Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2022-03-03 21:01:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 113313 szexpartner

DrMoriarty a 2022-02 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ezen az oldalon találtam meg a hirdetését. Telefonon hívtam a randi napján 11 óra körül, egyből felvette. Nem voltam biztos benne hogy 6ra odaérek amit jeleztem is neki, de mivel nem először voltam nála, volt anyira kedves, hogy ha esetleg fél órát késnék akkor maradhatok fél 8 ig annak ellenére, hogy alapból 7ig elérhető.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Cím egyértelmű, GPS odavisz, de tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Autóval mentem, nem volt gond a parkolással, ami hétköznapokon este 6ig fizetős (525/óra) de mivel 6ra mentem e miatt nem kellett aggódnom. Ház elől hivtam a megbeszélt időben (sikerült odaérnem) azonnal felvette, bejutás gördülékenyen ment, instrukciók egyérteműek voltak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rendezett társasházi lakás, az egyik felsőbb emelet viszonylag diszkrét részén. Van lift. Lakásban rend volt, előszobában fogasra akasztható a kabát, van hely a cipőnek is. Fürdőszoba jobbra, baszoba balra. Fürdőszoba kádas, többféle tusfürdővel/szájvízzel. Baszobában van szék/vállfás ruhaakasztó és az ágy felső részénel egy tükrös szekrény, másik oldalon pedig egy kis éjjeli szekrény felette klímával. Szoba nem túl nagy, jelentős reszét az ágy foglalja el, de a célnak tökéletesen megfelel.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Abszolút bombázó, tényleg olyan mint egy filmekben látható pornósztár. Képein nem igazán kivehető az arca, de ízléses sminkje és igéző szemei teljesen összhangban vannak a kisportolt alkatával. Egy felül hálós, mell alattól latex (legalul cipzáros) bodyban fogadott, a 12 centi körüli magassarkú pedig tökéletesen kiemelte a formás fenekét. Ciciken műtéti hegeknek nyoma sincs és hihetetlenül feszesek. Tényleg nem túlzás az oldal "fiatal Pamela Andersonja" titulus.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 113313 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 113313 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-03-04 07:05:00 erotikus masszázs 1133135. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-03-04 07:05:00 erotikus masszázs 1133136. Jázmin +36707423697 beszámoló 2022-03-04 07:05:00 erotikus masszázs 113313
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az ajtó elé érve kopognom sem kellett mert mire odaértem résnyire kinyitotta és csak be kellett lépnem. Az előszobában sokkot kaptam a látványtól ugyanis nem számítottam a fentiekben már leírt hálós-latex bodyra. Mondtam is neki, hogy nem vagyok egy nagy latex rajongó, de ez a szett nagyon tetszik, és remélem a korbács nem fog előkerülni. Széles mosollyal fogadott, diszkrét üdvözlés (két arcrapuszi) után a baszobában megszabadultam a felesleges ruhadaraboktól, kaptam egy tiszta törölközőt és amíg gyorsan lezuhanyoztam, megkérdezte, hogy mit szeretnék inni. A bőséges választékból a narancslére voksoltam.

Zuhany után a baszobába lépve az ágyon térdelve várt rám, a törölközőt a székre dobtam és még az ágy mellett állva elkezdődött a francialecke. Finoman kezdett, négykézláb helyezkedett el előttem, majd szépen végignyalta a hancúrlécet, kicsit megszopkodta a golyókat is miközben szétnyitottam a nyaknál tépőzáras body felső részét, hogy hozzáférjek az ikrekhez. Kétkézzel markolásztam a melleit, közben az ezredes szinte azonnal megtelt vérrel, mire rácuppantotta a telt ajkait és vad bőnyálas szopásba kezdett. Az ágy mellett állva csodálatos látványt nyújtott a darázs derekára simuló fekete latex és fraciázás közben még twerkelgetett is a kerek formás fenekével. Miközben az egyik kezemmel markolgattam a mellét a másik kezemmel a fejét finoman tartva próbáltam lassítani a tempón, hogy elnyújtsam ezt a nem mindennapi elményt amenyire csak lehet. Néha egy-egy szusszanás erejéig kivette a cerkát a szájából és miután párszor kézzel a nyelvének csapkodta folytatta a bőnyálas franciát melynek hamarosan meg is lett az eredménye. Hatalmasat durrantam a szájába mire lelassított és az összes nedűt kiszívva, hagyott egy kicsit lenyugodni. Még az utódokkal a szájában ellátott száraz és nedves törlő kendővel, majd a fürdőbe távozott, hogy helyreállítsa a szájhigiéniáját.

Amíg távol volt leheveredtem az ágyra, ittam egy kis narancslét. Miután viszatért a baszobába megkérdezte, hogy szeretném-e hogy megmaszírozzon amíg feltöltődök a második felvonásra. Természetesen igent mondtam és a krémet választottam az olaj helyett. Hason feküdtem miközben jól elbeszélgettünk zenékről, emberi kapcsolatokról, bulikról, éttermekről. Igaz csak felületesen, de kifejezetten sokoldalú embert ismertem meg személyében. Anyira kezdtem belefeledkezni, hogy ő kérdezett rá, hogy lenne-e kedvem megfordulni. Természetesen azonnal megfordultam és pillanatok alatt, profi ponósokat megszégyenítő orális kényeztetésének hatására az ezredes harcra készen állt a bevetésre. Megegyeztünk, hogy a sexy latex marad és az alsó intim cipzár széthúzásával fogok hozzáférni a kéjbarlanghoz. A védőfelszerelés applikálása után az ágy felső részénel a tükörrel szemben kértem hogy helyezkedjen el négykézláb. Mögé térdelve a behatolás után eleinte lassabban, majd formás fenekét markolgatva (bíztatásának is köszönhetően) egyre gyorsabban, vadabbul húzgátam a hancúrlécre. Kisvártatva megkértem, hogy feküdjön hasra hogy úgy is felnyársalhassam, majd oldalra fordítottam, hogy újra ütközésig eltüntethessem benne a velem egykorút. Kezdtem elérni allóképességem határát ezért megkértem, hogy befejezésként lovagoljon meg szemből. Azonnal engedelmeskedett és miközben szemből markolásztam a telt ciciket úgy meglovagolt, hogy azt a tempót az epsomi derby bármelyik zsokéja megirigyelhetné. Mivel éreztem, hogy igencsak elrepült az idő, javasoltam, hogy engedjük el a második finish-t mert annak ellenére, hogy nagyon élvezem a szitut és szívesen maradnék még, nem valószínű, hogy pár percen belül átszakítjuk a célszalagot. Erre felajánlotta, hogy a telt ajkaival kivégez aminek nem tudtam ellenállni. Az ágy mellé álltam a tükörrel szemben és a újra vad franciázásba kezdett, ami nagyon jól esett. Maximálisan megtett mindent, hogy ez ne így legyen, de végül be kellett ismernem, hogy mégsem fog sikerülni a második kört teljesen végigfutnunk. Mondtam is neki, hogy remélem lesz még alkalmunk hoszabb együttlétre, de sajnos nekem is időre kellett mennem valahová, ezért néhány perccel a megbeszélt idő lejárta előtt dobtam egy gyors zuhanyt, magamrakapkodtam a ruháimat és a virágok átadása után erzékeny búcsút vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe semmilyen extrát mert az "alap" dolgokkal is maximálisan elégedett voltam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam vele. A második felvonást nem tudtuk befejezni, ami tényleg nem rajta múlt, maximálisan megtett mindent, hogy másodszor is a csúcsra juttasson, de sajnos ez alkalommal nem értem rá tovább maradni. Tuti viszamegyek hozzá egy hoszabb randira.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2022-03-05 00:50:58
Szemem egyből az új címkéken akadt meg, kettőt hiányoltam, de aztán elolvatam hogy nem vettél igénybe semmilyen extrát. Ha elfogadsz egy jó tanácsot a mélytorok és kényszerfrancia extráját ne hagyd ki Jázminnak legközelebb, akkor címkék közt megjelenítheted a feneketlen mélytorok és brutális kényszerfrancia címkéket is. Mindkettőtök számára win-win szituáció lenne. Egyébként nagyon korrekt a cimkézésed.

2022-03-04 13:58:45
Komolyan megszerkesztett megemlékezést rittyentettel ide.

2022-03-04 12:45:07
Nagyon élvezetes beszámoló. Több értelemben is...
"Epsomi derby" - ez tetszik!
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 81db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 175db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.