Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-06 22:32:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Édesem!❤️ Nagyon szépen köszönöm a beszit nagyon tetszik!😍 Igen nagyon finom volt a csoki😘
Várlak vissza sok szeretettel ahogy eddig is!💋❤️ Addig is forró csókok mindenhova ❤️❤️❤️

Beszámoló Kátya +36306797288 117291 szexpartner

dgab a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kátyával az ismeretségünk régebbre nyúlik vissza, már több csodálatos élményű találkozónk volt.
Telefonon is, de általában inkább belső üzenetben szoktunk csevegni, a mostani találkozónk részleteit is írásban egyeztettük le. Talán mázlim lehetett és pont megfelelő időben jeleztem Kátyának az érkezési szándékomat, mert hamar válaszolt és könnyen találtunk időpontot is, a javaslatomat rögtön elfogadta csupán annyi kéréssel, ha lehetséges az időpontot fél órával helyezzük előrébb. Nem volt gond, nekem az is tökéletesen megfelelt, VTR-en le is rögzítettük az újabb találkozónkat és más dolgom ezután igazából már nem volt, csak izgatottan várni a következő napot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A jól bevált és sokunk számára ismert Marina partra kell menni ahhoz, hogyha Kátyával szeretnénk találkozni. A Duna Plázától kb. 5-6 perces séta, a parkolás sem vészes, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A parkoló közvetlenül a ház előtt van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház és szerencsére nem is kell több emeletet megmászni, de Kátyáért azt hiszem nincsen az az emelet, amit ne küzdenénk le örömmel. (Aki Kátyát ismeri, tudja miről beszélek)
Mint ahogy írtam, már többször jártam a lakásban, és igen lakásról van szó és nem szalonról, mindig megfog a környezet. Egy elegáns, nagyon szuperül berendezett lakásba érkezünk.
Egy barátnőjével dolgozik együtt tökéletes szervezésben, senkivel sem futunk össze, de még más idegen hangokat sem lehet hallani, egyszóval 100% diszkréció.
A fürdő is patyolat tiszta, káddal és zuhanyfüggönnyel felszerelt, sok-sok tusfürdő, dezodor és szájvíz is rendelkezésre áll.
A szobában széles, kényelmes puha francia ágy, vele szemben tükrös szekrény és hangulatos fények, kellemes illatok várnak ránk, amely jellemzők igazából az egész lakásra is érvényesek.
Kátya külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Kátya, ahogy a fotóin is látható egy gyönyörű, rendkívül csinos, vonzó, csodás adottságokkal, isteni alakkal rendelkező szexi fiatal leányzó.
Szépsége minden alkalommal elbűvöl, így volt ez most is, ahogy az ajtóban rám mosolygott és hatalmas öleléssel puszikkal üdvözölt, tényleg csodálatos fogadtatás volt.
A fotókon egyedül az arca nem látható, de csalódás a személyes találkozó alkalmával senkit sem fog érni, mesés gyönyörű szép arca van.
Mondtam is Kátyának, hogy folyamatosan szépül, egyre szebb és szebb, nem tudom, hogy csinálja, de egyszerűen lehengerlő, ahogy a szép mosolygós szemecskéivel kedvesen hízelgően tartja a szemkontaktust, ahogy közelebb bújik, megölel és adja a puszikat a csókokat – imádni való.
Magas lány, de arányosan formás mindene és mindezt a szexis és kívánatos fehérneműjével még 100% fölé is emeli. Fekete melltartóban, fekete hálós combfixben és egy vékonyka pici fehér színű bugyiban fogadott és kísért be a szobába – a popsijánál a bugyi köves díszítése extrém látványt nyújtott – Kátya még most is előttem van - csoda szép :)
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117291 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 117291 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-07 09:44:57 erotikus masszázs 1172915. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-07 09:44:57 erotikus masszázs 1172916. Kátya +36306797288 beszámoló 2023-03-07 09:44:57 erotikus masszázs 117291
Action
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
A kapuból hívtam, majd kaptam a kódot és pár lépést követően már engedett is be a lakásajtón.
Nagy ölelések és puszik csattantak, mindketten nagyon örültünk a viszontlátásnak. Cipőmet az előszobában hagyva kisért be a szobába, közben gyönyörködtem szexi alakjában, formás gömbölyű ringó popsijában, amit a csábító szép díszes bugyija hál istennek szinte alig takart. Éreztem, sőt tudtam, hogy az elkövetkezőkben csodálatos élmény vár rám :)
Kaptam frissítőt, csokoládét, Kátya, mint mindig, most is nagyon kedves vendéglátóm volt, közben beszélgettünk kivel mi történt mióta nem találkoztunk, majd gyorsan levetettem ruháimat és a fürdőbe vonultam.
Miután végeztem Kátya az ajtóban várt, de már teljesen meztelenül, csak a szexis combfixek maradtak formás lábacskáin. A szobában kezdés képen az ágy mellett állva kedveskedtünk egymásnak apró puszikkal, amelyek aztán nagyon finom és izgató csókokká alakultak. Nyelves csók nincsen, de így is a köztünk lévő szimpátiának köszönhetően nagyon izgatóan és csábítóan teli ajakkal csókolt.
Keze közben az egyre duzzadó férfiasságomra fonódott és gyengéd, finom mozdulatokkal azt masszírozni is kezdte. Szüntelenül csókoltuk egymás arcát, nyakát, ajkait, de már nagyon vágytam a cicijeire is és lejjebb ereszkedve a csodás kebleit kezdtem szopogatni. Kellemes sóhajokkal fogadta ezt Kátya, majd aztán ő következett, a mellkasomat végig puszilva lassan elém guggolt.
Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett. Apró kis cuppogások mellett lassan és gyengéden szopizott, majd ahogy elértem a teljes merevedést úgy kezdett egyre gyorsabban és mélyebben kényeztetni. Több alkalommal teljesen eltüntette a férfiasságomat mélyen az ajkai között, majdnem összecsuklott a lábam, annyira élvezetesen csinálta. Pár perc után aztán közös döntést követően az ágyra feküdtünk.
A hátamra kerültem Kátya pedig teljes testével hozzám simult, simogattuk csókoltuk egymást. Majd feljebb csúszott és a cicijeit egyenként a számba adta. Tettem is, amit tennem kellett örömmel szopogattam a bimbókat, közben masszíroztam csodálatos testét, popsiját, combjait, mindenét, amit csak elértem rajta. Kátya mindez alatt a kezecskéjével a farkamat masszírozta, amit röviddel ezután már újra az ajkaival folytatott.
A bal oldalamra térdelt, majdnem 69-be, jobb combját teljesen a fejemhez, az arcomhoz téve végig csókolta a testemet, majd a farkamhoz érve azt újra az ajkai közé vette. Szopizott élvezetesen, változatos, lassabb-gyorsabb tempóban többször mélytorkosan, észvesztő volt…, Kátya isteni ebben, de igazából minden másban is, ő tényleg egy igazi Királynő, fantasztikus franciával jutalmazott, amit természetesen viszonozni akartam én is neki. Mivel a jobb combja, amit már a kényeztetése közben mindenhol körbe csókolgattam, olyan közel volt a fejemhez, hogy a vágyaktól felhevülve megkérdeztem, 69-ben folytathatjuk-e, amit örömmel elfogadott.
Pozitúrát cseréltünk, szépen fölém helyezkedett, finom pillangós punciját a számra tette és az orális örömökben újra egymáséi lettünk.
Nagyon élveztem, mélyen elbújtam a nyelvemmel ékességében, Kátya pedig profi módon foglalatoskodott tovább a forró ajkaival a farkamon. A combjai között a lelkes punci nyalogatás közben isteni élmény volt érezni azt, ahogy Kátya a mennyei szopizása közben a farkamat többször teljesen mélyre engedi az ajkai közé és nyelvével közben a szerszámom tövét masszírozza… fantasztikus érzés volt… sodródtam csak a csodás élményű lendülettel és éreztem, hogy ami történik, annak lassan már a fele sem tréfa. Kátya érezte minden rezdülésemet, mert végül még időben leállt és kérdezte, hogy jöhet-e a gumi.
Természetesen igent mondtam, mert már nagyon vágytam másra is :) bontotta a gumit és a hosszú szépséges körmei ellenére nagyon ügyesen felhelyezte azt, majd ezután ért az igazán kellemes meglepetés.
Az eddigi randijaink alkalmával Kátya kedvenc pózát sajnos még nem ismertem meg és a mostani randink előtt gondoltam, hogy ezúttal nagyon szuper lenne végre már azt is megtapasztalni. A terv részemről tényleg szuper volt, de az élmények elnyomták a cselekvőképességemet és nem szóltam Kátyának a terveimről.
De ő azonban egy igazi gondolatolvasó, ráérzett, hogy mit is szeretnék :) és a gumi felhelyezése után automatikusan kérte, hogy hogyan helyezkedjek. Szófogadó kisfiú lévén tettem azt, amit mondott és izgatottan vártam a fejleményeket, ami igazából végül is a Kátya pózban bontakozott ki.
Két lábamat kérésére terpeszben picit felhúztam, majd teljesen a lábaim közé csúszott a combfixes lábait két oldalt a csípőm mellé tette és így háttal a forró puncijába csúsztatta a farkamat és lassú egyenletes mozdulattal mélyen tövig belecsücsült.
Azt a kellemes érzést még most is, írás közben is érzem, mennyei élmény hatása alá kerültem, de nemcsak az isteni érzés, hanem Kátya szexi látványa is gyönyörű és izgató volt.
Érzékien és lassan kezdett aztán fel és lefelé mozogni teljes hosszában a farkamon, közben csípőjét oldal irányba, majd előre és hátra mozgatta felváltva. Két kézzel a kerek formás popsiját megragadva kísértem csípője izgató mozgását és közben ahogy Kátya a jobb válla felett a huncut nézésével visszapillantott rám, hát majdnem elszálltam, annyira csodálatos élmény cunami ért.
A lassú körkörös csípőmozgása aztán egyre ütemesebbé vált és a két kezével a két térdemre ráfogva szenzációs szexbe kezdtünk. Egyenes háttal tempósan meglovagolt, szépséges derékig érő haja a mozgása ütemében csodálatosan lengedezett. Izgató mozgásával együtt velünk hullámzott az egész ágy is, fantasztikus volt, majd csábítóan újra visszanézett rám a jobb válla felett, mosolyogtak azok a szépséges szemei és figyelte mennyire élvezem…hát azt hiszem minden rám lehetett írva ;)
Kivégzős volt minden mozdulata, de szerencsémre Kátya többször lassított, ekkor mélyen az ágyékomba belecsücsült és csak a csípőjével körözött rajtam. Aztán előre dőlt a lábaim irányába, popsiját hozzám közelebb tolva következett újra a pacizás. Hát olyan betekintést kaptam, hogy az maga volt a gyönyör… ez volt a szexünk második csúcspontja. Kátya hol teljesen végig csúszva szerszámomon, hol csak a végén a makkomon lovagolt. Popsiját masszírozva és látva, ahogy ki-be járok a szűk meleg puncijában az bizony semmivel sem összehasonlítható érzés és élmény volt. Ott és akkor szerettem volna az időt megállítani és élvezni az élményt napestig, de sajnos nem lehet és ekkor már nem tudtam magam tartani sem és kiadva mindent abban a finom punciban végem is lett.
Miután elszálltam Kátya még hosszasan lassú ütemben masszírozta a puncijával a farkamat, majd hogy még jobban fokozza nálam az élvezeteket az erős gyűrűs izmaival tette fel az i-re a pontot.
Ekkor úgy éreztem magam, mint aki nem a földön jár, leírhatatlanul csodálatos volt.
Ezután lassan szétváltunk, Kátya a szokásos nagyon precíz módján finoman levette rólam az óvszert és gondosan megtisztogatott. Már ez a művelet is Kátyánál felér egy külön szeánsszal… csodálatos élmény ;)
A folyadékbevétel után egymáshoz bújva az ágyon töltöttük ki a hátralévő időmet, kellemes jó hangulatú, nevetgélős beszélgetéssel.
Második körre nem jutott időnk, ugyanis ekkor már vészesen közeledtünk a randink vége felé, amibe már csak egy frissítő tusolás fért bele részemről.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szó sem esett róla a randink alatt, utólag rendeztem a Kátyának szánt ajándékom átadásával együtt (Édesem bízom benne, hogy ízlett ;))
Bevallom nehezek voltak azok a pillanatok, ahogy édesen, csábítóan ilyenkor Kátya az ágyra helyezkedik és nézi, ahogy öltözködök, háát…kedve lenne az embernek inkább nem felöltözni és…. ;)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ezúttal is, mint eddig minden alkalommal csodálatos volt Kátyával minden másodperc, amit együtt töltöttünk. Ő egy Fantasztikus lány mind kívül, mind belül, sokszor találkoztunk már, de semmi kifogásolni valót nem tudnék mondani, vendégcentrikusság, hozzáállás, kedvesség, figyelmesség…Gyönyörűség - Kátya mindenben tökéletes.
Édesem nagyon köszönöm Neked még egyszer ezt az újbóli csodálatos együttlétet és extra élményt!
Csókok G.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2023-03-07 20:20:04
Te is feltetted az i - re a pontot, a megszokott stílusodban és terjedelmebdben megosztott besziddel, amelynek minden sora élvezetes, olvasmányos és információ gazdag.

2023-03-07 19:13:33
Gyönyörű lánnyal, nagyszerű randi, pazarul megírva. Haba tortán Kátya reagja. Lehet sárgulok kissé? Nagy gratula mindkettőtöknek.

2023-03-07 15:47:12
Korrekt leírás, felkerül a listára, főleg a pillangós punci és az erős gyűrűs izmok miatt. :)
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-02-24) : Mikor már kellő képen ágaskodott igazi mélytorkos franciával lepett meg többször is még ott is tartotta pár másodpercig. Egy kicsit a kezét is használta, de inkább a szájával kényeztetett közben szemkontaktus volt azok szemek és nézése szinte észbontóak voltak. Halkan szóltam Kátyának, hogy most már ideje volna, nekem következni.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése