Kiemelt
Kira(24)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kendra

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-05-14 19:04:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36307131434 121513 szexpartner

lanog a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Láttam, hogy újra elérhető lett, és a bemutatkozó szövegben az volt, hogy vtr-en foglalj időpontot. Így is tettem, kb. egy hétre előre vtr-en kértem időpontot, amit pár perc alatt el is fogadott. A többi részletet itt, üzenetváltásokkal intéztük. Könnyen ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A közelben lakom, ezért gyalog mentem, de jár busz és villamos is a környéken. Az épület egy csendesebb kis utcában van. Újabb építésű nagy társasház több bejárattal, a VTR-en kapott cím egyértelmű és könnyű volt megtalálni a házat, valamint normálisan ki van írva házszám.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tiszta modern társasház. A megfelelő ajtó megtalálása után lifttel is lehet menni, bár nem kell sokat menni vele. A fürdőszoba tiszta, többféle tusfürdőből lehet választani, van szájvíz és pohárka is kikészítve. A tetthely egy kis szoba volt amiben egy franciaágy volt, valamint egy szék is, ahova ruháimat le tudtam pakolni.
Kendra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelően nagyon szép Kendra, csak élőben sokkal elragadóbb. A képeken nem látszik, de szép mosolygós arca van, igazán szexi a kisugárzása. Szép nagy mellei vannak, nagyon jó tapintásúak és a méretük is tökéletes. Formás popsija van. Finom sima a bőre mindenhol, és tetkót sem láttam rajta. Szép hosszú szőkés barna haja van, ami ha jól emlékszem össze volt kötve a randi idejére, szerintem így is jól áll neki. Egy kis piros hálós ruciban fogadott, amiből könnyen ki tudott bújni.
Végig nagyon aranyos és érdeklődő volt. Nagyon jó a hozzáállása, nekem nagyon tetszett.
1. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121513 erotikus masszázs
3. Kendra +36307131434 beszámoló Budapest 121513 erotikus masszázs4. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-15 08:04:43 erotikus masszázs 1215135. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-15 08:04:43 erotikus masszázs 1215136. Kendra +36307131434 beszámoló 2024-05-15 08:04:43 erotikus masszázs 121513
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
A lakásban Kendra két puszival üdvözölt. Levettem a cipőmet, már közben váltottunk pár szót, nagyon kedves volt. Majd bementünk a szobába és még itt is beszélgettünk egy kicsit, mivel pár éve már találkoztunk. Leraktam az ajándékom az asztalkára, kaptam vizet (mivel azt kértem, de választhattam volna valamilyen üdítőt is) és egy tiszta törölközőt, még a szobában levetkőztem, majd elmentem zuhanyozni.
A tisztálkodás után a hálószobában folytattuk. Közel lépett hozzám, és állva kezdtük el simogatni és csókolni egymást, nagyon finoman csókol, egy kicsit ölelkeztünk is és közben Kendra simogatta a velem egykorút. Kibújt a piros kis ruciból és levette a magas sarkút. Majd a lefeküdtünk az ágyra, és ő elkezdett franciázni, nagyon finom meleg szája van, igazán jól csinálta, már majdnem ettől elmentem. De inkább megkértem, hogy kényeztethessem a számmal egy kicsit a szép nagy melleit, miközben ő fölém hajolt. Nagyon jó volt a cickóit nyalni falni, markolászni, és egész sokáig hagyta, hogy így élvezzem a dolgot. Utána megkértem, hogy most ő feküdjön hanyatt, én a finom sima punciját nyalogattam, a hanghatásokból ítélve Kendrának is jó volt. Ezután ő még egy kicsit a kényeztetett a szájával, aztán felhelyezte a gumit és misziben csináltuk, az elején csókolóztunk majd ölelkezve folytattuk így, közben hanghatások voltak hallhatók tőle, a testének rezdüléseiből neki is jó volt, az első menet végig így ment végig és nagyon jót élveztem a gumiba. Majd levette a gumit és letisztogatott.
A szünetben finoman megmasszírozott egy kicsit, és közben beszélgettünk, jól lehet vele beszélgetni mindenféle dologról. A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam, utána doggyra váltottunk, így diktáltam a tempót egészen hosszan miközben Kendra bíztatott míg nemsokára elmentem, de ezután is még mozgatta egy kicsit a csípőjét a velem egykorún, ami nagyon jól esett. Majd elmentem még zuhanyozni is. Felöltöztem és még megittam a vizet, amit kaptam, közben még beszélgettünk egy kicsit. Kendrával egy forró csókkal búcsúztunk, majd útnak indultam. A másfél órát teljes egészben kihasználtuk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején letettem az asztalkára. Az üzenetben egyeztetett dolgok a randira érkezve sem változtak. Teljesen korrekt volt minden ebből a szempontból is.
Engem minden kielégített, ami az alapban van, így extrát nem vettem igénybe. Így is fantasztikus volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kendra egy nagyon kedves, érdeklődő, szép, intelligens Nő, mindenben arra törekedett, hogy nekem jó legyen. Hozzáállása és a kisugárzása igazán kivételes. Nagyon odaadó partner, ami igen ritka szerintem. Nagyon élvezetes másfél órát töltöttem Vele. Szívesen visszamegyek hozzá, olyannyira, hogy már foglaltam is hozzá egy újabb időpontot.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

felejthetetlen: 7db
(2024-05-13) : rábukott a szerszámomra, remekül csinálta, szuper a technikája, vegyesen kézzel és szájjal is kényeztet, próbált úgy helyezkedni, hogy a mutatványt, és a tükörből is még többet lássak mindenből, közben folyamatosan izgattam és ujjaztam a tükörsima punciját

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

(2018-09-18) : Egy ideig felváltva ment a csókcsata, Carmen velem - Zara velem - Carmen Zarával, ilyen köröket nyomtunk. Ha nem egymással, vagy velem csókolóztak, akkor egymás cicijét izgatták ajkaikkal. Rátértünk a cicikre, felváltva szopogattunk-nyaltuk faltuk az éppen soron lévő leányzó kebleit.

nagyon jó: 9db
(2024-07-25) : Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet,

(2024-06-22) : Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra,

(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

: 20db
(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.

(2023-04-28) : Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk