meg tokre jo az iras lenne.

2023-10-04 13:43:01
Hibátlan, a reag még tesz is hozzá, remek egy órát írtál le meglepően részletesen, köszi...

2023-10-04 10:35:34
Ez a beszi méltó Kiarához v Kátyához és hozzád! Igényesen megírt besziben örökítetted meg találkátokat. Nagy gratula mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

(2023-05-23) : Aztán újabb helycsere, és folytatódott a bámulatos Francia.. Az adatlapján ott szerepel hogy "Francia királynő"... Ezt be kéne kereteztetni és a falra felakasztani...

felejthetetlen: 28db
(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-10-20) : És igen, egyáltalán nem véletlen a Francia királynő jelző... Egyszerűen tökéletes! Kéz nélkül, jó technikával, abszolút ráérezve hogy mi a jó nekem, így kerültem erős izgalmi állapotba!

(2023-05-18) : Megkértem, hogy térdeljen az ágy elé, én a szélére ültem, és kezdetét vette a nála megszokott isteni francia. Nem erősen csinálja, nem vad, de nem is szükséges. Gyengéd, barátnős, de mélytorkos elemekkel izgat, amit szíve szerint órákig elviselne az ember

nagyon jó: 33db
(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

(2023-12-06) : Kérte, hogy feküdjek az ágyra, ott is folytatta az orális kéneztetést. Kérdezte, hogy kérek e gumit, igent mondtam. Lovalás után kutyusban lett végem, természetesen a gumiba. Ezután egy kis törölgetés, majd mellém feküdt,

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése