Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-10 17:01:42

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes!❤️ Köszönöm szépen a beszit nekem tetszik!😍 Örülök, hogy megismerhettelek várlak vissza sok szeretettel!❤️ Addig is forró csók!💋💋

Beszámoló Kátya +36306797288 117351 szexpartner

Kisbore a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Mivel szerda késő este találtam ki, hogy el akarok menni Kátyához így egyből VTR-el kezdtem. Másnap reggel meg is érkezett a válasz, péntekre kértem időpontot, kis módosítással de le tudtuk fixálni a randit. Szóval abszolút könnyű volt. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon könnyű megközelíteni Kátya rendelőjét. Duna Plázához közel, busz, metró és egy rövid séta, vagy autóval, vannak szabad helyek, a parkolás ezen a részen fizetős. GPS pontosan odavisz, nem lesz probléma.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakás, tisztaság, rend, nappali plusz két háló. Hálóban franciaágy, egy valamilyen ülő alkalmatosság amire a ruhákat lehet pakolni, szekrény, kis asztal és hangulatos világítás, halk zene, nem kell ennél több, tökéletes. :) Fürdő is makulátlan, többféle tusfürdővel, szájvíz és hozzá pohár kikészítve.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kátya egy nagyon szép fiatal lány. Képeknek abszolút megfelel. Normál testalkattal, feszes popsival és gyönyörű arcával engem teljesen letaglózott. Ehhez még hozzá jön a kedvessége és csábító tekintete. Egyszóval: gyönyörű.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117351 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117351 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-10 17:39:51 erotikus masszázs 1173515. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-10 17:39:51 erotikus masszázs 1173516. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-10 17:39:51 erotikus masszázs 117351
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Óra előtt három perccel érkeztem és hívtam is azonnal. Felvette, elmondta a kapukódot és hogy hová is kell eljussak a lépcsőházban. Itt már balfaszkodtam egyet mert csengő helyett a C-t nyomtam de végül sikerült bejutnom. Ajtó nyílik és beléptem a lakásba. Először voltam nála így kissé megilletődött állapotban lehettem de Kátya a természetességével ezt próbálta oldani. Bemutatkoztunk, két puszival fogadott. Bevallom teljesen nem emlékszem mi volt rajta, harisnya biztosan és talán egy szexi hálóing. Kabát le majd a hálóban folytattuk az ismerkedést, kis beszélgetés, közben megszabadultam a ruháim nagy részétől. Jelezte hogy szabad a fürdő így mentem is lemosni magamról az odaút porát. Kilépve a fürdőből Kátya már majdnem teljesen meztelenül várt rám, csak a harisnya maradt rajta, ami nekem be is jött.
Az ágy szélén kezdtük egymás testének felfedezését, lágy csókkal, simogatással, majd Kátya térdelő állást vett fel és finom kényeztetésben részesítette a velem egykorút. Mondanom se kell isteni a technikája, lágy de változatos, közben szemkontaktus, tökéletes. Kis idő múlva már mindketten az ágyon folytattuk. Szerettem volna én is megízlelni így fordultunk és én próbáltam őt kényeztetni. Teljes sikert nem értem el de azért remélem élvezte. Felgumizás után igazából nem is beszéltük hogyan milyen pózban folytatjuk, csak folytak az események a maguk útján, Kátya póz lett belőle, nem semmi látvány és érzés amikor így lovagolnak meg. Fordultunk misszionáriusba is, annyira vadító volt hogy végig a szemembe nézett, húzott magára. Megkérdezte nem e jövök hátulról, hát persze hogy igen volt a válasz. Itt már fokoztam a tempót, az a fenék egyszerűen vadító, non plusz ultrában még így is hátra hátra nézett hogy újra meglegyen a szemkontaktus. Már éreztem hogy lassan közelítek a vég felé de még maradt bennem is és benne is erő egy lovaglásra. Utolsó pozícióra még visszafordultunk szembe, de itt már tényleg közel voltam így kértem hogy franciában fejezzük be. Újra az isteni ajkai köze kerültem, még játszadozott vele, nem végzett ki egyből, viszont én már tényleg nem bírtam és kis idő múlva az utódokat kilőttem, a lábam is beleremegett.
Kátya ezután kiment rendbe tenni magát majd visszajött és engem is letisztogatott. Kicsit beszélgettünk még, értelmes és kommunikatív de nagyon elment az idő, közel voltam az óra végéhez és nem akartam visszaélni az idejével így elkezdtem öltözni. Megkínált még csokival is, másodjára el is fogadtam. :) Aztán cipő kabát fel, búcsúzóul még kaptam csókot majd ki az ajtón.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A virágcsokrokat érkezésemkor a szekrényre raktam, egy extrája van azt igénybe is vettem.
Rózsacsokor
Kisbore nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Remegő lábakkal jöttem el Tőle, legszívesebben már holnap visszamennék. Nagyon könnyen feloldotta a kezdeti feszélyezettségemet, egy szuper csajt ismerhettem meg személyében aki végig odaadó volt és figyelt rám. Ha tudnék egyértelműen istennő kategóriát adnék.
Köszönöm Kátya az élményt, remélem még találkozunk. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2023-03-12 08:07:04
Kedves sport társ , nekem megfelel irány a hölgy meglatogatom

2023-03-11 20:17:40
Egy majd minden elvárásnak megfelelő beszi, talán a külső és a csokor nagysága nincs aprólékosan leírva, de egy lehetne jobb mégis leminősíti (:( Nem látom az okát....

2023-03-11 09:26:30
Nálam simán hozza a felső kategóriát a beszámolód, bár egy két részlet még elfért volna benne pl. virágszálak

2023-03-11 09:26:28
Nálam simán hozza a felső kategóriát a beszámolód, bár egy két részlet még elfért volna benne pl. virágszálak
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 31db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése