Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-05-08 08:16:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édesem!💋 köszönöm szépen a beszit nagyon tetszik😍 örülök hogy ismét jól éreztük magunkat, varlak vissza sok szeretettel mint mindig!❤️😘

Beszámoló Kiara +36306797288 117939 szexpartner

Bohém2 a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Szabad lett a délelőttöm. Kiarára gondoltam. Gondolatot tett követte. Hívtam Ő rögtön föl is vette. Öröm volt kedves hangját hallani. Kis kötetlen csevej végeztével gyorsan meg is egyeztünk az időpontban és küldtem is a Vtr-t, mit szinte azonnal vissza is igazolt.,
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marinapart, ez nagyjából mindent elmond. A helyszínt a Gps ismeri, pontosan oda vezet. A parkoló helyek közül válogathattam így péntek délelőtt. Természetesen fizetős. Tömegközlekedés becslésem szerint 8-10 percnyi kényelmes hangolódó sétányira.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern környezet újszerű lakása. Előszobával egyben lévő nappali, honnan nyílik minden. A két szoba és a fürdő is. Nem voltunk egyedül, de a logisztikának köszönhetően abszolút nem volt zavaró. Fürdő tágas, kád zuhanyfüggönnyel és fölszerelve mindennel. Szobája hangulatos. Redőny lyukacsosra eresztve, így kellően világos. A meghittséget fokozandó kellemes hangulatvilágítás, gyertya és lágy zene. Helye van mindennek. Ágy kellően méretes és ruganyosan kemény. Előtte fehér hosszú szőrű kis puha szőnyeggel. Jó illatú levegő /füstölő az éjjelin/, patyolat tisztaság mindenütt. Minden szempontból tökéletes helyszín.
Kiara külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nem először látom, de mindég az újdonság erejével hat rám. Meg is jegyeztem, egyre szebb vagy! Mosolyogva megköszönte őszinte bókomat. Te is csinos vagy, jegyezte meg! Ezt én köszöntem. Mozgása természetesen kecses. Dereka karcsú, alattta az egyik legszebb popsi, hosszú combú kecses lábak. Szemei varázslatosak, mosolya kifogyhatatlan. Elbűvölően nézett ki fogadó szettjében. Melltartó, egy rövid szines kockás szoknyácska, mi épen takarta popsiját, fehér combmasni. Vállára omló haj. Szerintem nincs emmber kinek e látványtól nem szűkül be a gatyája! Az üdvözlő puszit kihasználva popsiját markolva magamhoz húztam. Bódító illatát beszippantani, mámoros. Nincs javítani való rajta. Így a maga természetességében tökéletes!
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 117939 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 117939 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-05-08 09:05:41 erotikus masszázs 1179395. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-05-08 09:05:41 erotikus masszázs 1179396. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-05-08 09:05:41 erotikus masszázs 117939
Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Gyors vetkőzés és irány a vizes blokk. Gyors tusi, szájvíz, villany le és húztam vissza.
Ajtó be és csók. Nem nyelves, de odaadó. Cicifixet egy mozdulattal eltávolítottam elismerő hümmögésének kíséretében. Tenyerembe fogtam meleg ruganyos melleit. Kis masszír, puszis bimbó szopogatás és újra csóók. Ezt követően Kedvesem ereszkedőbe kezdett. Végig csókolva testemet előttem térdelve kezd lompim kényettetésébe. Finoman nyalogatja, kezei golyszikat abajgatják. A vége az lett, hogy tövig eltüntette bösz bólogatásokat követően. Szemei nyitva, ártatlan tekintettel néz rám, miközben megszívja, hogy halántékom behorpad. Neeem ezt nem bírnám sokáig így fölhúzom és csóók.
Egymásra nézünk, majd az ágyra, de előtte közös megegyezéssel megválunk a falatnyi szoknyácskától. Csak a masnis fehér kötő combján. Gerjedve bámulom tökéletességét.
Hanyatt dobom magam Kiara hanyag eleganciával veszi birtokba lomposom. Közben megszólal, ha ujjazni akarsz az éjjelin a sikosító. Naná hogy akartam. Ő a farkammal játszadozott, szopta, nyelte, nyűtte mint paraszt a lenföldet, míg én csiklóját simogatva, majd hüvelyének belsejét kutatva igyekeztem örömöt okozni.
Kértem és pózt váltottunk, immár kedvesem a hátán, de nem teljesen. Félig ülve az ágytámlának támaszkodva így nézi ténykedésem. Isteni érzés húsos gyönyörűségét nyalni, csiklóját finoman szívni ajkaimmal masszírozni, nyelvemmel játszani rajta mikközben ujjaim belűl masszírozzák izmos, redős hüvelyét. Mozdul, tudom Ő akarja folytatni. Nedvétől maszatos pofámat combjaiba törlöm. Fölcsúszok csóók és már hátamon.
Most bal oldalamról egy törlést követően veszi birtokba lompit. Változatosan, mélytorkokkal füszerezve emeli egyre magasabbra kélyérzetemet, miközben balommal ujjazom és gyönyörködöm tökéletes testében. Közben rám tekint kérdően farkammal a szájában. Értettem és bólintottam.
Már bontja is, fölhelyezi, sikosító puncira, lompira és már helyezkedik is. Na mi következik? A Kiara póz! Simán tolat rá farkamra. Na ami ezután következett az farokpróbáló. Ki be járatja teljes hosszában, majd körözni kezd, lompim dülöngél puncijában, mint árbócrúd a viharban. Tenyerem popsiján csattan, hátra néz válla fölött. Kéjes öröm csillog szemében. Mikor hosszra vált lökni kezdem. Mindkettőnkek hallatszott hangja. Eddig Ő vezényelt.
Kértem és máris hátára perdült. Lompi nagy lelkesen tolakodott puncijába. Nem kapkodva kezdtük, de szeretkezésünk egyre inkább egy önfeledt dugásba torkollott. Csattogtunk és hangoskodtunk ahogy ágyékunk összecsattant. Tenyeremmel hol biztatom, hol markolom popsiját. Idő? Ilyenkor csak fülemben vérem dübörgésén át hallom Kedvesem kèjes nyögéseinek foszlányát, mi zene füleimnek és fullra hangol. Így let végem hangos hörgésem közepette. Hosszan hagyott magában lenyugodni, miközben puncija farkamra szorított.
Pihe puha nedves, száraz takarítás. Tényleg, szinte babusgatva.
Mellém bújt és beszélgettünk. Masszázst ajánlott, mitt örömmel vettem. Nagyon jól esett. Az idő megállapodásunk szerint az Ő feladata. Jól éreztem magam, de rákérdeztem. Ahh igen, de nem nézted, nem a hátadat néztem. No tán ez is mond valamit a hangulatról.
Fürdés kihagyva, öltözés, mit hasra fekve követ. Szeme csillan, csokit kérsz és már sorolja is a választékot. Víz ivás, csoki majszolás. Kikémlel, majd előttem lépdel. Egy végső pillantás, de nem bánkódom, hisz tudom ....
Kölcsönös vigyázz magadra, csóók és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén kérdeztem, nincs változás jött a válasz és tettem a rezsihozzájárulást a gyertya mellé.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Első ránézésre olyan kislányos Kiara, kinek játék és móka az élet. Ugyanakkor felnőttesen magabiztos, ki lazán elvarázsol. Burkot von körénk, miben csak mi vagyunk. Kedvemet kereső, odaadó szerető Kedvesem. Mindezt a világ legtermészetesebb módján, felejtetve a helyzetet. Kívül, bévül felújítva, mint autó nagyszervíz után távozom tőle. Még dolgoznom kell, de ma nem hiszem, hogy kibillenthető vagyok.
Köszönöm e mai csodát, varázslatot, a rám fordított idődet! Legyen örömteli hétvégi pihenésed! Csóókjaim.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2024-01-17 00:30:25
Ezek a hasonlatok nagyon tetszettek :D

2023-07-28 12:45:29
Ez egy valódi novella. Az összes fejezetet részletesen megírtad.

2023-05-12 23:04:03
Köszönöm az értékeléseket,a hozzászólásokat az észrevételt. Igyekszem.

2023-05-12 16:46:51
Istennős lila csíkhoz méltó beszámolót írtál, gratulálok! Nagyon jól átjött az élmény! Egyetlen észrevételt hadd tegyek, nem bántó szándékkal: jobb lenne ha a sztorit egységesen vagy múlt időben, vagy jelen időt használva mesélnéd el, mert az ide-odaváltogatás kicsit zavaró tud lenni (nekem).

2023-05-09 00:45:27
Kedvcsináló beszámoló a hölgyhöz, részletesen leírja az előnyeit.
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 33db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése