Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Kátya

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-09-30 14:43:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes! ;) Nagyon köszönöm hogy írtál rólam és hogy jól érezted magad! Én is élveztem veled a randit! Remélem még találkozunk! ;) Millió forró puszim! ;*

Beszámoló Kátya +36306797288 111599 erotikus masszázs

AlvySinger a 2021-09 hónapi randiján történteket írta meg Kátya hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges csúszka
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Kátyához VTR-en keresztül foglaltam időpontot, amit órákkal később el is fogadott a pontos címet megadva. Talán csak a bejárat előtt hívtam fel a bejutás miatt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Buda szívében rendel Kátya. Pár perc sétányi közelben a Móricz és a Szabadág híd. A közelben kb. 4-5 villamos és busz is elhalad. Mivel tömeg közlekedve értem el, ezért ezen a téren (is) remek dolgom volt, ha kocsival mentem volna, akkor viszont igencsak meggyűlt volna a bajom azzal, hogy parkolóhelyet találjak.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Régi, gangos, békebeli épület. A lakás viszont belülről abszolút tip-top, igényesen berendezett, és tiszta. Hangulatfények pislákolnak itt-ott elszórva a folyosón és a szobában, ami szerintem remek alaphangot ad a randinak. A modern és tiszta fürdőre se lehet egy árva szóval sem panaszom: tusfürdők tucatjából válogathattam. Szájvíz és pohár is a rendelkezésre áll. Tiszta, illatos törölközőt Kátya adott a kezembe, miután levedlettem az utcai felszerelésem. A tetthely összhatása az abban domináló meleg színeknek, a halk zenének, és a tompa fénynek köszönhetően meleg és megnyugtató. Az ágy nagy, kényelmes, és nem utolsó sorban ugyanolyan tiszta, mint minden eleme a lakásnak.
Kátya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az egyik legszebb arcú szolgáltató, akinél eddig voltam. Nem, Kátya esetében a "szomszédlányos", a "mosolygós", a "csak a diszkréció miatt kitakart" jelzőket el lehet felejteni! Ennek a lánynak gyönyörű arca van, és nem csak az itt hirdetők között, hanem általában is egy kiemelkedő szépség. Tipikus nyugati-szlávos, szimmetrikus babaarc, nagy, melegen csillogó szemekkel, húsos ajkakkal, pisze orral, minden pontján tökéletes. Az egyik makktárs a fiatal Michelle Wild-hoz hasonlította őt. Szerintem viszont egyrészt szebb, másrészt kerekebb vonásai vannak. De ha már szóba jött a pornó! Van egy viszonylag kevés filmmel bíró, szinte teljesen ismeretlen francia pornószínésznő, Lexie Candy a neve. Na, a felnőttfilmiparból leginkább rá hasonlít Kátya arcra és alkatra is.

És ha már az arca általi elragadtatásomnak teret engedve ennyit írtam a pofijáról, a többi pontján is iszonyatosan kívánatos teremtésről van szó. Kátya sem nem pálcika, sem nem telt, de még csak teltkarcsúnak sem nevezném. Élvezettel, mohón markolható, feszes, húsos combok és kerek, almaforma popsi, szép, közepesen nagy, kemény cicik, selymes és rugalmas bőr jellemzi a Kátyát.

Summa-summarum: külsőre (is) egy tökély számomra ez a lány.
1. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 111599 erotikus masszázs
3. Kátya +36306797288 beszámoló Budapest 111599 erotikus masszázs4. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-09-30 21:41:25 erotikus masszázs 1115995. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-09-30 21:41:25 erotikus masszázs 1115996. Kátya +36306797288 beszámoló 2021-09-30 21:41:25 erotikus masszázs 111599
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Esetünkben a két felvonást szinte lehetetlen egymástól különválasztani. Eleve közös zuhanyzással indítottunk, ami közben egy-egy óvatos, nyelves csók is elcsattant. Ahogy kenegettük egymást a tusfürdővel, fél percenként egymás intim részeire tévedt a kezünk, és már ez felélesztette az egykorút - ami persze már akkor éledezni kezdett, amikor megláttam azt az álomszép arcot.

Másfél órára neveztem be, és bár eleinte kaptam is egy kifejezetten jóleső hátmasszást (keményen megmozgatva a csontokat, ahogy én szeretem), de az jó, ha csak 10 percig/negyedóráig tartott. Amit persze egy kicsit sem bánok, mert Kátya gondolatolvasó módjára hamar rájött arra, hogy alapvetően egészen másért mentem hozzá. Minden esetre a rövid masszással igencsak jól megdolgozta az elcsigázott tagjaimat, és sikerült egyszerre a stresszt is annyira feloldania bennem, hogy a következő felvonáshoz kellő energiával álljak neki.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Még a hasamon feküdtem, mikor Kátya kellemesen meleg olajjal kente be a hátam, a fenekem, és a lábaim. Majd egész, szintén beolajozott testével hozzám simult. Körülbelül egyforma magasak vagyunk, ezért ennek most megvolt az az előnye, hogy gyönyörű testének minden pontját élvezhettem a csúszka közben. És az a csúszka! Mély átéléssel, érzéki sóhajokkal korbácsolva az izgalmakat, derekát, punciját, és cicijét alaposan hozzám dörgölve siklott rajtam selymes (szinte) tini testével. Mellei hol a nyakamat vették közre, hol hátamon végigcsúszva a fenekemnél kötöttek ki - ez az a pont, ahol tér és idő megszűnik. Egy kicsit sem monoton módon tette mindezt: néha pozíciót váltott és függőleges helyzetből átlósra térve, combjait is felhasználva dörgölte mély odaadással hozzám magát. Persze a kezei sem tétlenkedtek, amik egy idő után egyre gyakrabban kezdtek játszani a zacsival.

Majd kértem tőle, hogy megfordulhassak. Ennél a pontnál pedig véget ért minden, aminek kicsit is köze van a masszáshoz, és nem maradt más, csak a tömény erotika. Egy kvázi-szeretkezés volt, amit lefolytattunk. Kátya hozzám bújt, finom, barátnős csókokat kaptam tőle. Majd ki nem hagyva ezt a lehetőséget, cicijét magamhoz ragadtam és mohón csókoltam azokat talán percekig. Ezután gumis franciát kértem tőle (mint minden szolgáltatótól), amit szintén bravúrosan művelt, a golyókkal is játszadozva.

Mikor már kellően keménnyé tett, a gumitól megszabadultunk, és következett a szemből csúszka rész, amit leginkább egy "dugás imitáláshoz" tudnék hasonlítani. Derekát eleinte óvatosan dörgölte ágyékomhoz, hozzám simulva ismét barátnős csókokkal ajándékozott meg. Majd felágaskodva, olajos kezével megragadva a nemesebbiket, gyakorlatilag meglovagolt, de úgy, hogy szabályosan olyan érzés volt, mintha a la nature a puncijában lennék (esküszöm jobb érzés, mint egy óvszeres aktus!). Nem is kellett sok idő, és hatalmasat lőttem a tenyerébe.

Ezután némi tartalmas beszélgetéssel eltöltött szünet következett. Örülök, hogy ennél a résznél kicsit bepillantást nyerhettem a "civil" Kátyába, aki számomra egy egyszerre huncut és mélyérzésű lány képét adta nekem. Nem volt kínos csend egy pillanatig sem, közös témánk szerencsére bőven akadt, na de a másfél órát mindenképpen szerettem volna kihasználni!

Ismét éltem a gumis francia lehetőségével, és ismét finoman nyelves csókokban részesülhettem. Viszont immár szemből "támadtam", és misszi-pózt mímelve Kátya beolajozott pociján csúszkáltattam az ezredest, ami az előző action-höz hasonlóan megint felért egy behatolás élményével. Kátya közben keresztbe tett lábaival magához szorított, izgatóan sóhajtozott, néha csókolt, aminek a vége egy újabb robbanás lett: az utódok most már a hasán landoltak.

Időnk még így is maradt, egy újabb kellemes beszélgetéssel használtunk ki. Külön örömömre szolgált, hogy a közös fürdés opciójával a randi végén is élhettem. Ez ismét hasonlóan barátnősre sikeredett, mint az első tusi. De miről írok? Az egész együttlét egy mélyen barátnős élmény volt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A masszás lányok átlaga, ami (mint tudnivaló) jóval kevesebb a klasszikus szolgáltatók átlagánál, de Kátyától egy hajszálnyival sem kap kevesebb élményt az ember, mintha "rendes" szolgáltatóhoz menne.
Rózsacsokor
AlvySinger nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az az abszurd helyzet, hogy életem egyik legjobb szexkalandjában egy masszás lány szolgáltatásával élve részesültem. Kátya olyan mértékű erotikát, kézügyességet, közvetlenséget, barátnősséget, odaadást, noch dazu melegszívűséget visz bele az együttlétbe, hogy ezzel nagyon sok hivatásos lányt lepipál. A vele átélt élmény maradéktalanul barátnős. Bevallom, Kátya előtt fenntartásaim voltak a masszáslányokkal szemben, amondó lévén, hogy "márpedig én dugni akarok!", de Kátya után komolyan megváltozott bennem a masszázsos szolgáltatókhoz való hozzáállásom. Persze egyelőre nem tudhatom, hogy a masszáslányok között e téren egyedülálló csillag Kátya vagy ez azért általánosabb. Azt tudom, hogy nem olyan régen még Kátya maga is klasszikus szolgáltató volt, és nagyon sajnálom is, hogy akkor nem mentem el hozzá. De így is egy fantasztikus élmény volt a vele töltött másfél óra, amit nagyon köszönök Neki!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kátya erotikus masszázs beszámolójáról


2021-10-01 16:11:09
Köszönöm a részletes és érzékletest leírást a Nőről, szinte megjelent előttem teljes valójában. Az action része, még így olvasva is izgató volt!
Mutasd mindet

FunkciókKátya legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 29db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-07-07) : Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra.

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése