Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Ivett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-16 09:57:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves😊... Köszönöm neked ezt a remek összefoglalót a randinkról, csodásan éreztem magam ahogy olvastam Te is😉... Szívesen látlak bármikor egy "gyónásra" 🤣🤣🤣, puszi Ivett

Beszámoló Ivett +36304618914 119578 erotikus masszázs

Projekter a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Ivett hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem egyből felvette a telefont (mint később kiderült a kolléganője volt) és mindenről kedvesen tájékoztatott. A pár keresztkérdésemre megkaptam a választ, gyorsan kerestünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot, nem sokkal később pedig robogtam is a megadott címre.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
A rendelő a III. kerület szívében található, egy félreeső utcában. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető pár perc sétával. Én autóval érkeztem, a parkolással kicsit meggyűlt a bajom de nagyjából 50 méterre sikerült helyet találnom. Hétköznap napközben a környék fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
3 (vagy 4?) emeletes régi polgári ház legfelső szintje. A ház szintezésében azért vagyok bizonytalan mert a lakás kétszintes volt. Kapucsengőn pár csengetés után beeresztést nyertem, felszaladtam a legfelső emeletre ahol vendéglátóm már az ajtó mögött várt. A lakásban kellemes, nem zavaró félhomály uralkodott. Többen rendelnek, több szoba áll rendelkezésre. Egy masszázsággyal, kanapéval, tatamival felszerelt szoba lett a randi helyszíne. A fürdő tágas, tiszta, tusfürdők, szájvíz, minden amire csak szükség lehet.
Ivett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtón belépve kellett egy kis idő mire a szemem megszokta a félhomályt. Amint ez megtörtént már éreztem, hogy jó helyre jöttem. Uraim, Ivett gyönyörű nő! Egy fekete boyban fogadott ha jól emlékszem, egy kicsit talán megilletődöttséget véltem felfedezni rajta. A tekintete nagyon igéző (erre később többször vissza fogok térni :D ) az alakja számomra hibátlan. Az átlagnál magasabb, ami nem baj mert én bőven magasabb vagyok az átlag férfinél.
1. Ivett +36304618914 beszámoló Budapest 119578 erotikus masszázs
3. Ivett +36304618914 beszámoló Budapest 119578 erotikus masszázs4. Ivett +36304618914 beszámoló 2023-10-16 13:36:20 erotikus masszázs 1195785. Ivett +36304618914 beszámoló 2023-10-16 13:36:20 erotikus masszázs 1195786. Ivett +36304618914 beszámoló 2023-10-16 13:36:20 erotikus masszázs 119578
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Miután visszatértem a fürdőből a tatamira irányított ahol hasra feküdve helyeztem magam kényelembe. Ivett a masszázs kezdete előtt bugyira vetkőzött, nem győztem hátrapillantgatni :). Ettől a ponttól kezdve nekem már kényelmetlen is volt a hason fekvés a fordulásig.
A masszázsa lágy, relaxáló. Nem vagyok túl beszédes típus, szeretek ilyen szituációkban inkább pihenni és kiélvezni a pillanatot mint beszélgetni. Ivett tökéletesen tartotta meg azt az egyensúlyt a kommunikációban ami számomra pont ideális, nem tudom, hogy csinálta. Nagyon együtt él a vendég rezgéseivel. Masszázs közben néha be- besimítgat amitől még kényelmetlenebbé válik a tatami. Nagyjából egy fél óra után beolajozta magát is és egy hihetetlenül kellemes csúszkamasszázsba kezdett. Mikor ezzel már kellően felhúzott, jött a várva várt mondat: "Fordulj meg kérlek!"
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Itt olyan látvány tárult a szemem elé amit őszintén kívánok minden kollégának itt az oldalon. Olajtól csillogó testtel térdel mellettem egy gyönyörű, félmeztelen nő olyan tekintettel, ami nálam levert minden biztosítékot. A feneke, mellei egész egyszerűen belém folytattak minden tőmondatnál bonyolultabb kommunikációt. Egyetlen szót tudtam innentől kezdve ismételgetni amin jókat derült és meg is jegyezte, hogy nem gondolta, hogy ennyire vallásos vagyok :)
Háton fekve is kaptam egy kellemes csúszkamasszást, majd szépen lassan elkezdett egyre többet foglalkozni a szerszámommal. Fel sem tűnt mikor, de elhelyezkedett a lábam között és kérdezte, hogy kézi, vagy orális kényeztetést kérek-e. Én a másodikat választottam.
Itt egy olyan lágy, kitartó és barátnős franciába kezdett amiben már rég volt részem. Lassan csinálta, nem akart gyorsan kivégezni. A kezeit alig használta és sokszor a szemembe nézett közben amitől végem volt. Nem tartozom a kisméretűek közé de zokszó nélkül franciázott hosszú percekig. A vége felé közeledve jelezte, hogy szóljak majd. A kezét csak a legvégső etapban használta, az utódok a hasamon végezték. Ezután letörölgetett, kicsit még pihegtam és elmentem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egész idő alatt nem került szóba, a legvégén helyeztem le a masszázságyra a telefonban említett összeget. Extráról nem esett szó, nem tudom van-e.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ivett egy nagyon kedves, vendég centrikus lány. Elmondása szerint régóta masszíroz, ez érezhető is a munkáján. Teljes mértékben a vendégre hangolódik, egy dolog vezérli az egész szeánsz alatt, hogy elégedetten távozz. Biztos, hogy visszamegyek még hozzá, szerintem hosszabb időtartamra is mert nagyon gyorsan elrepült ez az egy óra. Erősen ajánlott kategória!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ivett erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-28 09:45:07
Informatív és hasznos írás.

2023-10-17 20:14:55
Jó irás, tényleg fantasztikus masszázs van nála. ;)
Mutasd mindet