Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-23 21:50:47

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia kedves! ❤️ Köszönöm szépet a pozitív beszámolót és örülök hogy jól érezzted maga annak ellenére hogy nem szoktál fel órás randira menni. 😊❤️Remelem másik alkalommal be tudjuk pótolni addig is millió puszim mindenhova édes💋

Beszámoló Kátya +36306797288 117455 szexpartner

Tavroe a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
igéző szemek
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Mint majdnem minden sztori, ez is úgy kezdődött, hogy nyílt egy megfelelő időablak a naptárban. A hozzávaló kedv pedig már megvolt, nagyon is, ahhoz, hogy egy szexi széplányt tartsak a karomban. A bökkenő csak az volt, hogy az ünnepnap miatt megnehezült a kommunikáció: többen is kiírták, hogy nem elérhetők, Kátya is. Mások csak egyszerűen nem voltak elérhetők semmilyen módon.

Kátya bővebb infóját már lekértem, elolvastam, és átnéztem számos beszámolót is (hálás köszönet az íróknak) , szóval meglepetés nem érhetett, és lesz ami lesz, ráírtam Kátyára egy privát üzenetben, és biztosítottam arról, hogy az élőszavas bejelentkezést én is sokkal jobban szeretem, illetve szeretném. Küldtem hozzá egy VTR, és bíztam benne, hogy az ünnepnap ellenére az üzenet előbb-utóbb célba talál.
Másnap vagyis a randi napján kora reggel jött meg az elfogadó válasz, amit több időpontegyeztetéses üzenet követett. Ennek az lett az eredménye, hogy fél órát kaptam a dél tájban. Vissza sem tudok emlékezni, mikor voltam utoljára fél órát bárkinél is, az értelmezhető időtartam nálam egy óránál kezdődik, de hát így alakult...
Megközelítés
Annyian leírták már, hogy szinte felesleges is ismételni: Marina-part, annak minden világi szépségével és "hívságával". Én kocsival mentem, és bőséges választékot találtam parkolóhelyből abban az utcában, amit a VTR megadott. A parkolás fizetős, budapesti "B" körzet, 450 Ft-os óradíjjal.

Bejutás: noha veterán csataménnek gondolom magam, szinte mindig képes vagyok izgulni egy-egy randi előtt. Ennek eredményeként ügyetlenkedtem picit a bejutással (meg Kátya is): pontos időben érkeztem, a hívásomra Kátya visszahívással reagált, de akkor már babakocsis anyukától kezdve az unokát kézen fogó nagymamáig pont mindenki a közelemben volt, szóval korlátozott volt a párbeszédünk. A kapukódot megkaptam, de az ajtószám valahogy "lemaradt", viszont ezt "leleményesen" leolvastam a kapukód alapján. Szerencsére pontos volt az infó, jó ajtó előtt álltam meg, ami egyszer csak kinyílt, mögötte elbújva szexi Kátyával.

Időrendben nem ide illik, de mégis el kell mondanom: távozáskor - nyilván némi bódulattal a fejemben - nem a megfelelő lépcsőházi kijáratot sikerült választanom, és egy belső zárt udvarra lyukadtam ki. Pár perc vicces (somolyogtam saját magamon) bolyongás után egy házbélit követve találtam meg a kiutat az utcára egy másik kapun és lépcsőházon át. Szóval a befelé vezető utat, tanácsolom, jegyezzétek meg, nagy hasznát lehet venni később, távozáskor.
Helyszín
A lakás amúgy nagyon rendben volt, mondom ezt annak ellenére, hogy baromira keveset jegyeztem meg belőle: a fürdőben zuhanyfüggönyös kád, tíznél több tudfürdő, szájvíz szépen kikészített poharakkal várt. Az ajtó előtt meg Kártya várt meztelenül - no nem teljesen, mert combfíix volt rajta. Le is esett az állam, és szerettem volna megállni, hogy csodáhassam az elém tárulkozó képet, mint a szakavatott rajongó a Rembrandt kiállítás festményeit. De Kátya udvariasan és határozottan továbbterelt a baszobába a logisztikai szempontokra tekintettel. Ugyanez történt velem pár perccel korábban is: az ajtón belépve belefeledkeztem a pillanatba, és csevegni kezdtem (kisfiús zavaromban) miközben átadtam, amit át illik, de vendéglátóm udvariasan leállított.

A baszobában egy nagy franciaágy várt, és egy ülőalkalmatosság a ruháknak. Az ágy végével szemben tükrös ajtajú szekrény volt, amiben nekem spec. nem sikerült moziznom (volt más perspektíva). Érdemes volt odafigyelni arra a sok igényes finomságra, amivel Kátya a szoba hangulatát feldobta /-dobja: félhomály, hangulatfény, gyertyafény, apró dísztárgyak, bonbonos dobozok ízlésesen elhelyezve a polcokon.
Kátya külseje
Kátya szép lány, és viszonylag magas is. A testalkata pedig erősségben megfelel a magasságának. Nekem kifejezetten a mellformája tetszett meg: imádom az olyan tinilányosnál nagyobb de mégiscsak tinilányos kebleket, amik mint a formájukból adódóan egy széles bimbóudvarba csúcsosodnak. Kátya bőre szép, (nagyon) hosszú haja barna és a vége (a a háta közepénél) hirtelenszőke. De tetszett a szép szeme is, amivel bizonyos pillanatokban nagyon igézően tud nézni.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117455 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117455 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-24 19:39:51 erotikus masszázs 1174555. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-24 19:39:51 erotikus masszázs 1174556. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-24 19:39:51 erotikus masszázs 117455
Action
Ha önmagában csak az akcióról kellene írnom, nagyon gyorsan össze tudnám foglalni: 1. állva ölelkezés 2. elém térdelős/guggolós francia 3. ágyon fekvős francia intim simogatással 4. "69" 5. Kátya-póz 6. lovaglás 7. kutya-póz 8. misszi, és kész. Mit is lehetne írni még fél óráról?! Láthatóan és érezhetően minden egy jól bevált forgatókönyv szerint ment, hogy mást ne mondjak: klisék szerint.

A lényeg azonban a kivitelezés részleteiben rejlett: 1. nagyon finom, lágy csókokat kaptam és (a korábbi beszámolókból tanulva) kerültem a nyelvhasználatot. Amikor mondtam, hogy édes ölelésekért jöttem, akkor egyrészt megkaptam a pajzán kérdést, hogy ugye nem csak azért ;-), másrészt onnantól tényleg két kézzel, barátnősen ölelte át a nyakam Kátya. 2. Elvesztem Kátya igéző szemeiben, miközben a mélyen a szemembe nézett farokkal a szájában. Amit egyszer-kétszer letolt tövig. 3. Igenis odaadta, nem féltette magát az ágyon francia közben: úgy helyezkedett, hogy a kezemmel majd' mindenütt hozzáférhessek. Kaptam síkosítót is a kezemre, hogy könnyebben megujjazhassam, ez csak természetes! ;-) 4. 69: na itt volt az, hogy semmit nem láttam a tükörben, mert az orromhoz ultraközel pozícionált kopasz punci minden eltakart 😄. Imádtam! ...7. Talán mégis ezt emelném a leginkább: ahogy négykézlábon állva Kátya hosszasan visszanézett a válla felett a gyönyörű szemeivel és pucsított a kutyusos póz közben. Ilyen élményre nem is emlékszem, pedig van miből meríteni. 8. Hát itt már elég gyors voltam, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy a gumiba durrantás után mi sem volt természetesebb, minthogy ő maga tisztogatja meg a használt szerszámot. Ez a gesztus mindig is nagyon fontos volt számomra.

Aztán öltözés, még néhány puszi ide-oda, és miután picit túlszaladtunk az időlimiten, gyors búcsú: Kátya kikísért az ajtóhoz meztelenül -- csakhogy nehezemre essen koncentrálni (és ahogy írtam, ez nem is sikerült...;-)
Elszámolás
Roppantul és maximálisan korrekt volt. Amellett, hogy szerintem a szolgáltatás ár-érték aránya kiváló, Kátya nagyon gondos is volt: történt ugyanis, hogy a pici bonbont és az abba rejtett rózsaszálakat mindjárt a megérkezéskor átadtam. És távozáskor kettő visszahulló virágszirmot a szekrényen találtam, mivel elfelejtettem mondani, hogy nem tartok rájuk igényt. Nagyon precíz és korrekt, minden elismerésem utólag is.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindenkinek ajánlani tudom: meg kell azt tapasztalni, milyen érzés átölelni a Kátya nevű szexi szépséget, és birtokba venni a vonalait.
Nem lehet tagadni, a klisék/panelek létezését, és azt gondolom, a kémia sem volt valami erős közöttünk, de ez talán nem is várható egy elsőalkalmas, félórás, ismerkedős randitól.

Nagyon-nagyon átjött viszont figyelmesség, a törekvés a vendég igényeinek kiszolgálására! Nem volt olyan (normál) kérésem, aminek a teljesítésére ne azonnal mozdult volna, figyelte szinte minden rezdülésemet, szóval az igyekezete maximális volt, és ez csillagos ötös. Ezért a normál sárga szalagnál jobbra értékelem ezt a félórát.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2023-03-21 23:14:06

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2023-03-25 22:41:24
Rendkívül részletesen megírtad az élményedet e félórás légyottról.

2023-03-24 20:30:41
Egy remek kis írás egy röpke félóráról,belesűrítve minden jót, nem is keveset! Ami nagyon tetszett hasonlóan jártam én is elsőre, elvarázsolt a "hely". Bár lehet, hogy inkább Kátya... Köszönöm a megosztását, nosztalgiáztam kicsit :)
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 33db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése