Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-04-12 10:10:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes!💋 köszönöm szépen a beszit varlak vissza ok szeretettel!❤️ Csók mindenhova!😉💋

Beszámoló Kátya +36306797288 117642 szexpartner

skacc a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR ben egyeztettem időpontot már előre, hogy biztosan eljussak hozzá. Másnap visszajelzett, mert szabin volt és még pontosítottuk az időpontot. Utólag még felhívtam, hogy ne személytelen legyen a randi kérés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem és a GPS navigált. Marina Parti lakópark. Az utcában le is tudtam parkolni a megadott címen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakópark minden extrájával. A lakás szép otthonos. Nem egyedül van a lakásban, de jól megoldották a logisztikát a lányok, mert nem találkoztam össze senkivel. A fürdő és a háló is teljesen rendben volt. Egy panasz nem lehet a helyszínnel kapcsolatban.
Kátya külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A képek és a beszámolók alapján mentem hozzá. Mikor beléptem kellemesen csalódtam, jobban tetszett mint a képeken. Necc harisnya és a rózsaszín fehérnemű kombóban fogadott. Az arca nekem nagyon bejött. Amit kiemelnék, hogy a lába nagyon formás, arányos. Ezt mindig végig néztem, amikor sétált előttem.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117642 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117642 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-04-12 12:25:23 erotikus masszázs 1176425. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-04-12 12:25:23 erotikus masszázs 1176426. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-04-12 12:25:23 erotikus masszázs 117642
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Megérkezésem után a kötelező köröket ledudva a fürdőszobából visszatértem. Ott ált előttem, finom csókokat váltottunk. A melltartóját levettem, de a bugyiját már Ő kapta le gyorsan, hogy ne akadályozzon a továbbiakban. Végig csókoltam a nyakát majd a melleit és innen Ő vette át az irányítást. Végig puszikkal haladt a szerszámig. Változatosan szopta, időnként teljesen eltüntette. Finoman, nem sietve csinálta. Egy idő után fordultunk és én kényeztettem. Apró léptékkel, felfedezve testét jutottam el puncijához. Egy ideig ténykedtem majd újból átvette az irányítást és kis újbóli szopás után gumit adott rám. Beleült és elkezdett lovagolni. Itt szóltam neki, hogy ne annyira intenzíven, inkább lassabban. Ekkor rám hajolt és lassan elkezdett mozogni. Arca teljesen közel volt és csókot váltottunk. Ami nagyon tetszett az, hogy a szemembe nézett végig és figyelte a minden reakciómat. Ez nagyon izgató volt, aminek a hatására végem is lett. Nem sietett várt még, hogy lenyugodjak.
Felajánlotta, hogy megmasszíroz ami kellemes is volt. Közben beszélgettünk pár dologról amit nem részleteznék.
Mivel volt még időnk hát új körbe fogtunk. Hanyatt fekve elkezdett szopni, Egy idő után feltérdelve folytatta. Gumit kértem és hátulról akartam elkapni formás fenekét. Nagyon izgató hátulról és közben hátra fordul és a szemedbe néz kéjesen. hasra fektettem és a egyik lábát felhúztam és úgy folytattuk hátulról. Közben fenekét, hátát és a mellét is tudtam simogatni. Ahogy rám nézett nem tudtam megállni, hogy meg is csókoljam. Azok a szemek újból megtették a hatásukat, végem is lett. Meg is jegyeztem neki, hogy nagyon szép szemei vannak, amivel Ő is tisztában volt (nem is félt használni :) )
A végén még egy zuhany. Öltöztem és fájó búcsú után tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit az adatlapján vállal az minden benne volt a randi alatt. Egyedüli extráját (NFSZ) most nem vettem igénybe, majd legközelebb. A rózsák mértékét a végén raktam le a szekrényre
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy gyönyörű nő, végig olyan hozzálással, amivel levett a lábamról. Köszönöm a randit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 29db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése