Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-04-07 18:43:32

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Uuhhhh!!🥰 Nagyon köszönöm a beszámolót meg persze a közös élményünket is! 😉❣️ Örülök hogy így egymásra tudtunk hangolódni!!🤗 Remélem még találkozunk!🤭 Forró csókom mindenhova Édes!!😉😘😘

Beszámoló Kátya +36306797288 113780 szexpartner

Bp_Noir a 2022-04 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
perfekt popsi
hihetetlenül érzéki
felejthetetlen páros
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Két nappal az elképzelt időpont előtt hívtam délelőtt, amikor jelezte, hogy hívható. Először nem vette fel, de kicsivel később újra próbálkoztam és egy kedves lánnyal egyeztettem a randink pontos idejét. Nagyon könnyen sikerült megbeszélni mindent.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A BKV nagyon alkalmas, hogy a közelébe jussunk. Én így érkeztem és egy kicsit sétáltam (leginkább, mert korábban odaértem). Parkolni az utcában lehet, némi szerencsével.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon egyszerű bejutni hozzá. Polgári lakás, kellemesen berendezett. A szobában nagy franciaágy kiegészítő bútorokkal és egy kétszemélyes ülő alkalmatosság a sarokban, ahol ledobhatod a ruhákat. Tiszta fürdő mindennel, ami csak szükséges.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Nem lehet okunk a panaszra. Mosolygós diáklány nyit ajtót szinte meztelenül. Egy testre feszülő, hol sűrűbb, hol lazább szövésű hálóba csomagolva. Persze a legforróbb területen kivágva. Most vette fel először és ezt közölte velem, de én nem tudtam megszólalni. Nem találtam a megfelelő szavakat. Mindene ennivaló.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 113780 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 113780 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-04-07 20:21:27 erotikus masszázs 1137805. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-04-07 20:21:27 erotikus masszázs 1137806. Kátya +36306797288 beszámoló 2022-04-07 20:21:27 erotikus masszázs 113780
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Izgalomba jöttem már vetkőzés alatt is, ahogy rápillantottam és tényleg alig tudtam mondani valamit. Már csak arra vártam, hogy minél közelebb kerüljek hozzá. Fürdésem után kiszaladt egy percre. Ez jól is jött nekem, mert eddig elfelejtettem kirakni a virágszálakat. Nem kérte, de főleg első alkalommal ez így van rendjén.
Elkérte a törölközőt és átöleltük egymást. Jöttek az első szájrapuszik, simogatás, közeledés. Még mindig kissé izgulósan simogattam ezt a tündért, aki lágy érintések közepette, könnyed eleganciával omlott térdre a lábaim előtt. Érzi, hogy mit akarsz, tényleg. Nem beszéltünk meg semmit a programról.
Mire leért már vízszintes felé erősödött a farkam. És elkezdte szeretni. Mennyei...., de tényleg. Teljesen rátapad, körülveszi a szájával. Öleli, szinte mágnesként vonza magába az egyre keményebb farkam. Szorosan siklik rajta meleg szájával, amíg csak el nem tűnök benne teljesen. Húzza a testem a magába, majd lágyan lecsúszik róla, nagyon jó ritmusban. Közben simogatja a testem, néha a szemembe nézve nyalja a tükörsimára kéményedet makkomat és mosolyog. Tudja, hogy elvarázsol. Érdeklődött, hogy ledöljünk-e az ágyra, de már vetkőzés közben befészkelte magát egy gondolat a fejembe. Leültem széles terpeszben arra az ülőalkalmatosságra, amire a ruháimat letettem és megkértem, hogy kényeztessen tovább. Közelről néztem, ahogy habzsolja a farkam. Ki kell élvezni a művészetét. Néha én is húztam magamra a fejét, simogattam a testét. Pont megfelelően nyálazta a farkam, nem tocsogtam, de mindig tökéletesen csúszott rajta. Á...
Az ágyra fektettem, ahol szép terpeszben megmutatta magát. Csókoltam, nyaltam, faltam mindenét egészen a pillangójáig. Lassan ismerkedtem a környékkel, finom csókok es nyalintások közepette kezdtem teljesen elmerülni puncija rejtelmeibe. Élveztem az itt eltöltött idő minden cseppjét. Lassan a hüvelykujjam is becsúszott a meleg punciba. Éreztem, hogy teljesen ráfeszül. Már csak a gumi hiányzott.
Engedtem, hogy felülkerekedjen rajtam. Azonnal éreztem, ahogy szoros, nedves és tényleg forró puncija körülölel. Magamhoz szorítottam és markoltam az isteni popsit. Lassan és mélyen hintáztattam, néha gyorsabban, erősebben, de az mindvégig elmondható volt, hogy mélyen benne voltam a legtöbb lökésnél. Feszült a kemény farkamon a tűzforró puncijával. Elég jól kiélveztük így egymás közelségét, de észnél kellett legyek. Én kerültem felülre. Felhúzott és szétfeszített lábakkal várta, hogy ismét benne legyen a farkam. Felhúzott lábakkal odatérdeltem szorosan hozzá és újra becsúsztam. Végig mélyen betoltam, néha erősebben, többször sokáig tartva a legmélyebb ponton. Együtt mozogtunk és érezte tökéletesen, mikor kell megpihennem. Néha kicsitt csattogtunk is és végig mélyre toltam a farkam, hogy teljes hosszában érezze a lüktetését. Szerintem érezte is. Ebben a pózban volt, hogy hátradőlve megtámazkodtam míg ő megemelte a testét és így is lovagolt rajtam.
Kutyus...ezt ki nem hagytam volna és jókor jelezte is, hogy legyen ám kutyusban is mély élménye rólam. Beterpeszt, tolja rám magát, néha hagyom is, hogy használja a farkam a saját örömére. De itt is szinte végig mélyen a szoros, nedves punciban voltam. Talán ebben a pózban jutottam legmélyebbre. Szinte az egész szeretkezés alatt a maximum keménységi szinten voltam, amire képes vagyok. Ezt ritkán éri el nálam valaki.
A szájában végeztem, mert még érezni akartam nyelve kedvességét. Csak annyit kértem tőle, hogy tartsa bent ameddig csak nem szólok. Biztos érezte, hogy vulkánként robbanok a szájába, amit nagyon érzékien vezetett le, bent tartva és lassan simogatva a nyelvével. Beteljesedett minden, amire vágytam... hmmm
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Én a lehetőségek közül a kötetlent választottam. Minden tudnivaló megtalálható az oldalán. Semmi váratlan meglepetés.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A végén megkérdezte, hogy mit gondolok, érzek a randival kapcsolatban. Ismét nehezen találtam a szavakat. Megnyugtattam, hogy én minden mozzanatával elégedett vagyok. Pontosan az ilyen elményeket keresve járok lányokhoz, de ez ritka.
Kátya... Tündér vagy.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya szexpartner beszámolójáról


2022-04-10 18:49:50
Homlokizzasztóan izgalmas írás, magam elé képzeltem minden jelenetet. Szép munka, hasznos írás Kátyáról!
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 33db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 30db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése