Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-11-09 16:02:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 119821 szexpartner

Fere a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Jázmin látogatása régóta tervben volt, de bizonyos külső tényezők, és minden más nem igazán kedveztek a terveimnek. Nemrégiben Fortuna a kegyeibe fogadhatott, mert alkalom és lehetőségem nyílt arra, hogy végre felhívjam és meglátogassam. Általában azokhoz a lányokhoz akiket még nem ismerek személyesen, hozzájuk szinte minden esetben inkognitóban érkezem, ahogy ez most Jázmin esetében is történt. Első próbálkozásra nem értem el, de rövid időn belül megcsörgetett, majd az általam javasolt időpont neki is megfelelt. Pár óra múlva már a kapuban állhattam.
Megközelítés
A környéket nagyon jól ismerem és a kéjlak közvetlen közelében mindig akad szabad parkolóhely, ami talán annak is köszönhető, hogy aranyárban mérik a parkolási időt.
Tömeggel is könnyedén megközelíthető a helyszín. Pár perces sétányira kötöttpályás közlekedés, illetve buszok segítik, hogy a kiéhezett vándor kiélje Jázmin iránti vágyait.
Helyszín
Jázmin kéjlakja igényesen felújított lakás, ahol ottlétem alatt nem futottam össze senkivel. A mókázásra használt szobában egy strapabíró franciaágy áll rendelkezésre az erotikus tornához, és persze egy tükör az ágy mellett, amiben akár mozizhat is az ember. A ruháimat a szekrény előtt található székre helyeztem. A fürdőszobában legalább egy tucat tusfürdőt láttam, és a mosdó felett szájvíz műanyag poharakkal kikészítve.
Jázmin külseje
A képek magukért beszélnek, de kartávolságon belülre kerülve egy ilyen kaliberű nőhöz csak pajzán gondolataim támadtak, és minél előbb át is akartam vele élni mindent, amit a képzeletem szült a fejemben. Amit a fotók nem adnak vissza az a közvetlen stílusa, a feszes és szoláriumban barnított teste több tetoválással. Egy fekete csábításra alkalmas ruhadarabban várt az ajtó mögött, ami méginkább fokozta a vágyaimat iránta. Az arcáról a diszkréció miatt nem írok, de azt csendben megjegyzem, hogy a találkozásunk után pár nappal később egy út melletti kereskedelmi csatorna reklámját megpillantva azt hittem, hogy ő mosolyog rám.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 119821 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 119821 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2023-11-09 20:00:57 erotikus masszázs 1198215. Jázmin +36707423697 beszámoló 2023-11-09 20:00:57 erotikus masszázs 1198216. Jázmin +36707423697 beszámoló 2023-11-09 20:00:57 erotikus masszázs 119821
Action
Tusolás után visszatértem a szobába, ahol vendéglátóm négykézláb helyezkedett el az ágyon felém fordulva. Egy pillanat alatt az ágy széléhez kerültem, majd vehemens smárolásba kezdtünk. Nyelvjátékunk közben simogattam a testét ahol csak értem, de a csókját érezve és persze nagyon élvezve bizonyos testrészemnek már útban volt a derekam köré tekert textil.


Jázmin egy mozdulattal megszabadított a törölközőtől, majd egy csók után nyelvével gyakorlatilag végig nyalta a testem, végül birtokba vette péniszem. Szóhoz sem jutottam, olyan gyorsan történt minden.
Alkalmi partnerem úgy kényeztetett, mint akinek az élete múlhat rajta. Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam, majd arra kértem, hogy addig tartsunk szünetet, amíg az ágyon kényelembe helyezhetem magam.


Miután gerincre vágódtam az ágyon sok időt nem hagyott nekem, szinte azonnal a lábaim közé került és tovább kényeztetett.
Ebben a pózban gyakran a hímvesszőmre köpte a nyálát, a szemembe nézett, majd ajkai ölelésébe kerültem. Fáradhatatlanul és nagyon lelkesen játszott a hangszeremen, de el kellett jönnie a pillanatnak, hogy megfosszam erotikus játékszerétől, amíg báli ruha kerül rá.


A beöltözés után bekente mesterséges nedvesítővel a gumiba burkolt hímvesszőm, majd helyet foglalt rajtam. Sokat nem finomkodott, rövid időn belül vad vágtába kezdett. A derekánál megragadva segítettem nyeregben tartani szexi lovasom, de néha közelebb hajolt, hogy csókot lopjunk egymástól. Hosszú percekig használta a testem és rá kellett ébrednem, hogy Jázmin társaságában lenni olyan, mint a strandon a figyelmeztető tábla az úszómedencénél…“ Mély Víz! Kizárólag csak úszóknak!”


Pózt váltottunk és én kerültem felülre.
Lábait a rajta hagyott cipő tűsarkainál fogtam össze, felemeltem a magasba és úgy hatoltam be vágyai birodalmába. Bal kezem ekkor még szabad volt, majd egy kis nyálat csurgattam a csiklóra, amit az ujjaimmal izgattam. Egy kis ki-be játék után a lábait a térdhajlatoknál fogtam meg, és úgy udvaroltam tovább, de sokszor közelebb hajoltam hozzá, hogy élvezzem a csókját.
A vad csókokat követően obszcén szavakkal biztatott, hogy mit csináljak vele.


Amikor kezdtem fáradni és úgy érezni, hogy nem sok van már hátra a durranásig, akkor arra kértem, hogy vegyen az ajkai közé ismét.
Győzködnöm nem nagyon kellett. Az óvszer lekerülése után már fordult is rá a lécre, de mielőtt nagy lendületet vett volna a francia játékában, ismét a hátamra kerültem, hogy párnával a fejem alatt kiélvezzem minden pillanatát ajkai finom fogságában. A lábaim közé kerülve a tövénél megragadta a hímvesszőmet, majd nagy vehemenciával ajkaival birtokba vette. Többször is az élvezés határán táncoltam, de nem akart összejönni a beteljesülés. Jázmin nem adta fel, továbbra is nagy élvezettel játszott velem, de sajnos nem jött össze. Végül arra kértem, hogy engedje el, én pedig a kezembe veszem a végzetem.
Kis kézimunkával végül sikerült a lövés. Jázmin közben végig szenvedélyesen csókolt és simogatott. Magam miatt csalódott vagyok, de a vendéglátóm rajta volt végig, hogy kicsavarjon.


Gyors romeltakarítás után felajánlott egy hátmasszázst, amivel a hátfájásom és a fáradtságom miatt éltem is. Mivel nem járok masszíroztatni, ezért nem tudom mennyire volt szakszerű, viszont minden érintése jól esett, és számomra ez a lényeg, csak ez számít. Az idő végeztével öltözködés közben még csevegtünk, majd több csók elcsattanása után kiléptem az ajtón.
Elszámolás
A megszokottnál nagyobb virágcsokorral érkeztem hozzá vendégségbe, amit megérkezésem után a hálóban található éjjeli szekrényre helyeztem. Tusolás előtt Jázmin megkérdezte, hogy tudok mindent, vagy beszéljünk róla!? Mivel telefonon korábban megbeszéltünk mindent, így csak az extra (csók) igényemet jeleztem felé, majd mentem a fürdőbe.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jázmin szexet imádó, minden pillanatát kihasználó szexbomba külsővel megáldott nő, akivel minden perc élmény volt, de hiba volt hozzá fáradtan érkezni. Legközelebb ezt a hibát nem követem el, mert nagyon jó élmény a társaságában lenni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2023-11-22 21:30:20
Gratulálok Fere, ezúttal tièd a jól megèrdemelt number 1. :)

2023-11-10 15:32:32
Fere!

Örülök, hogy végre eljutottál Jázminhoz!:)

2023-11-10 13:58:06
Zseniális. Szépen tagolt, információkban bővelkedő minőségi esszé

2023-11-09 22:13:27
Djozsika a "feszes" szó használata talán válasz a kèrdèsedre is.
Fere, èn most lesárgultam.

2023-11-09 20:34:11
Jó beszámoló. A cicijei puhák, vagy kemények ?
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 80db
(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

(2022-09-08) : Elsőre lágyan kezdte szopni, közben kéjesen nyögdécselt, és ahogy tekergett, pucsított az valami fergeteges: a kemény ciciket simogattam, a bimbói csak úgy meredeztek, közben látni ahogy a vékony dereka, majd a gyönyörű kerek popsija meredezik előttem, hát az szép volt.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.