Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-16 18:57:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia kedves! ❤️ Köszönöm a beszit nagyon tetszik!💋
Várlak vissza sok szeretettel!❤️❤️ Csók mindenhova!😉

Beszámoló Kátya +36306797288 117401 szexpartner

Pe-Pe a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Pár nappal a kitűzött dátum előtt írtam személyes üzenetet Kátyának. Lehet, szerencsém is volt, mert rövid időn belül vissza is jelzett, hogy neki is megfelel az időpont. Ezután még VTR-en is egyeztettünk, biztos, ami sicher. :) Minden fontos infót megkaptam, amire szükségem volt, így már csak várnom kellett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina Part. Könnyen megtaláltam a pontos címet, főleg úgy, hogy már jártam a környéken :) BKV-t vettem igénybe az odajutáshoz. Az jól ismert pláza metrómegállójától pár perc kényelmes séta. Délelőtti időpontról lévén szó, több parkolóhely is volt a közelben, amelyek fizetősek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Nem kellett sokat gyalogolni a lakáshoz, amely teljesen rendben van. Előszobába lecuccoltam, majd a nappalin keresztül vezetett az út Kátya szobájába, a tett helyszínére. Itt, kellemes (sem túl sötét, sem túl világos) fényviszonyok fogadtak, kellemes zenével, igazi nyugtató hangulat. Ággyal szemben szekrény, rajta tükörrel, ágy mellett kis alkalmatosság (nevének megtippelésére nem vállalkoznék), amire a ruháimat tehettem. Illetve egy kis asztal frissítővel, ha szükség lenne rá. Spoiler: szükség volt rá. :)
A fürdőszoba is rendben van, száraz kilépővel, világítós zuhanyfejjel, többféle tusfürdővel, szájvízzel.
Kátya nem egyedül van a lakásban, ennek jeleit többször is tapasztaltam, de nyilván próbálnak a diszkrécióra figyelni a lányok.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lehet, hogy elcsépelt szöveg, de élőben tényleg szebb, mint a képeken. :) Ha jól emlékszem, kék színű "valamiben" és fekete combfixben fogadott; a ruha éppen csak takarta az intim részeket (elöl, hátul, lent, fent). Fürdésből visszajövet már csak a combfix maradt, így az addig eltakart apró felületeket is megcsodálhattam. Kellemes tapintású bőre van, testalkatához arányos méretű cicik, formás lábak és popsi, szép arc, és az a nézés...
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117401 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117401 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-16 23:25:43 erotikus masszázs 1174015. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-16 23:25:43 erotikus masszázs 1174016. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-16 23:25:43 erotikus masszázs 117401
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
A fürdőből vissztérve állva kezdtük az ismerkedést. Finom, lágyan csókolózni kezdtünk, közben a kezeinkkel próbáltuk felfedezni egymás testét. Nem telt sok időbe, míg Kátya elém térdelt, majd lassan, finoman elkezdett szopni. Tényleg, nagyon jól csinálja, ahogyan már többen is megénekelték előttem itt; éreztem, hogy így nem fogom sokáig bírni, sőt szerintem ő is, úgyhogy némi időt nyerve az ágyon folytattuk, de ezúttal én kóstoltam meg őt. Fentről haladtam lefelé, elég gyorsan el is jutottam puncijához. Itt kicsit többet időztem, közben kellemes hangokat hallottam, bár a csúcsra juttatni nem sikerült. Egyszer-egyszer felpillantottam közben, de már az elsőnél észrevettem, ahogyan néz, ez tényleg egyedülálló, ilyet máshol még nem tapasztaltam.
Ezután újra cseréltünk, először a szájával kezdett kényezteni, majd gumit húztunk. Felajánlotta, hogy meglovagol, amelyet nagyon jól csinált, igaz sajnos nem tartott túl sokáig, mert gyorsan kivégzett. Ezután hagyott lenyugodni, majd nagyon alaposan megtiszított. Nagyon tetszett ez a precíz hozzáállása.
Ezt követően felajánlott egy masszázst, ami nagyon jól esett. Bevallása szerint nem profi, szerintem nagyon jól csinálja (azt is). Közeben elbeszélgettünk erről-arról, majd felajánlotta a második menetet.
Naná, hogy belementem. :) Ismét ő kezdte a kényeztetést a szájával, mostmár nem volt olyan óvatos, mint az elején, már-már mélytorkozás is volt, amit olyan természeetességgel művelt, hogy alig hittem el, amit látok. Gumihúzás következett, majd kutyusba lettünk egymáséi. Mindezt a mellettünk lévő tükörben is "élőben" tudtuk követni. Kátya közben többször is visszanézett rám... az a tekintet tényleg nem semmi. :) Hirtelen a bőség zavara támadt, hogy a szemébe nézzek, vagy a tükörben nézzem a ténykedésünket oldalról, egyik jobb volt, mint a másik. Végül váltogattam a nézőpontot, hogy mindenből jusson. :) Helycsere következett, a póz ismét a lovaglás volt, de már előtte is és itt is éreztük, hogy nem fog sikerülni a második menet. Így inkább elbeszélgettük a hátralévő pár percet. Kátya nagyon érdeklődő, jó beszélgetőpartner is. A végén még egy zuhanyzás és ezzel el is repült az egy óra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe, csak ami az alapban van, első találkozóra nekem ez így elég volt. Pontosan le van írva minden a bővebb infóban. Az elején tettem le a csokrot, ahogy szoktam, szóba sem került, nekem teljesen megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Már egy ideje szemezek Kátya hirdetésével, örülök hogy sikerült összehozni ezt a randit, ami sokkal könnyebben ment, mint gondoltam volna. Nagyon jól éreztem magam nála, igaz, volt bennem némi izgalom, ami miatt nem tudtam igazán elengedni magam az első találkozásnál, de Kátya teljesen profi módon kezelte a helyzetet. Személyében egy közvetlen, kedves, és nagyon szép, szexi fiatal lányt ismertem meg. Remélem tudunk még találkozni, én szeretnék még néhány dolgot kipróbálni vele. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2023-03-17 06:35:15
Köszönet a jól megírt beszámolóért, nekem teljesen átjött az élmény.
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 31db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése