Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-01 13:10:29

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36301011255 119740 erotikus masszázs

Zsabazsak a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
pornós feeling
Egyeztetés
Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…Az úgy kezdődött, hogy … amikor az új szőke ciklont-Kendrát megláttam, azonnal felhívtam telefonon. Egyszerűen hagytam magam elcsábítani és rábeszélni, hogy a négykezessel sokkal többet kapok és jobban járok. Magasságban és korban Kendrához közel álló, nem kevésbé szexi Natasa lett a a másik kiválasztott.
Megközelítés
Sétáló utca a VIII. kerületi plázánál. Megközelítése BKK eszközeivel egyszerű és gyors. Forgalmas csomópont, azért a nap egyes szakaszaiban okozhatnak nem tervezett dugókat az autósoknak.
Helyszín
Bevásárló központtal egyidős lehet az épület, amiben a félfogadás történik. Kellemes hangulatú szobában, kényelmes körülmények között láttak vendégül. Nagy alapterületű és jól felszerelt a fürdő és a kezelő szoba is. Tükrökkel nem a teret akarták tágítani, hanem inkább a vizuális ingereket akarták megsokszorozni. Sikerült.

Masszázs kellékek a matrac mellett sorakoztak. Krémek és olajok is voltak bőséggel. A fürdőkád szélén pedig a zuhanyzáshoz találtam megfelelő tusfürdőt
Kendra külseje
Mindkét lány arcos képpel hirdet. Szép arcúak, mosolygósak és nem utolsó sorban szexi tekintetűek.

Magasságban csúcsokra törtek. Modell alkatúak, szolizottak. Hosszú lábakkal és sportos formákkal rendelkeznek. Tetoválásokat is egyaránt kedvelik. Puncik simák, popók fenomenálisak. Vannak azonban különbözőségek, is mint pl. a mell méret.

Kendra +36 30 072 0861

https:/beszamolok.com/masszazs/index.php?lid=239167

Kifejezetten nagy didikkel rendelkezik. Ráadásul még szilikonnal is dúsítottak. Gigacicik olyan szépek, és kemények, hogy az minden helyzetben izgatóan hatottak rám. A száját is feltöltette. Nem csak látványnak lett így jó, hanem használatban is többletérzést nyújtott.

Natasa +36 30 072 7308

https:/beszamolok.com/masszazs/index.php?lid=238415

Mellei negyed akkorák, mint a barátnőjéé, természetesek és ruganyosak. Áramvonalas formájukat leginkább egy esőcsepphez tudnám hasonlítani. Bimbókkal lehet játszani, sőt el is várja a törődést. Popsija is jó, de a hosszú és egyenes lábainak a látványa az mindent vitt.
1. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 119740 erotikus masszázs
3. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 119740 erotikus masszázs4. Kendra +36301011255 beszámoló 2023-11-02 10:27:43 erotikus masszázs 1197405. Kendra +36301011255 beszámoló 2023-11-02 10:27:43 erotikus masszázs 1197406. Kendra +36301011255 beszámoló 2023-11-02 10:27:43 erotikus masszázs 119740
Erotikus masszázs
Masszázsfajtákról már a telefonban is szó esett. Elmondták nekem, hogy egy négykezes programban az hogyan szokott megvalósulni. Hozzáfűzték, hogy természetesen egyéni igényeket is figyelembe vesznek.

Érkezésemkor ezt felelevenítettük, helyeseltek, de abban is megállapodtunk, hogy ettől eltérhetünk, ha a helyzet úgy hozza. Úgy hozta.

Fürdőszobába még úgy indultam el, hogy lesz egy kis testmasszázs. Pontosabban, hogy azzal kezdjük, de amikor visszatértem hozzájuk, a szobába és őket a szivacson 69-es pózban láttam meg szenvedélyesen összegabalyodva. Úgy ítéltem meg, hogy nekem ez jobban tetszik. Kértem, hogy ne zavartassák magukat, folytassák csak nyugodtan, amit elkezdtek. Cseppet sem voltak megilletődve attól, hogy egymást nyalják-falják. Nagyon is úgy tűnt, mintha ez nekik zsigerből jött volna. Látszott, hogy örömüket lelik benne. De azért udvariasan megjegyezték, hogy ha nem gond, akkor hagyjuk a masszázst legközelebbre… és inkább szálljak be!!!

Így kezdődött a műsor.
Levezetés
Nyaltam én is őket. Hol az egyik oldalon segédkeztem, hol a másikon. De a szemem le nem vettem róluk. A tükrökből is figyeltem mindent. Hosszú lábaikat, testük szép formáit és a ringó-duzzadó melleiket.

Aztán mintha összebeszéltek volna, egyszerre rám vetették magukat, lefogtak és csókoltak ahol értek. Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

A lábam közét egy időre kibérelte magának Kendra, Megemelte a lábamat, hogy a segglyukamhoz jobban hozzáférjen és ott ügyködött tovább. Nem hittem hogy ez ilyen jó lesz.

Közben az arcomra ült Natasa és kinyalatta magát velem is.

Folytatásban én felálltam és kértem, hogy térdeljenek elém a tatamira. Így oboáztak felváltva és egyszerre is. Ez bizony annyira szenzációs érzés volt, hogy nem tudtam magam tovább tartóztatni és az első tárat elsütni készültem. Ezt hallva és látva Kendra a száját kitátotta, a nyelvét kiöltötte. Így várta, hogy Natasa közreműködésével oda ürítsem a skulókat. Natasa keze gyors ütemben járt, nem pontosan célzott. Ezért ment is a fehér láva minden felé. Nem csak a szájába, hanem oldalt és lefelé is. Olyanná vált a terület, mint ahol egy sperma gránát robbant fel. Natasa irigykedve nézte, ahogyan az öröm cseppjeim Kendra arcán landoltak. Majd odahajolt, lenyalogatta a célt tévesztett deszantosokat és így smároltak egy nagyot. Én pedig boldogságtól elaléltan rogytam össze melléjük.

Második körre rápróbáltunk, de már nem futotta az erőmből. Nekem ennyi idő kevésnek bizonyult a feltöltődésre. Azt hiszem, ha összejön, akkor a lányok nem hagytak volna a vágyaimmal magamra.
Elszámolás
Két egyforma nagy csokorral készültem hozzájuk, ahogyan az egy ilyen helyzetben illik. Még az elején elintéztük, hogy aztán ezzel ne keljen törődni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 52 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
all inclusive – azt hiszem ez a legmegfelelőbb szó, arra a kiszolgálásra, amiben részem volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek a két hölgyet. Extrán jól éreztem magam velük.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-04 07:03:47
Gondolom cseppet sem bántad, hogy a két lánnyal ilyen erotikával túlfűtött randi sikeredett. Jól átadtad az élményt nekem, nekünk. Kedvcsináló! Köszönöm!

2023-11-02 18:28:47
Hát barátom ,remélem te nem a menedzserük vagy mert ez így nagyon egyben van ! Gratulálok egyébként ! Olvasás közben megjött a kedvem a hölgyek kapcsán így aztán látogatás lessz és majd meg írom !

2023-11-02 15:49:13
Hát ez elég parádésra sikerült. 🫡
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

(2024-01-16) : Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott.

felejthetetlen: 3db
(2024-01-17) : Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra...

(2023-11-23) : Olajos csuszka masszázst virított elő nekem. Ehhez én kentem be a testét olajjal. Hatalmas kebleivel alig tudtam betelni, annyira tetszettek a gömbök, feszt csak azt locsolgattam. Persze a popsija és a combjai is a kezem ügyébe kerültek,

(2023-10-06) : Felvezetésnek én masszíroztam meg a bombasztikus testét. Combjától a nyakáig – mindenhol ahol értem olajos kezelésbe vettem. A mellei állandóan kicsusszantak a tenyeremből. A hatalmas méretei és a keménysége okán. A mellbimbója nem emelkedik ki a felületéből, nincs miben kapaszkodni, nincs hol megcsípni. Nincs rajta szelep, ahol felfújták, vagy ahol le lehetne engedni.

nagyon jó: 2db
(2024-01-27) : Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla,

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

: 3db
(2024-03-15) : A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt

(2024-01-05) : Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt.

(2023-09-30) : Aztán egyszer csak "megszökött", végig csókolgatott és egy nagyon kéjes, puha, teljes rudazatra és a csatolt állományra kiterjedő francia következett. Az agyam is felrobbant gyerekek. Majdnem sírtam.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-06) : Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem.