Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2022-12-09 20:51:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen drága malomkenyér ezt a csodálatos beszit!Be aranyoztad a napom!millió ölelés !😘😘😘

Beszámoló Jázmin +36707423697 116439 szexpartner

malomkenyér a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
perfekt alak
brutális kényszerfrancia
legjobb misszionárius
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, ahogy eddig is, gyorsan, egyszerűen. Aznap délután volt szabad időpontja, amikor amúgy is akartam menni, úgyhogy hamar leegyeztettük. Az infókat amúgy ismertem már, hiszen voltam nála többször is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-vel mentem, közelben van több lehetőség is. Parkolás sem lehet probléma, ahogy körülnéztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép lakás, tiszta, rendezett, igényes. A fürdőben minden megvan, amire szükség van, tusik, szájvíz, mindig kaptam fincsi tiszta törcsit. A szobában jó nagy ágy van, tükör is, ami az ágyra néz.
Két pici kutyus van, sosem szoktak zavarni.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Jázmin nálam a talán a top1-es hölgy, mint külsőben, mind hozzáállásban, mind élményben. Tökéletes teste van, vékony, sportos, brutál cickók, formás popsi, nagyon szép, pornós arc, feltöltött ajkakkal, finom szolibarna bőr. Szerintem senkit nem érhet csalódás, aki a képek alapján dönt :) Most is valami nagyon apró, fishnet jellegű fehérnemű volt csak rajta, ami sokmindent nem takart, de nem is kellett :)
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 116439 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 116439 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-12-12 09:17:29 erotikus masszázs 1164395. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-12-12 09:17:29 erotikus masszázs 1164396. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-12-12 09:17:29 erotikus masszázs 116439
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Már írtam róla korábban egy hosszabb beszit, túl hosszúra nem szeretném ezt nyújtani. Megérkezésem után kedvesen megkínált innivalóval, beljebb invitált a szobába. Kicsit dumáltunk, hogy kinek hogy telt a hete, mi a terv a hétvégére, stb. aztán kaptam törcsit, gyors fürdés és persze gyönyörűen pucsítva térdelt az ágyon, mikor visszaértem. Kivételesen meg sem beszéltük előre, hogy mit szeretnék, hanem egyből belecsaptunk: csókolózás, isteni szája van, imádom, közben tapi mindenfelé. Közben az ágyon térdeltem félig, elkezdett lefelé haladni majd áthelyezkedtem kicsit, hogy egyik lábam a földön, másik az ágyon és amikor leért, ahova szerettem volna, hogy leérjen belekezdett a szokásos francia programba: lendületesen, mélyen, kellemes hanghatásokkal. És persze mivel direkt így helyezkedtem el, elkezdtem dugni a száját, párszor rányomtam a fejét, hogy lenttartson a torkában. Nem szeretek nagyon durvulni, de azért nem is fogtam vissza magam teljesen, hiszen isteni a mélytorok nála. Volt egy pózváltás, ahol előttem térdelt a földön, aztán kétszer le kellett állítanom, hogy ne legyen egyből vége. Aztán kértem, hogy had kényeztessem én is, úgyhogy a hátára feküdt, kicsi csók, aztán végigmentem a testén és nyaltam egy kicsit, közben izgatóan nyögdécselt, majd kérte vissza a szájába a farkam. Így még egy kicsit folytatódott az ágyon a keményebb franciaóra és a szájában lett végem.

Gyors szünet után masszázs, amit nagyon kellemesen csinál, közben dumálás. Rápillantottam az órára, gondoltam basszus egy csomó idő elment, de kiderült, hogy nem járt jól, úgyhogy megbeszéltük, hogy majd megpróbáljuk beállítani. Majd a masszázs után mégegy kört kértem, ami a fantasztikus franciával kezdődött ismét. Kis idő múlva kértem gumit, mert nagyon szerettem volna megdugni is. Lovaglással kezdődött, ami elég változatos volt, gyorsabb lassabb, keményebb, hullámzósabb néha, közben néha néztem a tükörben, vagy csókolóztunk. Aztán kértem, hogy had dugjam meg hátulról állva, úgyhogy kicsit úgy csináltuk. Végül átváltottunk misszibe. Itt volt, hogy a lábát a nyakamba vettem, volt hogy ráhajoltam, a csodás cickókat markolásztam és végül így is fejeztem be a második kört.

Még a végén kicsit dumáltunk és sikeresen beállítottuk az órát is :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindig full extrával készülök Jázminhoz: NFVSZ, KF, csók, mélytorok. Sosem bántam meg :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mint mindig nagy élmény volt és nagyon jól éreztem magam vele, biztosan meg fogom még látogatni. Köszönöm szépen Neked az idődet és az odaadást!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2022-12-27 10:27:22
Bakfity
Nem azért érdemes kihasználni minden pillanatot, hanem azért mert nagyon jó az a minden pillanat.

2022-12-26 16:08:53
Érdemes minden pillanatot kihasználni ebben az árfekvésben.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 54db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 81db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.