Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-04-04 13:58:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes!❤️ Köszönöm szépen a pozitív vissza jelzést én is nagyon jól éreztem magam veled!😘 örülök hogy te is jól érezted magad velem!💋 Varlak vissza sok szeretettel ahogy eddig 😍 millió csókom mindenhova 😘😘

Beszámoló Kátya +36306797288 117575 szexpartner

Bohém2 a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Jó előre gondolkodtam és még a múlt héten hívtam és egyeztünk meg a mai időpontban. Öröm volt hangját újra hallani. Ezt követte a Vtr, mit rövid úton vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A már általam ismert Marinapart-i búvóhely. Címet újfent kaptam. Gps ismeri, pontosan oda vezet. A bejárat előtti két parkoló hely közül választhattam. Tehát hely van a parkolásra, de fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern ház, modern , szépen berendezett lakása. Félhomály, de jól látható minden. Előszobával egybekötött nappali, honnan nyílik minden. A két szoba és a fürdő. A logisztika kitűnően működik. Ma nem voltunk egyedül, de nem találkoztam senkivel. A logisztika tökéletesen működik. Szoba előkészítve, a méretes francia ágyon a türcsi mintára hajtogatva. Nem nagy, de mindennek van helye, ruhának, kütyüknek. Fürdő tiszta, fölszerelve mindennel. Kád van zuhanyfüggönnyel, színét váltogató világítós zuhanyfejjel. Tökéletes helyszín.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy megpillantottam, rögtön megállapítottam, semmit sem változott. Ugyan az az igézően szép fiatal lány. Haja kicsivel rövidebb két kis összefogott tinccsel az oldalán, mi kislányossá tette. Mélytűzű szemei örömtől csillogtak. Szépívű szája csókra ingerlő, fogai mint igazgyöngyök villannak elő. Mellei pompázatosak. Pont tenyerembe illők. Elejükön a bimbók, kis udvartartásuk közepén hetykélkednek, szinte szúrják a levegőt. Karcsú dereka alatt egy csodaszép, feszesen kemény popsi domborodik. Combja hosszú, lába kecses. Kátya a Nő, a természetes szépségű Nő megtestesítője.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117575 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117575 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-04-04 17:31:20 erotikus masszázs 1175755. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-04-04 17:31:20 erotikus masszázs 1175756. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-04-04 17:31:20 erotikus masszázs 117575
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Ajtó mögül búvik elő. A nyitó képén látható öltözetben, mi kiemelte karcsú alakját. Toppon van állapítottam meg magamban. Üdvözlő puszi, dzseki fogasra, cipő le és már követtem is gyönyörködve csodás alakjában, hibátlan popsijában. Ágyra ülve beszélgetünk simogató kezeink társaságában. Fölpattanok indulnék dzsekimért, de Ő megy és hozza be. A húsvéti nyúl majd zsebében maradt. Átadva hangos, örömködés minek végén csókkal egybekötve köszönte meg.
Ezután a vizes blokk, hol nem sokat időztem. Kint várt és már csak a combfix volt rajta.
Szobába érve állva csókolóztunk, mit az ágyon folytattunk. Kátya komótosan indult végig testemen. Közben számolatlan puszit kiosztva ért farkamhoz. Nyalogatás körbe, hosszában és szájába vette. Változatosan élvezettel szopta. Közben nyálat csorgatott rá és torokra vette. Garatjával masszírozta makkomat. Kéjes érzések közepette dicsértem. Megköszönte és újult erővel folytatta. Úgy helyezkedett, hogy eĺérjem és ujjaztam punciját. Lomposom duzzogva duzzadt örömosztó szájában. Érzékelte ezt és javasolta lépjünk a tettek mezejére.
Kátya pózzal indítottunk. Nem csak az érzés, hanem a látvány is egyedi. Mit popsija művel, huzakodik, kever, látom ahogy elnyeli puncija lompit és ekkor válla fölött visszanéz. Mosolyán látszik az élvezet és így kitekerve csókolózunk miközben popsija teszi dolgát. Őrület!
Kérem váltsunk pózt. Missziben folytatjuk. Nincs probléma. Nyög, sóhajtozik, húz magába. Igyekszem változatosan, mint paraszt a csűrdöngölőt a csárdában. Pazar a szeretkezés. De most Ő javasol.
Kutyusba fordulunk. Célra helyezi lompit és egy két finomabb után csattogva toljuk. Visszanéz válla fölött és itt is összehozunk egy csókot. Biztatom tenyeremmel popóját, mi egyből kever és tol egyszerre. Fejét teljesen leteszi, popsija mint Gellért hegy tornyosul előttem. Erőteljes lökéseimet csodás hanghatások kísérik. Fantasztikus látvány ahogy megremeg popsija.
Kérem pattanjon nyeregbe. Sikosító puncira, farkamra és máris tövig benne. Mellemet szopogatja és a lovak közé csap. Oltári mit művel, vannak kihagyások. Hangját hallom, elmentél? El, válaszoltam.
Benne nyugodtam le, majd nedves törlővel rendbe tett. Fürdés kérdezte, de inkább összebújva maradtunk. Finom illatát magammal akartam vinni.
Öltözés, miközben kaptam csokit. Ajtó előtt csók és fülembe súgja, gyere máskor is, szívesen látlak. Duzzadó kebellel léptem ki ajtaján.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt. Kérdeztem, ven e változás? Nincs jött a lakonikus válasz.
A csokik mellé tettem le a rezsihozzájárulást.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Pár hónapos kihagyás történt, miért is megdorgáltam magam. Figyelmes, odaadó és szenzációs a szexben. Egy valódi kincs ez a lány. Ezen órában én voltam a középpontban. Külvilág kizárva. Ifjúkori énemet hozta ki belőlem. A hideg, hűvös szél is melegebbnek tűnt, mikor kiléptem a házból.
Köszönőm a rám fordított idődet, legyen szép a napod. Csóókjaim!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2023-04-05 01:17:40
A lila élményhez nem fér kétség, ezt a kiváló írásod méltóképpen alátámasztja.

2023-04-04 20:07:05
A már megszokott minőségi Írás! Nem is ragozom túl, ilyen egy lila élmény megosztása, legyen ez etalon!

2023-04-04 19:31:10
"Egy valódi kincs ez a lány" ez a megállapítás tökéletesen igaz! Kátya egy kivételes, tündéri leányzó. A lila minősítés is a legjobb helyre került. Gratulálok a csodás élményért.
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 33db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése