Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Jázmiiin és Kingus

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-14 00:57:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmiiin és Kingus +36701505386 120139 szexpartner

sztbali a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Jázmiiin és Kingus hirdetővel
csókos száj
csodás csók
felejthetetlen páros
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Igazából több csatornán is egyeztettem a lányokkal. Telefonhívás és SMS-ek után egy VTR-t is küldtem Jázmiiin és Kingus páros hirdetéséhez. Minden könnyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
2
Egyértelmű a cím:
5
Jázmin kuckójában vannak az ilyen nagy volumenű randik, ezért azt vettem célba. Mivel két utcával odébb költözött a legutóbbi randi óta, ezért egy picit nagyobb sétát kellett tennem a villamosmegállótól. A tömegközlekedés változatlan. Egy busz és villamos amelyek nem túl sűrűk. Ha valaki időben elindul, akkor nem probléma. A parkolás megoldható, mert láttam az utcában szabad helyeket.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Az előző ház belsejével nem voltam kibékülve; de a mostaninak a külseje nem volt az igazi. Először nem láttam házszámokat. Később kiderült, hogy a sövényben lévő kis táblára (ami alig látszik) van kiírva. Telefonon pontos útbaigazítást kaptam és sikeresen bejutottam. A lépcsőház OK. Egy lépcsőforduló egy emelet. A korábbi többszintes = 1 emelet konstrukció nem tetszett. A lakás mérete nagyjából az előzőhöz hasonlít, de szerintem picit nagyobb. Másfél vagy két szobás, mert az amerikai konyhás nappaliból nyílik egy szoba, aminek ismeretlen a mérete és a berendezése. A bejárat mellet van a fürdőszoba és itt minden van ami kellhet egy vendég számára. a lakás egészéét tekintve tiszta is rendezett, mert a lányok nem csak erre ügyelnek.
Jázmiiin és Kingus külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Jázmin: Ugyanaz a szép arcú lány aki korábban volt. Az alkata vékony és elég formás. Tenyérbeillő cicik és lapos has valamint kecses lábpár. Nem tudom mi újat írhatnék még róla. Szexi piros spagettipántos ruciban nyitott ajtót.
Kingus: Sportos alkata mellett helyes arca van. Cicik méretesek és egy kis sebészkési korrekción is átestek. Feszes has és hasonlóan kecses lábpár mint a barátnőinél. Piros karácsonyi mintás ruciban fogadott.
Eszter: majd nála
1. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 120139 erotikus masszázs
3. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló Budapest 120139 erotikus masszázs4. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló 2023-12-14 09:20:55 erotikus masszázs 1201395. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló 2023-12-14 09:20:55 erotikus masszázs 1201396. Jázmiiin és Kingus +36701505386 beszámoló 2023-12-14 09:20:55 erotikus masszázs 120139
Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Megérkezésemkor üdvözöltem mindhárom lányt és átadtam nekik a karácsonyi ajándékokat. Utána arra kértek, hogy menjek a fürdőbe és csukjam be a szememet. Meglepetéssel készültek. Később visszavezettek a szobába és utána felcsendült a boldog születésnapot című szám Halász Judit féle verziója és kórusban énekelték az első részt és átadták a nekem szánt ajándékot. Nagyon tetszett ez a dolog. utána felbontottuk az általam vitt pezsgőt. Koccintottunk és mindenki ivott egy pohárral. Itt megkínálták sütivel és dicsérték milyen jól nézek ki; így elegánsan (ing-vászonnadrág). Ezután elvonultam lemosni magamról az út porát. Miikor visszatértem, akkor a lányokat is megszabadítottam a textiltől. Először Jázmin háton feküdt az ágyon, én a lábai között nyalakodtam és Kingus és Eszter elkezdett franciázni felváltva. Később váltottunk és én elfeküdtem az ágyon Kingus a számra ült és Eszter folytatta a franciát. Jázmin punciját is simogattam míg ő Kingussal csókolózott és a melleit simogatta. Kingus pozíciót váltott és a popsiját kezdtem nyalogatni és most ő simogatta Jázmin melleit és Eszter már a zacsit vette kezelésbe. Váltottam a lányokkal és ekkor Kingus és Jázmin 69-be helyezkedtek Eszter pedig gumit varázsolt rám. Lovaglóban kezdtünk és közbe csókolóztunk. Váltottunk nyuszi-pózra és a két lány mellénk telepedett. Felváltva csókolóztam velük és ők Eszterrel is csókolóztak. Gumit cseréltünk és Kingussal folytattam misszibe. Eszter és Kingus egymást simogatták és csókolóztak. Később Eszter elkezdte kényeztetni Kingus cicijeit s akkor ln Jázminét vettem kezelésbe. Újabb gumicsere és most Jázminnal voltam kutyusba. Eszter mellém helyezkedett és az ő ikerdombjaival foglalkoztam. Kingus Jázmin elé helyezkedett és ekkor Jázmin elkezdte kényeztetni Kingus punciját. Utolsó vegyvédelmi eszköz és Eszterrel voltam missziben eközben Kingus és Jázmin Eszter melleit kényeztette. Gumi le és a 3 lány franciázott nekem, majd a 6 cicire engedtem az utódokat.
Kis pihenés megittuk a maradék pezsgőt és csevegtünk egy picit majd elvonultam tusolni. Visszatérve egy kevés sütizés és frissítő fogyasztása; majd visszavettem a gönceimet. Pici csevegés és csokorrendezés. Búcsúcsókok és ölelések végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tejesen korrekt a csokor mérete. Korábban sem volt másképp. Minden lány ugyanúgy részesedik belőle. Jelenleg karácsonyi kedvezmény van náluk, ami segít egy még nagyszerűbb randi kivitelezésében.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 240 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 50, egy órás randira 80, másfel órás randira 130, két órás randira 160 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Újabb születésnap és egy újabb csodás négyesben töltött randi. Ajándék magamtól magamnak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmiiin és Kingus szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókJázmiiin és Kingus legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-09) : Jázmin elkezdett franciázni. Később helyet cseréltem Jázminnal; de csak azután miután gumit húztunk. Hátulról kezdtem Jázmint megdolgozni míg ő Kingust nyalta. Váltottam és gumicsere után Kingussal Nyuszi-pózban kezdtem el foglalkozni.

felejthetetlen: 2db
(2023-03-22) : Kingus franciázott és én Jázmiiin punciját nyalogattam. Gumit húztunk és Kingussal kezdtem szemből és közbe Jázminnal csókolóztam. Váltottam nyuszi-pózba Kingussal és most a két lány egymással csókolózott.

(2022-04-24) : Az egyik a szájba vett, addig a másik a zacsikat nyalogatta. Ez ment egy darabig felváltva és utána pózt váltottunk. Kingus terült el az ágon és Jázmin a punciját kényeztette. Én először simogattam Jázmint és utána Kingus melleit vettem a számba. Kialakult egy hármas csókcsata és utána gumit húztunk. Kingussal kezdtem menetet szemből. Jázmin mellettem volt és felváltva csókolóztunk illetve a mellét kényeztettem. Kingus fölé teltem Jázmint és így Kingus nyalta Jázmint én pedig mindkét lányt simogattam miközben szünet nélkül dolgoztam meg Kingust.

nagyon jó: 1db
(2021-03-18) : Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és bementünk a szobába, igaz Kingus egy perccel később a korábban említett dolog miatt. Elkezdtem leöltözni miközben csevegtünk és utána el...

: 1db
(2022-06-13) : Ezek után rám került a hangsúly szépen lassan ő is lejutott a velem egykorúig és nekikezdett a nyelvleckének. Hihetetlen változatosan olyan dolgokat csinált, amit eddig maximum külön külön kaptam, de így egyben soha. Hol a golyókkal meg a tövével játszott, hol épp mélytorkozott, hol meg járt le föl...