Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-17 15:29:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes!😘Köszönöm szépen a beszit nagyon tetszik! ❤️ Várlak vissza sok szeretettel!💋 Forró csók mindenhova!❤️‍🔥❤️‍🔥

Beszámoló Kátya +36306797288 117412 szexpartner

Eddard a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
perfekt popsi
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
3
VTR-en egyeztettünk. Eleinte nem akart összejönni a megfelelő időpont, így többször hívni is próbáltam, de mindig elkerültük egymást. Végül VTR-en csak sikerült megtalálni az alkalmas órát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kék metrótól 7-8 perc séta. GPS is pontosan odavisz, parkolóhely van, fizetős. A megbeszélt időpontban telefonáltam, és azonnal bejutottam.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű, magas színvonalú épületben ennek megfelelő lakás. Minden szép, tiszta és újszerű. Remek törülközőt kaptam, fürdőben minden tökéletes volt. Diszkréció annyira jó, hogy először azt hittem, csak ketten vagyunk a lakásban, és a fürdőben hagytam volna a törülközőt, de amikor kijöttem, Kátya jelezte, hogy inkább vigyük be a szobába. Kis szobában kényelmes nagy ágy, a végében levő szekrényen tükör, de elhelyezése miatt csak bizonyos körülmények közt használható kényelmesen mozizásra.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kátya a képeknek és a megadott adatoknak tökéletesen megfelelő, gyönyörű fiatal lány, szép arccal és minden lehetségesnél kedvesebb modorral. Szexi fekete fehérneműben fogadott, de mire lefürödtem, az lekerült róla. Hajának vége most is szőke volt, ahogy némelyik fotóján, ami igencsak bejött nekem. A természetesség híveként úgy gondolom, hogy bár szép formázott szemöldöke és műszempillája volt, anélkül szerintem még ennél is szebb lett volna számomra. Minden másban a természetes bájakban gyönyörködhettem, amiből a gyönyörű kerek fenekét emelném ki.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117412 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117412 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-17 16:09:24 erotikus masszázs 1174125. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-17 16:09:24 erotikus masszázs 1174126. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-17 16:09:24 erotikus masszázs 117412
Action
Csók:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Fürdőből visszaérkezéskor először az ágy mellett álltam meg vele, ahol kicsit ölelkeztünk, simogatóztunk, és arról beszélgettünk, ki mit szeret. Ezt szereti megtudakolni, mert különösen fontos számára, hogy a véndég jól érezze magát.
Az ágyra heveredtem, jobbról mellém bújt, és kis csókocskák, simogatás után hamarosan az általam említetteknek megfelelően a felé eső cicimet kézdte kényeztetni, először ujjakkal, majd amikor ajkával vette át ezt a munkát, a felszabadult ujjaival a golyóknak szentelt figyelmet. Mondtam neki, ebben a dologban időzhetünk hosszasan, majd tükörszimmetrikus helycserét kértem, hogy bal oldalról is hasonló élvezetek állítsák helyre a szimmetriát.
Amikor felsőtestemen az egyensúly már helyre billent, arcával lejjebb haladva a bal oldalról ágyékom területén kezdett el orális gyönyöröket kialakítani. Érzékien, finoman végezte, ahogy említettem neki, és közben nem fukarkodott azzal sem, hogy tövig eltüntese az ezredest. Konstatálnom kellett, hogy az a kiírás, hogy "Francia királynő" tökéletesen fedi a valóságot. Bal kezemmel remekül elértem az oldlát, hátát, derekát, csípőjét, fenekét, combokat, combok közét. Jobb kezem ujjai cicijének formájában gyönyörködtek.
A combok között ujjaimmal játszva további vágyaim támadtak, de a királynői kegy élvezetét sem akartam felfüggeszteni, így 69-et javasoltam. Ezt is, mint minden más kérésemet, nagy örömmel teljesítette. Igyekeztem méltó francia királlyá válni, és amikor elkezdtem volna hatást elérni, elegánsan kitáncolt, de tudtam, hogy ez lesz, mert ez előre le volt tisztázva. Cserébe lábaim közül szemből folytatta a királynői játékot, gyakran mélytorkosan, miközben nyelve a királyi tag tövét izgatta.
Kértem, folytassuk ugyanezt úgy, hogy állok, és nem fogom már mindig ismételgetni: minden kérésem azonnali kedves fogadtatásra talált. Az ágy mellett állva élvezkedve megláttam a tükröt, és indítványozásomra áthelyeztük magunkat az elé. A tükörmoziban ismét elámultam, hogy milyen györörűséggel lehetek így együtt.
Amikor kimoziztam magam, visszamentünk az ágyra, és hamarosan gumit kértem, és lovaglást. Hosszasan gyönyörködtem benne, ahogy rajtam ringatózik, majd modtam, boruljon rám, simuljon hozzám. Nem volt kedvem már pózt váltani, így átölelve, hozzá simulva hagytam, hogy az élvezet fokozódjon-fokozódjon-fokozódjon, míg végül kirobbant.
Nagyon kedvesen, gondosan megtisztogatott, beszélgettünk még egy kicsit, majd gyors tisztálkodás, öltözés, végül búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órás alapprogramra mentem, ami igen fullos, minden benne van, amire szükségem volt. Minden téren maximálisan korrekt volt az esemény. Az ár-érték arány kiemelkedően jó.
Rózsacsokor
Eddard nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kátya egy gyönyörű fiatal lány, aki végtelenül korrekt, kedves, figyelmes és ügyes. Nagyon szívesen visszatérek hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 33db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése