Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Hollyh

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-05-29 15:55:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszit!❤️

Beszámoló Hollyh +36307545816 121636 erotikus masszázs

julios a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Hollyh hirdetővel
csókos száj
fülledt erotika
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR segítségével foglaltam időpontot...a második időpont kölcsönös egyeztetés után lefixálva.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím egyértelmű, könnyen megtalálható, a Göncz Árpád központtól BKK igénybevétele után kb. 5 perc séta. Autóval is jó, parkolót találni a környéken nem volt gond.
Ismétlem...a cím egyértelmű, csakhát bolond fejemmel én a gps-be egy hasonló nevű és hangzású utcát dobtam be (ma sem értem miért) és ez kb. 15 perc csúszást jelentett az amúgy sem hosszú randiból.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Szóval megérkeztem a házhoz, kívülről jó állapotú társasház, Hollyh már fél órával előtte megadta a kódokat és az emeletet. Bejutottam, a gangos belsőtér nekem a 80-as éveket és régebbi filmeket idézte, de sem időm sem kedvem nem volt jobban körülnézni. Végre eljutottam az ajtóig ahol már résen volt a kislány. Célbaértem...
Alkalmi barátnőm megjegyezte hogy azon gondolkodott hogy már lemondja a randit annyit késtem, viccesen megjegyeztem hogy ez most az én bosszúm lett volna mivel 2022 óta próbáltam megismerni (igaz csak kétszer) de sajnos mindig a célegyenesben kaptam STOP táblát :) Jót nevettünk ezen... Rákérdeztem az esetleges hosszabbításra de sajnos most nem fért bele.
A kis lakás egy bérelt találkahely, kis előszoba-konyhával, onnan nyílik a kisebb méretű de a szükséges dolgokkal felszerelt egyszemélyes fürdőszoba (pedig legközelebb muszály lesz elférnünk benne kettőnknek), és a hancúrszoba egyenest. A szobában egy kis asztal, fotel, egyszemélyes ágy ...felette meg a motoros plakát. Minden ami kell az a megvan és helyén van.
Hollyh külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hollyh képei teljesen fedik a valóságot, mind az arca mind a teste nálam a kívánatos kategóriában van, esetleg annyi hogy a cicik egy kicsit tinisebbek, kisebbek mint amit gondoltam de ez nálam semmit sem vett el az élvezet terén.
Egyébként kétrészes alsóneműben fogadott, a bugyi az tanga volt ami szinte alig takarta csodálatos fenekét...egyértelműen.
1. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 121636 erotikus masszázs
3. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 121636 erotikus masszázs4. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-05-29 19:54:07 erotikus masszázs 1216365. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-05-29 19:54:07 erotikus masszázs 1216366. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-05-29 19:54:07 erotikus masszázs 121636
Erotikus masszázs
Sajnos nem volt...helyette fülledt erotikával helyettesítve. Ha a farokmasszázs is idetartozik akkor isteni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
A hancúrszobában gyorsan megszabadultam a ruháktól, rövid útbaigazítás után ugyanolyan sebességgel le is tusoltam.
Beérve a szobába nem sok időt kaptam hogy még kifújjam magam, Hollyh átölelt majd elkezdett csókolózni velem. Elég heves intenzitással esett nekem, de ezt a hozzáállást, hévet (nem a szentendreire gondolok most) éreztem egész idő alatt, úgy fel tudott hergelni hogy egész idő alatt állt a farkam. Gondolom érezte hogy kevés időnk van egymás megismerésére de szerintem ha két órára megyek akkor is ez lett volna. Ekkor felajánlottam hogy leveszem a melltartóját, se perc alatt kikapcsolom a csattokat...gondoltam én, és ha nem segít még ma is csattogtatok...
Ezen jól mulattunk, mondjuk én kínomban, közben valami vicceset mondtam én is, erre ő is, így a smárolásunkat nevetésekkel kellett többször megszakítanunk...ez még mindig álló helyzetben, miközben egyik keze a farkamat maszírozta. Közben lekerült a bugyi is. Vendéglátóm felajánlotta hogy folytassuk az ágyon...leültetett az ágy szélére Ő pedig elém térdelt és elkezdett hevesen, bőnyálason szopni. Még most is beleremegek és bekeményedek ahogy írom a sorokat. A vizuális élmény pedig erősítette a kínlódásomat. Egy darabig hátra is dőltem mint a kínzott vad, talán el is élveztem volna ha kedvesem nem fejezi be egy kicsit mivel térdecskéje érezte a nyomást , így felült mellém az ágyra. Kicsit beszélgettünk, sajnálattal vettem tudomásul (szavaival élve nem tanulmányoztam át eléggé a lehetőségeket) hogy a kölcsönösség rövid programban nem opció. Kiengesztelés képpen újra rábukott a farkamra és az előző intenzitással tovább kínzott. Amikor újra szünetet tartott annyit kértem hogy had simogassam meg szimbolikusan a punciját...rám nézett, szexisen beleharapott az ajkába, megfogta a bal kezemet majd a cicijéhez szorította hogy maszírozzam, széttárta kicsit a combjait és lágyan megsimizhettem a csodát...
E közben azzal húzott fel még jobban hogy mi mindent tudnánk átélni egy hosszabb program alatt. Hmmm...jó a marketing mondom, hogy visszatérjek. Erre bólintott a szavaimra, majd újból rábólintott a tagomra.
Éreztem hogy nem bírom sokáig, felálltam, Hollyh újból elém térdelt, egy nagyszerű szopás után hamarosan kitáraztam a melleire. Beleremegtem. Ezt akartam? Ezt!
Partnerem elvégezte a kölcsönös tisztogatást, hozott egy palack ásványvizet (lehet ezt még előtte), majd tusolás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a randi végén történt, nem kérte előre én meg el is felejtettem az izgalomban.
Korrekt, ami az étlapon az választható. Nem volt extra kiegészítés.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mérges voltam magamra hogy az egy órát úgy 30 perces huncutkodással kellett helyettesítenem, de magamra vessek. Hollyh egy igazi barátnős partner, először voltam Vele de ezt nem éreztem a társaságában. Feldobta a napomat, visszamegyek hozzá mert felcsigázott és még szeretnék Vele rosszalkodni...órákig...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hollyh erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-02 07:35:22
Az írás a személyes marketing lehetőségéről és fontosságáról ad számot 😀. Olvasmányos, nyílt szöveg, Hollyh-t ügyesen isteníti. Köszönet a megosztásért!

2024-06-01 01:07:41
Pörgős írás, benne hasznos infókkal. Hogy csak 1 órás volt a vizit, konkrétan megszívattad magad. De majd legközelebb. Gratula az élményedhez...

2024-05-31 16:40:06
Nagyon kíváncsi voltam-vagyok Hollyhra, és a beszámolód segített ebben. Köszi és grat.!

2024-05-29 21:17:00
A kimaxolt pontozás alapján jól megírt, viszont az elmaradt jól részletezett indoklás miatt a végeredmény átlagos.
Mutasd mindet

FunkciókHollyh legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-01-26) : Ezt házigazdám nagy mosollyal konstatálta . Mondtam neki azonnal , hogy ha lehet a kényeztetésre tegyük a hangsúlyt . Azért egy picit átnyomogatott mindenhol . Meg kell jegyeznem nagyon ügyes és tehetséges masszőr . A masszázs közben nagyon jókat beszélgettünk . Majd a következő fejezet elött kaptam inni is.

(2022-12-14) : Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt.

(2022-05-27) : A program vége felé még egy kis masszázsra is jutott idő. A hátam masszírozását kértem, amit professzionális módon meg is kaptam. Pont ott masszírozott, ahol az a legjótékonyabb volt a hátamnak.

felejthetetlen: 9db
(2024-05-23) : Barátnős összebújás, jó hosszú nyálas francia, vittem magammal egy kis kiegészítőt sajét magamnak, ami extra megfűszerezte az együttlétet.

(2024-04-12) : Még az elején kedvesen jelezte hogy nincs végig szájba, de nem volt gond, mert épp kézzel dolgozott amikor elengedtem magam. Nagyon nagyot élveztem, most is áll az ezredes ahogy ezt írom.

(2024-01-28) : Az első masszázs láb-fenék-derék vonalon forgott, jó alaposan átnyomkodott, nem csak barátnős simogatás ment. Közben elbeszélgettünk, nagyon kedves, jó beszélgető partner.

nagyon jó: 8db
(2024-06-16) : Csodás technikája van, legtöbbször a kezét és a száját egyszerre használta, de volt, hogy csak a szájával kényeztetett, olykor szinte teljesen elnyelve, közben pedig még nyögdécselt is. Nem tudom, hogy színészkedés volt, vagy tényleg élvezte, de ez akkor nem is számított.

(2022-10-18) : Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre .

(2022-07-05) : Krém vagy olaj került a hátamra, nem tudom, még pár perce átélt orgazmusnak a feldolgozási fázisában voltam, viszont èreztem Kedvesem határozott kezeit. Erőteljes mozdulatokkal gyúrta felsőtestem, kérdezte megfelelő-e az erősség, válaszom az "őőőőő, úúúúù" volt, "fáj?

: 16db
(2024-05-29) : felült és elkezdte életem egyik legjobb franciáját. Először csak a zacsim nyalogatta, majd szépen fokozatosan jutott el a "lényegig". Nagyon változatosan, néha picit kézzel is besegítve, de leginkább a száját és persze a torkát használva kényeztetett.

(2022-07-08) : Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket

(2022-06-09) : Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben.

egyeztetési probléma: 2db
(2023-01-08) : Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz. Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.

(2022-05-24) : Ezzel végül is semmi gond. Ezután tegnap SMS-ben kértem tőle időpontot ma 10 órára. SMS-ben válaszolt, hogy rendben, ezután fel is hívtam, és szintén megerősítette az időpontot. Amikor ma odamentem pontos időben újra hiába hívogattam