Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-06-03 15:56:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedvesem!😉❤️ Köszönöm szépen a beszit nagyon tetszik!🥰🥰 Remélem is mielőbb találkozunk!!😛 várlak vissza szeretettel!!!❣️❣️❣️❣️ Forró csókjaim!🤭

Beszámoló Kátya +36306797288 114513 szexpartner

SemmiExtra a 2022-06 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
igéző szemek
csodás csók
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Pár csörgés után felvette, maga kezeli a telefonját. Kedves volt, szerencsére még pont találtunk egy szabad időpontot.
Megközelítés
Én BKV-t javaslok, a környéken nem könnyű parkolni, viszont metrómegállótól kezdve a buszpályaudvarig minden van a közelben. A cím pontos, könnyű megtalálni, a GPS is odavisz, de igazából nem létkérdés. A ház előtt nem kell várni, és a házon belül alig kell pár lépést megtenni, szóval a megközelítés igazából könnyű
Helyszín
A lakás pompás állapotban van. A fürdő csillog-villog, a zuhanyfülke nagy és jól felszerelt, a szobában van egy kis ülőalkalmatosság és egy nem nyikorgó, kényelmes, nagy ágy. A törülköző csinos masni-mintába volt rendezve az ágyon, ami jól jellemzi az igényességet, és amikor véletlenül az egyik szőnyeget egy picit odébbrúgtam, Kátya gondosan megigazította. Szerintem ez kábé mindent elmond :)
Kátya külseje
Hát, hol is kezdjem? Az első dolog, ami megragadott, a szemei voltak. Gyönyörű macskazöld szemei vannak! Az arca rendkívül csinos és ápolt, az alakja pedig olyan, ami után simán megfordulnék az utcán. Ha egy dizsiben találkoztunk volna, biztos, hogy nem mertem volna odamenni és megszólítani. A képek szerintem kifejezetten rosszak, abszolút nem adják vissza a lényeget, a valóság sokkal-sokkal kedvezőbb! Egy szexi fehérneműben fogadott, és már ahogy besétáltunk, láttam, hogy bomba alakját nem fél használni :)
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 114513 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 114513 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-06-03 18:18:09 erotikus masszázs 1145135. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-06-03 18:18:09 erotikus masszázs 1145136. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-06-03 18:18:09 erotikus masszázs 114513
Action
Miután a füriből visszaértünk, következett egy kis ölelkezés, simogatás, sőt még csókok is. Utána váltva indultunk lefelé, de kérésemre előbb vízszintbe helyezkedtünk az ágyon. Miután felderített rajtam minden pontot, én már jobbára készen álltam bármire... kaptam is egy finom natúr franciát, amit az tett még jobbá, hogy közben az igéző zöld szemeivel nézett is. Majd hirtelen átváltott mélytorokra, de olyan könnyedséggel, mintha ez a világ legegyszerűbb dolga lenne. Nekem még a lélegzetem is elakadt egy pillanatra :) A franciát igyekeztem viszonozni, de nem volt kérdés, hogy kettőnk közül Ő beszéli jobban a nyelvet... :) Ezután jött a legjobb rész, felém kerekedett, félrehajtotta a haját, és igen meggyőző, kicsit hullámzó csípőmozgása mellé újabb csókokat váltottunk. Feltétlenül szerettem volna kiskutyában befejezni, viszont éreztem, hogy ha ezt sokáig folytatjuk, akkor ez a tervem kútba esik, és végem lesz, úgyhogy kértem egy gyors átrendeződést kiskutyába. Ennek két fő előnyét tapasztaltam: az egyik a tükör, amit én személy szerint nagyon szeretek, és nagyon jól van beállítva. A másik az igéző zöld szemek, amik látható élvezettel nézték a történéseket a tükörben. Igyekeztem elnyújtani az élvezeteket, de végül eljutottam a csúcsra. Utána is nagyon kedves volt, kicsit pihentem, beszélgettünk, aztán zuhany, és mennem kellett. A beszélgetés is élmény volt, Kátya nagyon értelmes, kedves, és aranyos.
Elszámolás
A csók szimpátiafüggő, de nagyon érdemes szimpatikusnak lenni! :) Szerintem mindent elmond az, hogy már most tervezem, mikor megyek vissza a jövő héten.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rendkívül szerencsésnek gondolom magam, hogy rátaláltam Kátyára, és biztos vagyok benne, hogy még jópárszor fogunk találkozni. Olyan barátnő-feelinget áraszt magából, amihez fantasztikus tehetség kell, ez párosul egy szexi testtel, csinos arccal, és igéző szemekkel. Gyanúm, hogy előbb-utóbb fog találni olyan lehetőséget, ami sokkal jobb a jelenleginél, és akkor elveszítjük...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2022-06-04 11:15:59
Jó a vendéglátód bemutatása, azonnal felkelti az érdeklődést. Kátya valóban ilyen, a vonzó, izgalmas külsőt megkoronázta az aktivitásával is.
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 29db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése