Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2022-05-02 08:53:52

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 114136 szexpartner

heavyduty a 2022-04 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
csodás cicik
nagyon kezdeményező
pornós feeling
Egyeztetés
Már néhány hónapja felvettem kedvencek közé, hogy egyszer majd eljuthassak hozzá. Éppen úgy alakult aznap, hogy meg tudom oldani. Aznap délután 3 óra körül hívtam Jázmint. Elsőre felvette a telefont. Rákérdeztem, hogy nem-e tehetnénk kivételt, és 19 órára érkeznék, mivel ő 19 óráig van, elvileg. Kicsit gondolkozott, majd igent mondott. Örömmel nyugtáztam.
Megközelítés
Belváros, autóval érkeztem, és mivel viszonylag esti időpontban, volt néhány szabad parkolóhely az utcában. Nappal talán nehezebb találni helyet. A GPS egyértelműen mutatja a helyet. Felhívtam, felvette, s mikor becsengettem, megkaptam a pontos paramétereket, majd beengedett. Belépvén szemben folyosó, lift visz fel egyenesen a megadott emeletre.
Helyszín
A lakás első blikkre nem lehet túl kicsi, bár én a folyosón, a tett helyszínén és a fürdőben jártam, szemem sarkából láttam, és fél füllel hallottam, hogy van még biztosan egy nagyobb szoba is, ahol ment a tv. Rá is kérdeztem, hogy egyedül van-e a lakásban, melyre igent mondott. Ez egyfajta nyugalommal tölt el. Az elején átbeszéltünk pár dolgot, aztán leléptem tusolni. Sok-sok tusfürdő, szájvíz, stb. Minden igényt kielégített.
Jázmin külseje
Mikor ajtót nyitott, igyekeztem köszönni, remélem sikerült is, mert azt hittem, az állam leesik. Egy csoda tárult elém. Jázmin egy nem kicsit magassarkúban fogadott, és egy fekete egyrészes dresszben, ami szerintem úgy összesen elfért volna a két markomban, ha összegyűröm. A dressz csodája volt, hogy középen ki van vágva, s a két melle kint volt, a bimbói pedig egyenesen a szemembe néztek. Mint amikor az ember lapozgat egy férfinak való újságot... csak itt közben van egy ledöbbenés, és néhány nyelés, hogy el ne folyjon a padlóra a nyál...
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 114136 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 114136 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-05-02 09:46:28 erotikus masszázs 1141365. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-05-02 09:46:28 erotikus masszázs 1141366. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-05-02 09:46:28 erotikus masszázs 114136
Action
Még tusolás előtt közöltem JÁzminnal, hogy nem vagyok gyakorlott a témában, ezért picit lassabban indítsunk. Megbeszéltük, hogy ahogy esik, úgy puffan típusú együttlét lesz. Elmondta az extrákat, teljesen őszintén, ezek ki is vannak írva az adatlapján. Mikor visszaértem a tusolásból, Jázmin az ágyra invitált, lekerült a törülköző.
Nos, itt a tervezett lassú indításnak itt lőttek is, mert Jázmin úgy kapta be a farkam, mint éhes béka a legyet. Néhány pillanat alatt keményre varázsolta a szerszámot, én pedig nem győztem simogatni a fenekét, combját, mivel a feje az ölemben volt, és úgy pucsított mellettem térdelve. Nem volt finomkodás, őszinte szopás volt.
Mikor éreztem, hogy már elérnénk a visszafordíthatatlant, gumit kértem, Ezt felpattintottuk, majd némi síkosítás következett. Hátulról kezdtük, kutyapózban.... Jázmin elém térdelt, én pedig hátulról betettem neki. Meglepően szűk a puncija... Az elején halkan, aztán hangosabban nyögött, mikor felvettük a tempót. Próbáltam figyelni rá is, hogy esetleg hogy lenne neki jó, de már ott rájöttem, ehhez én itt igen kevés leszek. Így reszeltem tovább a punciját, ő pedig adta a megerősítést közben, "keféld meg a pinám" felszólításokkal. Picit rá is mozgott a csípőjével, mikor belassítottam. Amire azonban szükség volt, ugyanis a kis szobában előzőleg nem vettem észre, de ment a klíma, fűtés üzemmódban, nem kicsit... Így pár perc alatt szauna volt bent. Miután kikapcsoltuk a készüléket, és nem a levegőért kapkodtam, azon járt az agyam, hogy ő az a nő, akivel az egész Kámaszutrát végig lehet próbálni, és nem mondaná, hogy "bocsi, de fáj a fejem"...
Ahogy írja az adatlapján is, pornós külső, pornós élmény.... csak úgy mellkason vág menet közben, hogy valójában is létezik ilyen...
Ezután, hogy láthassam szemből a testét és érezzem, misszionáriusba kérettem. A látvány csodás volt. Csókoltam a nyakát, a vállát, simogattam a hasát, a combjait, a karját, úgy reszeltem őt. Feltérdeltem, letérdeltem, lábai szét, a nyakamba, mindenhogy... talán kimaxoltuk ezt a pózt. Jó érzés volt a feszes bőrét érinteni közben, és a kemény, kerek melleit fogni.
Jeleztem, hogy nem sokára elérjük a kívánt állapotot, és a melleire szeretnék kitárazni. Ekkor lekerült a gumi, hogy ő, vagy én, vagy a szomszéd vette le, már nem rémlik abban az állapotban, de gőzerővel kezdte verni a farkam, és közben pedig hirdette az igét, melyben felszólított, hogy a kőkemény melleire vagyok köteles élvezni. Mikor szinte a lelkem is eltávozott a testemből, azt sem tudtam, sikítsak, vagy sírjak, vagy nevessek, de ő még utána is kente szét a két mellén a pasztát.
Törölgetés következett, majd felkíínált egy masszázst, melyet így nap végén nagyon szívesen fogadtam. Egyúttal jelezte is, hogy ha készen állok a második menetre, szóljak. Hasra vágtam magam, és a vékony karjaival meglepően erősen gyúrt. Közben elkezdtünk beszélgetni, igen gyorsan találtunk közös témákat, és belemerültünk közben a beszélgetésbe. Mivel jót beszélgettünk, és a masszázs közben úgy éreztem, ellazult a testem, szóltam, hogy ma nem lesz 2. menet. Így Jázmin egy menetben, technikai KO-val nyert. Felajánlotta még távozás előtt a tust, de tudtam, hogy nem sokára otthon úgy is következik, és mivel túlórát vállalt, így már nem akartam még ezzel is feltartani. Búcsúnál ölelés, puszik, és a lelkem egyszerre volt boldog ettől a csodától, és egyszerre sírt, hogy meg kell váljak tőle. Aztán az esti félhomályba, kiléptem egy másik valóságba.
Elszámolás
Az elején kérdeztem, hogy rendezzük-e, azt mondta, nem fontos, ráér a végén. Azt vállalja, ami az adatlapon van ,az extrákat is korrektül elmondta. A végén adtam oda, egy kis bónusszal megspékelve a túlóráért és a szuper élményért.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Csodás. Az első pillanattól, a végéig. Számomra talán már kissé túlzottan pornós, de ez a hűba*meg kategória, amit mindenkinek ki kell egyszer próbálni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 80db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.