Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin.

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-04 03:39:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin. +36302521525 120288 szexpartner

kolbi19 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin. hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Nagyon könnyen elérhető.
Egy kései, sőt talán már korai időpontban beszéltem vele először telefonon. Kedves, és barátságos volt, tájékoztatott a tudnivalókról, rózsaszálakról. Mivel szimpatikusnak találtam és a képei is tettszettek, továbbá egy szerelmi csalódás miatt az előző évet szerettem volna egy kellemes huncutkodással zárni, így foglaltam hozzá a következő estére 11 órára, egy félórás randira.
Megközelítés
Összességében jól megközelíthető, klassz helyen rendel. Egy eldugott kis utcában van az épület, valószínűleg napközben sincsenek arra sokan. Parkolóhely szerintem napközben van inkább. Én bkv-val mentem, éjjel-nappal könnyű megközelíteni. Maps odavisz, egyszerű megtalálni.
Helyszín
Hamarabb odaértem, így még várnom kellett egy picit. Majd aztán felhívtam, és rendes volt mert előbb beengedett a házba, hogy ne fázzak. Normális, kulturált épületben van a rendelője. A lakás kissé retro, a fürdőszoba is, szóval semmi extra, de semmi baj nincs is vele. Tisztálkodási lehetőség akad bőven. Amúgy pedig nem lakásnézőbe megy az ember. Amit én szeretek továbbá, hogy úgy tűnik, egyedül rendel. Ha kukacoskodni akarok, akkor talán egy újabb ágyat nem bántam volna, de a jelenlegi is bőven megfelel. Kellemes, relaxációs zene szólt a háttérben.
Jázmin. külseje
Egy apró termetű, szép szemű, végtelenül kedves, egy szépszemű, és bájos lány nyitott ajtót nekem. A félhomályban a szeme színét nem láttam, de szerintem barna lehetett. Egy világosabb színű, hálóing szerűségben várt. Puha bőre, és kislányos cicijei voltak a kedvenceim rajta. Formás teste van, tarkítva itt-ott pár tetkóval. Képeknek tökéletesen megfelel. Továbbá jó beszélgetőpartner, mindenre nyitott. Most egyébként is egy ilyen típusú lányt szerettem volna meglátogatni.
1. Jázmin. +36302521525 beszámoló Budapest 120288 erotikus masszázs
3. Jázmin. +36302521525 beszámoló Budapest 120288 erotikus masszázs4. Jázmin. +36302521525 beszámoló 2024-01-04 10:01:33 erotikus masszázs 1202885. Jázmin. +36302521525 beszámoló 2024-01-04 10:01:33 erotikus masszázs 1202886. Jázmin. +36302521525 beszámoló 2024-01-04 10:01:33 erotikus masszázs 120288
Action
Pancsi után már az ágyon várt a kis ruhától megszabadulva, majd érdeklődött a pályafutásomról, voltam már-e szexpartnernél, mert akkor ahhoz igazítja az együtt töltött időnket. Jól esett, mert Jázmin valóban törődik azzal, hogy a vendége a lehető legjobban érezze magát. Ezután belekezdett egy kellemes franciába, inkább lágyabb, mint durvább, én határozottan élveztem. Közben végigvizslattam a tiniciciket, kézbeillők, tényleg olyan kívánatosak, mint a képeken. Pár perc után megkértem hogy én is felfedezhessem a szirmokat, amit jól fogadott, megdicsérte a ténykedésemet. Kellemes, illatos, finom puncija van. Majd mivel már érezni szerettem volna őt belülről is, így védelmet kértem, és gyorsan meg is látogattam, missziben élvezkedtünk. A lassú mozgást fokozatosan emelve, ért a vég. Mivel közel két hétig absztinenciát hirdettem magamnak, így nem sokat kellett tolnom, mire kiengedtem magamból a kölyköket. Felajánlotta az újabb fürdés lehetőségét, amivel éltem is.
Öltözéskor elbeszélgettünk az életemről, mik hogyan, és miért történtek. Mindig jól esik, ha valakinek elmondhatom az engem nyomasztó dolgokat, és imádom azt is, ha különösebb kötöttségek nélkül lehet beszélgetni. Nos, vele lehet. Pár perccel az időm lejárta után távoztam, nem volt semmi rush. Talán benevezhettem volna egy órára is. Mindegy, legközelebb.
Elszámolás
Az elején rendeztem, az extrákat ráér egyébként később is, ezek közül most semmit nem vettem igénybe.
A mai átlaghoz viszonyítva talán már tényleg jutányosnak mondható. Én lökött többet adtam elsőre, ő ezt észrevette, visszaadta.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Alapvetően azoknak tudom ajánlani, akik egy végtelenül kedves, és vendégszerető hölggyel töltenék az idejüket.
Nagyon érdeklődő és a segítő szándék is ugyanúgy megvan benne. Ügyel rá, hogy a lehető legjobban érezd magad, ez pedig manapság már nem mindenkinél a legfontosabb, sajnos. Jól éreztem magam, és szükségem volt erre. Azoknak ajánlom, akik barátnős együttlétre vágynak. További pluszpont, hogy késő éjszaka is rendel, mivel gyakran éjszakai bagoly vagyok, így ez nálam egy hatalmas pluszpont!
Remélem hosszú időn keresztül a köreinkben maradsz, köszönöm Jázmin.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin. szexpartner beszámolójáról


2024-02-02 15:46:36
Egy kitűnő írás csupán félóráról, de mennyi mindent megtudtunk belőle ! Tetszett, kellő infóval teletűzdelve és főleg hogy neked köszönhetően fedeztem fel Jázmin hirdetését... Visszaolvasva az előbbi írásokat is, egy stabil vendéglátóhoz volt szerencséd, így mondhatni beszámolód egy megerősítés is egyben, köszönöm.

2024-02-02 15:12:30
A beszámolód alapján kiderült, hogy Jázmin nemcsak jó szerető, hanem kiváló beszélgető partner is.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin. legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-10-08) : Majd leültem az ágy szélére, Jázmin elém guggolt és folytatta a szopizást, amit hanyatt fekve élveztem tovább. Szinte az utolsó pillanatban állítottam le. Feljött mellém az ágyra, a következő percekben én kezdtem őt kényeztetni

nagyon jó: 4db
(2024-07-05) : Aztán nem sokat hezitálva a szájára vett. Finoman lágyan kezdte, majd nagy változatossággal kényeztetett . Nagy hatással volt rám , talán két percig ,mert nem bírtam tovább

(2024-02-19) : Istenien franciázik, nem túl hevesen, de változatos módon, néha teljesen el is tünteti. Aztán megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi, de én még meg akartam kóstolni a punciját , ami tükörsima és illatos volt, azt hiszem egy kicsit élvezte .

(2023-12-23) : Megkérem, hogy most ő feküdjön hanyatt és én kényeztetem. Elindulok lefelé, cél az öle, ahol készségesen kezdem kényeztetni. Hamarosan lágy sóhajok szakadnak ki Jázminból. Ujjamat is bevetem, korábbról emlékezve, hogy ez célhoz vezet. Amikor már kellően felizgul, Jázmin ujjaival kezdi magát izgatni, másik kezével mellét simogatja. Egyre jobban átadja magát a gyönyörnek, én ujjammal tevékenykedem, majd kéri, hogy mellét kényeztessem a számmal. A gyönyör hangjai mellett kisvártatva Jázmin testét magábal ragadja az élvezet.

: 2db
(2023-11-28) : Fürdés után Lingam masszázzsal kezdtük és csúszka masszázzsal fejeztük be. Finom és technikás kezeivel segít ellazítani az embert egy fáradt nap után. Együttlétet csókkal és kölcsönös franciával kezdtük, majd követte misszionárius és lovaglás.

(2023-10-26) : Nekem sem kellett több átadtam magam Jázmin ajkainak. Nagyon jól és izgatóan szopta a farkam és jó ütemben használta a kezeit is , de a lényeg a száj technikán volt.