Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2022-03-09 10:56:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 113362 szexpartner

Rolito a 2022-03 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Délelőtt próba-szerencse alapon felhívtam, mert tudtam, hogy lesz a környéken dolgom. Eddig sajnos sosem sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, de a korábbi egyeztetéseink alapján éreztem, hogy nem szabad veszni hagyni az ügyet. Elsőre nem vette fel, de pár perc újrapróbálkozás után létrejött a kapcsolat. Jázmin hangja sejtelmes és egyébként mindig készséggel tájékoztat. A sikert csak félig tudom elkönyvelni, mert sajnos negyed órája volt csak szabad. Természetesen éltem a lehetőséggel és a "szokásos dolgok" fixálása után megkaptam a pontos címet is a telefonban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
GPS a bejárathoz navigál, nem lehet eltéveszteni a célt. BKV-t nem figyeltem a környéken, de a parkolással nem kell bajlódni. Ugyan fizetős, de az utcában bőven akadt parkolóhely. Csendes környék, bár a szomszéd utcában jelenleg építkezés folyik, és a kapcsolódó macskaköves útburkolat pedig hagy némi kivetnivalót maga után (sport futóműveket nem kíméli...) . Az utca másik vége a forgalmasabb útra nyílik, aki onnan érkezik, annak nem kell ilyeneken aggódnia. Visszafelé már én is arra mentem.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A bejárathoz érve hívtam vendéglátómat, majd a bejutáshoz szükséges egyszerű információk birtokában pillanatok alatt a sokadik emeleten lévő, résnyire nyitott ajtajában is találtam magam. Lift van, működik. A földszinti folyosón kamera van felszerelve, minden bizonnyal a lakóközösség érdekeit védi. A lakásba belépve Jázmin a megbeszéltek szerint meztelenül fogadott. Kecses testének vonalait a magassarkújában való léptei még kívánatosabbá tették. Kabát és cipő le, majd meghívást kaptam a balra található baszobába. Miközben követtem csinos vendéglátóm árnyékát, azon gondolkoztam, hogy mikor tudok legközelebb jönni hosszabb időtartamra. A szoba félhomályán átszűrődő napsugarak (vagyis csak fény... próbáltam prózaibb lenni) finoman futkároztak az előttem ingó hibátlan női testen. A szobában egy nagy ágy, mellette éjjeliszekrény, körben pedig gardróbok helyezkedtek el. Nem nagy, ellenben a célnak tökéletesen megfelelt. Az ágy melletti szekrényen egy elég nagy tükör is van, amit biztos vagyok, hogy legközelebb "fel is fogok használni". Jázmin üdítővel kínált, de én csak vizet kértem. Másra szomjaztam. Kaptam egy friss törülközőt és megmutatta a bejárattól jobb kézre eső fürdőszobát. Előre, kedvesen tájékoztatott, hogy ha ott kívánok vetkőzni, akkor a zoknit inkább a szobában vegyem le, mert bent még lehet, hogy vizes a járólap - ugyan feltörölt maga után. A fürdőben rengeted tusfürdő, a férfi részleg a mellmagasságban lévő ablakpárkányon kapott helyet. Választék bőven van, még egy pillanatra én is hezitáltam, hogy melyiket válasszam. A csapnál több féle szájvíz és előre bekészített eldobható poharak sorakoztak.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint ahogyan azt előttem már rengetegen megénekelték: tökéletes, hibátlan. Karcsú derék, formás popsi, szép és kemény szilikon cicik, baszós arc, folyton csábos mosoly. Őszintén megmondom, hogy a hangja és a kitakart képei alapján nem ilyen arcot képzeltem el hozzá, de természetesen nem csalódtam. Valahol imponált is ez a fajta meglepetés. Tetoválásai vannak, nekem tetszettek. Puncinál piercing, amin meglepődtem de mindenképpen tetszett. A fürdőszobába indulva végigmustráltam sokadjára, majd miután látta tekintetem útvonalát csak annyi jött ki a számon, hogy "szabad-e?". A válasz egy nagy mosoly kíséretében "természetesen igen" volt, és illedelmesen végigvezettem a még hideg ujjaim testének minden porcikáján. Megjegyeztem, hogy a fényképek a valósághoz képest szerintem a kanyarban sincsenek, majd elindultam tusolni.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 113362 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 113362 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-03-09 11:38:52 erotikus masszázs 1133625. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-03-09 11:38:52 erotikus masszázs 1133626. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-03-09 11:38:52 erotikus masszázs 113362
Action
Natúr francia végig:
5
SOS francia:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A fürdőben hallottam, hogy Jázmin zenét keres és mire visszaértem a tett helyszínére, már az ágyon várt négykézláb olyan tekintettel, hogy azt éreztem, hogy bűn lenne most máshol lennem. Miután a randink csak egy SOS - kölcsönös franciára szólt, kértem, hogy forduljon meg. Formás fenekét pucsítva az égnek emelve, lábait széttéve elém is tárult az illatos, meseszép punci. Nem is tétlenkedtem, egyből rávetettem magam. Állandó hanghatásai, ringó csípője és édesen nedvesedő puncija azt sugallta, hogy neki is jó és nem csak én élvezem ennyire a dolgot. Miközben tolta magát rám, a mámorában folyton azon járt az agyam, hogy mi lenne, ha lenne most több időnk is... Közben előre nyúlva hol a csípőjét húztam magamhoz, hol a ciciket simogattam. Mikor éreztem, hogy itt az én időm egy gongszóra megfordult és mindenféle felvezetés nélkül ütemesen szopni kezdte kéjtől duzzadó farkam. Közben a haját tartva teljesen átadtam magam az érzésnek és a látványnak. Nem gondoltam semmire, csak álltam az ágy mellett és éreztem, hogy jó helyen vagyok. A technikája egyáltalán nem hagy kivetnivalót, sőt... Érezvén, hogy lassan ideje lenne a dolog végére járni, mert már nem bírom tovább, kértem a 69-es pózt. Pillanatok alatt az arcomban találtam ismét azt a csodás puncit. Közben hol én húztam őt magamra, hol ő szorította combjaival a fejemet. Felgyorsult tempónk és a nyögései hallatán nem bírtam tovább tartani és a szájába élveztem. Utána még magában tartott, és levezetésképpen kifacsarta az utolsó cseppeket is. Pihegések közepette kaptam törlőalkalmatosságként nedves és száraz törlőkendőt is amíg Ő kiment a szájhigiéniáját rendezni. A távozás előtti újbóli zuhanyozással nem éltem, mert siettem haza amúgy is. Öltözés közben sok mindenről szó esett és végig barátnős hangulatot éreztem a finálé után is. Nem volt kínos csend, csak sok mosoly és egyfajta meghittség.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor kérdeztem, hogy az anyagiakat mikor rendezzük, amire "ráér a végén" választ kaptam. Extrákat nem vettem igénybe, csak egy gyors franciára sikerült benevezni. Az viszont minden elvérásomat felülmúlta. Miután távozásra készen voltam átnyújtottam a megbeszélt összeget, megittam a maradék vizemet majd vendéglátóm kikísért az előszobába. Még egyszer megkínált innivalóval, de már nem voltam szomjas; amiért jöttem, azt bőségesen megkaptam.
Rózsacsokor
A randi SOS francia volt, és az ajándék 15 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egyetlen hiányérzetem az együtt töltött idő rövidsége miatt akadt csak. Úgy látom, hogy a kevesebb és kiszámíthatatlanabb szabadidővel rendelkező társaknak érdemes egy nappal előre időpontot egyeztetni, de így is szerencsésnek érzem magam, hogy végre legalább ennyi összejött. Legközelebb próbálom én is kimatekozni hamarabb az áhított randi időpontját. Mert hogy nem elégszem meg ennyivel, Jázminhoz minimum kell 1 óra, hogy maximálisan ki tudja élvezni az ember a vele eltöltött időt. Szerintem ettől konkrétabb összbenyomást nem tud hagyni Jázmin az emberben, mint hogy azon gondolkozik a látogató, mi az, mit szeretne legközelebb megvalósítani Vele. Rövid időnk ellenére maximális figyelmet kaptam, rengeteg mosolyt és átélést. Bárkinek bátran ajánlom, aki még nem jutott el hozzá. Akik voltak, azok pedig tudják, hogy miről beszélek. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2022-03-21 21:45:41
Rövid randi, rövid beszámoló, de nagyon jó! Gratulálok.

2022-03-09 22:06:50
Nagyon szépen megírt beszámoló,csak gratulálni tudok.Még annyit tennék hozzá a kényszer és a mély torok kombo az brutális nála, ha másért nem ezért érdemes az 1 órát végig harcolni. Full pornó.

2022-03-09 19:45:18
Ez jó példa arra,hogy a rapid randikrol is lehet rendes beszit írni

2022-03-09 15:03:20
15 percről 20 percet írni!? Nem semmi!jól megírtad!

2022-03-09 12:48:05
Köszönöm! Valóban több energiát igényelt megírni, mint maga a cselekmény volt. Az ember szerintem nagyságrendekkel jobb érzéssel ír egy gyors sz*pásról is, hogy ha az tényleg jó volt és nem csak elment egynek.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 81db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 175db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.