A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-05-25 15:28:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Aztaaaa!!!❤️❤️ Nagyon köszönöm hogy én ÉN lehet a kivétel😇nagyon jól esik😇🥰 és persze a beszit is köszönöm🤗🤗 remélem még talizunk várlak vissza sok szeretettel!😉😘😘

Beszámoló Kátya +36306797288 114422 szexpartner

Mmjo1 a 2022-05 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb kutyapóz
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon kb. 2-3 próbálkozásom után röviden visszacsörrentett amikor már neki is megfelelő volt, gyorsan lebeszéltünk egy kora délutáni időpontot. Szeretem spontán intézni az ilyen ügyeket és most szerencsém is volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én gyalog közelítem meg a helyszínt mivel a közelben dolgozom. Ezért IS szeretem Kátyát, mert könnyen, jól elérhető, Móricz közeli. Parkolni is lehet a környéken, igaz fizetős és lehet tenni kell pár kört, de megéri!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi bérház, szerencsére a lehető legközelebbi ajtó, praktikus lakás elrendezés: kis logisztika mellett úgy érzed csak ti vagytok a lakásban. Fürdő tágas, felújított, minden ápolási cikkből bőséges felhozatal. Szobában nagy francia ágy, nem is nyikorog, minden klappol.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek egy részét visszaadják Kátyának: bomba alak. Kiemelendő a szép szeme, fogai, arca, stílusa is nagyon rendben van. Én nagyokat szoktam csalódni egyes "írók" "nem kell félni az arckitakarástól" szövegeikben (esetek 90%-ban igenis legyenek fenntartásaitok...szerintem...), de Kátya arca és kisugárzása tökéletes! Mellesleg van humora is és tényleg bomba test, kiváltképp fenék!!
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 114422 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 114422 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-05-27 01:33:37 erotikus masszázs 1144225. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-05-27 01:33:37 erotikus masszázs 1144226. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-05-27 01:33:37 erotikus masszázs 114422
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Ismerősként köszöntöttük egymást, a szobába betérve kis csit-cset közben már vetkőztem is, gyors fürdés után állva simogattuk egymást, kis csókok és már térdelt is elém. Isteni franciázás, mélytorkozás nem erőszakosan, de mégis a pornós és az érzéki között pont jól skálázva! Folytatá az ágyon, csókok, mélytorok, igéző szempárok keresik tekintetem, nagyon vadító!! Felajánlom a 69-et, mert muszáj egy kicsit mindig belekóstolnom, közben a tökéletes fenekébe jól meg lehet kapaszkodni.
Pár perc után már nyúl is a gumiért (nehéz lett volna titkolni mennyire vágytam rá) és kutyusban kezdjük. Sokak által írt hátranézős trükk vadító valóban, igyekeztem úgy pozícionálni magunkat, hogy a tükörből premier plan is lehessen látni az akciót, ezt mérsékelt sikerrel vettük., de az akció isteni vele továbbra is.
Ezután ő került nyeregbe, itt egyezményes jelben maradtunk a tempó tekintetében, határozottan érzékire sikeredett, csókolózás és finom tekergés, ölelkezős lovaglás volt ez sok fenék markolással, így is ért a vég, közös megelégedésünkre jó idő kihasználással. Végén gondos takarítás, gyors zuhany, beszélgetés, hülyéskedések közepette öltözés és búcsú csók.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokásos összeg, mint a bővebb infóban fél órára, én felfelé kerekítve hagytam a pulton a végén.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Régóta vagyok az oldalon, de eddig nem írtam beszámolót most mégis kivételt tettem, mert a mai randi kicsit különlegesebb volt és feltétlen pozitív. Megérdemli a legjobb értékelést is és remélem még sokáig marad és hasonló jó formában, kedvvel! Tuti járok még hozzá!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2022-06-04 11:04:06
Tömören de jól felépitett - a bemutatástól kezdve az összképi leirásig. Jó emlékeket idézett és ismételt vágyakozást keltett.

2022-05-29 12:37:50
Klassz beszámolót írtál. Igen hasznos. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre. Ami voszont a "nem kell félni az arckitakarástól" dolgot illeti, azt én másként látom. A beszijeinnket az érintett lány is látja. És igen fájna neki, ha azt írná róla valaki, hogy az arca korántsem annyira szép, mint a teste, az alakja, amely látszik a fotókon. Úgy klel informálnunk egymást, hogy az a lánynak ne okozzon fájdalmat. Nyilván meg tudjuk ezt valósítani úgy is, hogy ne is hazudjunk, de ne is bántsuk meg azt, aki amúgy ezt nem érdemelte ki.
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 29db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése