Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-04-11 14:38:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Sziia Édesem!❤️ Nagyon köszönöm a beszámolót nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a randi ahhoz a váratlan helyzethez képest🤗😅😅
Annyit hozzá szeretnék tenni hogy, kicsit félre érthettél mert nem zuhizni mentem (én mindig frissen fürcsizve várlak) hanem a barátnőmtől kérdeztem meg hogy, mit mondtak a munkások…a többit már te is tudod🥰
De remélem még találkozunk addig is millió puszi!!😘😘😘😘

Beszámoló Kátya +36306797288 113823 szexpartner

radirr a 2022-04 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR bejelentkezést használtam. Könnyen ment, és a részleteket is tudtam egyeztetni vele telefonhívás nélkül. Bár mondta ez csak a VTR bejelentkezés során lehetséges.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval mentem GPS segített. Egyirányú utcák és igen kanyargós emiatt célállomás közeledtével. Ami viszont nem gond, mivel 4 utcát is végig lehet parkoló iránt nézni és bárhol parkolok le max 3 perc és ott vagyok :)
Cím alapból látható mikor a VTR bejelentkezés megtörténik.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A helyszín egy egy földszinti lakás volt, ami előtt épp csőtörés volt, így a telefonálást pár tíz méterre odébb tudtam megejteni mert elég hangosak voltak. Telefonkód a pontos ajtó telefonban elmondta.
Szerencsére nem sokat kellett keresni a pontos ajtót, már nyílt is ki mikor ott voltam. Egy több szobás lakásba léptem be. Barátnőjével bérlik, nem találkoztam vele. Előre kértem milyen ruhába fogadjon, és abban is volt :)
Mivel jó idő volt így csak a pulcsi, cipót dobtam le, és be invitált a szobába. Célnak teljesen megfelelő szoba. (oldalsó tükör lehetne kicsit lejjebb mert pár pózba lehet csak kémkedni :D)
Egyből itallal kínált melyet elfogadtam. Kért egy kis időt (szerintem zuhanyozni ment) és visszatérve közölt egy kellemetlen (lett volna) dolgot. A kinti csőtörés miatt nincs meleg víz. B tervként melegített kis vizet hogy mégis valami megoldás legyen. Szerencsére a hálózatba volt annyi víz hogy ne okozzon gondot, és a kis melegített víz is megmaradt :) Szájvíz tusfürdők hada volt.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Jobbak mint a képen, szerintem nagyon előnytelenek :D Komplette tökéletes alak, arc, popsi, láb, stb...
Nagyon kedves, közvetlen, és próbál a vendég fejével gondolkodni (bár ilyenkor a vendég feje nem sokat gondolkodik :D) Eddigi egyik legjobb partnerem volt akinél megfordultam.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 113823 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 113823 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-04-11 18:27:26 erotikus masszázs 1138235. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-04-11 18:27:26 erotikus masszázs 1138236. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-04-11 18:27:26 erotikus masszázs 113823
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
3
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés közben bejött egy hívás amit csak az órámon láttam. Visszamentem a szobába ahol várt engem, de megkértem hogy el kellene intéznem egy gyors hívást. Magamra hagyott, míg intéztem. Teljesen korrekt volt.

Jeleztem neki, hogy valószínűleg orál party lesz a dolog legnagyobb része és arra fókuszáljunk :) (sajnos a túlzott izgulásomnak, gátlásomnak hatására ritkán tudok annyira ellazulni, hogy végig fent bírjam tartani az érdeklődést odalent)
Csók ahogy írták előttem, tényleg szexy szájra puszi. Egymás mellé feküdtünk elkezdtük egymást simizni. Lefektetett a hátamra, és ő kezdte a történéseket. Nyaktól lefelé végig csókolgatott, egészen le farkamig :) Nagyon jól bánik a dolgokkal odalent. Kimondottan finoman cumizik, nem erősen és pornósan, nagyon élveztem. Érzésre talán az egyik legjobb amit éreztem. Néha-néha kivette hogy végig nyalja oldalról és közbe a szemembe nézzen. Mélytorkot is nagyon jól csinálja. Hivatalos totál átlagos méretem van de eltünteti :)
Kértem hogy forduljunk 69-be. Pillanatok alatt már nyaldoshattam is. De nem is ez volt a legjobb ebbe a pózba, hanem ahogy ő tudott így cumizni ebből a szögből eszméletlen volt.
A kisugárzása, a technikája annyira elvarázsolt, hogy gyakorlatilag végig kőkemény voltam, és kértem hogy lovagoljon meg. Szépen fel is helyezte a védő eszközt. Elkezdett lovagolni, nagyon finoman. Barátnő feeling volt végig, és tudtam is azonosulni az előadásához, amivel megvett :) Kértem hogy guggoljon belé, nagyon impozáns látvány volt így a jelenet ami elém tárult.
Ezután jöttem én, felülről. Kicsit felhúzta a lábát így tövig tudtam elé hatolni, ami nagyon jó érzés volt.
Hát gyorsan el is mentem :)
Hagyott lenyugodni, kivettem nehogy bent maradjon :) Szépen letakarítgatott, nagyon figyelmes volt és óvatos.
Sajnos ennyivel nekem végem is lett :) 30 perc után. Mondtam is neki hogy nem lesz itt már több hancúr. Felajánlott masszázst, de nem fogadtam el, annyira nem szeretem :)
Beszélgettünk az ágyon még egy 20 percet és eljöttem. Többször kínált inni, és végig partner volt, jól el is lehet beszélgetni vele.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Semmi extrát nem vettem igénybe. Teljesen korrekt minden ár sem változik a felhozatal sem. Jobb helyre mentem mint gondoltam, talán ennyi volt az eltérés :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindenképp visszamegyek hozzá, nem szeretek kísérletezgetni annyira :) Egy nagyon cuki csaj.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2022-04-12 08:31:35
Ez egy olyan beszámoló és olyan reakció, amely alapján az ember azonnal látja, hogy "jó helyen jártál". Gratulálok és egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 29db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése