A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
szexpartner beszámoló

Kendra

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-04-28 18:01:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 117846

doki2323 a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Vtr-en pár nappal előtte elsőre sikerült időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím teljesen pontos a kapott instrukciókkal könnyen odataláltam az épületben a lakáshoz .Tömegközlekedéssel mentem, nincs messze a körút, parkolás nehézkes aki azzal menne, és fizetős a környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi bérház a belvárosban, a lakás teljesen modern ,a fürdőben nagy sarokkád változatos tusfürdő vannak. A szobában egy nagy francia ágy van.
Kendra külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek nem adják vissza a külsöjét gyönyörű alakja van és nagyon csinos arca. Magassarkúban és egy hálós sexi ruhában fogadott.
1.  +36 beszámoló Budapest 117846 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117846 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1178465.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1178466.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117846
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Fürdés után visszatérve azonnal hozzám simult és máris élvezhetem édes csókjait. Majd kibújva a hálós ruhájából a szép nagy melleit csókolgattam. Először én szeretem volna kényeztetni hátára feküdt és elkezdtem finoman nyalni a szép puncit, a hangokból ítélve kétszer sikerült a csúcsra juttatni. Fordulásnál kaptam egy nagyon finom, kellemes franciát és jeleztem hogy nagyon kívánom, kaptam védőfelszerelést utána hátulról kezdtem el finoman tolni kellemes szeretkezés lett az első menet hamar végem lett, a második menet elött kaptam egy nagyon kellemes frissítő masszást közben sokat beszélgettünk. Értelmes, okos beszélgetőpartner. A második menetnél kellemes finom csókokkal indult, megint én kezdtem a kényeztetését finom punci nyalással addig ügyeskedtem a nyelvemmel hogy sikerült a csúcsra juttatni a hangokból ítélve, ismét egy nagyon finom franciát csinált közen a szemembe nézet ez borzasztó izgató volt. Kértem védőfelszerelés és most szemből misszionárius pózban csináltuk, közben folyamatosan csókolóztunk hihetetlenül érzéki volt, nagyon hamar elkészültem ebben helyzetben, hatalmasat élveztem. Elmentem fürdeni, és öltözés közen beszélgetünk, majd indultam. Maradandó élményt kaptam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órát mentem előre letettem az asztalra a pontos összeget, távozáskor is ugyan ott volt még. Semmi extrát nem kértem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem szoktam beszámolókat írni a találkozóimról de itt nagyon jól éreztem magam vele ritkán sikerül ilyen pozitív élményekben részesülni ,laza ám kedves és figyelmes partner. Remélem egyszer még sikerül újra találkozni vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról


2023-04-29 09:17:45
Jóra adtam,de legközelebbí beszidben a külső leírást légyszi bővebben.

2023-04-29 03:35:44
Megvan benne minden infó. Gratulálok az élményhez :)
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-06-20) : Ezután gumit kértem és olyan lovaglásba kezdett amiben nem tudom, hogy volt-e már részem, ezt csak fokozták hatalmas melleinek a ringásai. Ezután missziben és kutyusban folytattuk, majd mivel gumiba nem tudtam elmenni így 69-ben lett végem.

felejthetetlen: 4db
(2024-08-17) : Oldalt feküdt a jobb oldalamon, és úgy okozott vizuális és testi örömöket. Néha megköpdöste, néha rám nézett, átlag méretemet nem hagyta szárazon, alaposan benyálazta és élvezettel szopta. Szájbeélvezés lett a vége. Nem rohant rögtön a fürdőbe, megvárta míg lenyugszom a szájában.

(2024-07-25) : Imádtam ahogy a hatalmas mellei a mellkasomnak szorulnak, minden lélegzet, sóhajt hallani érezni. Markoltak csodás fenekét és a bársonyos lábai a könnyökhajlatomban pihentek. Imádom ezt a pózt, nagyon intim és igazán irányítani lehet benne a ütemet,

(2024-05-14) : A második menetet ő kezdeményezte egy kis nyelvleckével, majd mint az első körnél ismét a fantasztikus ikreket csókolgattam, nem tudtam betelni velük. Gumit kértem, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, én közben a melleit simogattam,

nagyon jó: 1db
(2024-06-22) : Nem vette be nagyon mélyre, de jól szívott és sokat használta a nyelvét szopás közben is, meg úgy általában is nyalogatva a rudat meg a zacsit. Sokszor rá is köpködött a farkamra,

: 2db
(2024-05-17) : Köpködve, néha kézzel szopott, közben úgy helyezkedett hogy markolászhassam a melleit, és tükörben meg a fenekét néztem. Egy idő után hátára fektettem és bekéredzkedtem a didkók közé. Mellszex közben is nyalogatta a makkot, szuper volt.

(2024-05-16) : Némi csevegés után hanyatt vágtam magam és én következtem a szerinte "elég méretes" rakétával, amit hevesen magáévá tett, falta-nyalta ahogy bírta mivel elég nehezen fért el a csinos kis szájában.